niet al te veel ervaring op kunnen doen omdat het bedrijf afhaakte in de verdere onderhandelingen.....maar verder goed geholpen en ontvangen....en zal zeker weer contact opnemen mocht er weer een nieuwe situatie ontstaan
Altijd beschikbaar, altijd op tijd, duidelijke antwoorden op vragen , werkt echt voor zijn cleint
Veel betrokkenheid, luistert goed en geven goed advies.
Ik ben erg tevreden en heel goed geholpen door Mark Huijzer.
Goed om mee samen te werken, doet of het haar eigen aangaat, dikke duim
Fijn bedrijf die je met raad en daad bijstaat!!!
Tevens heel snel, adequaat en zeer professioneel gereageerd op al mijn vragen.
Zeer professioneel en deskundig bijgestaan door Gerna van den Adel met een uitstekend resultaat tot gevolg.
Geachte heer Den Braber, Hartelijk dank voor uw medewerking en uw mooie beoordeling! Dat wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Conny van Helden [secr. mr. M.W. Huijzer]
Deskundig en strenge opstelling tegenover tegenpartij. Goed gecommuniceerde adviezen. Prettige sfeer op het kantoor. Zeer tevreden.
Warm personeel met empathie, geduld en doorzettingsvermogen. Eerlijk advies. Staan altijd klaar, luisteren goed en hebben mij zo goed geholpen.
Zeer snel en adequaat geholpen
Geachte mevrouw Markesteijn, Hartelijk dank voor uw snelle reactie. Dat wordt gewaardeerd! Met vriendelijke groet, Conny van Helden [secr. mr. M.W. Huijzer]
Prima kantoor, acteert snel.
Ze hebben mij geholpen door een zware tijd heen . Heb wel gemerkt dat je in deze tijd niet meer zelf alles kunt regelen . Je hebt daar deskundige voor nodig . En die zitten bij advocaten kantoor Huijzer.
Prima advocaat. Waar voor je geld.
Het was een plezierige samenwerking
Oude Veer 1
3351 AH Papendrecht