He attended to my case with great care and traid hard to get me an early appointment with IND and my interviews were very well planned, during my meeting with him he provided me with useful information and good advices, He was also very quick in providing me with results of my case.
mr. Van Dijk heeft me geholpen met allerlei problemen. Daar waar ik even geen licht aan het eind van de tunnel zag, heeft hij me geweldig goed op pad geholpen. Naast dat ik hem juridisch goed vind, is hij ook erg sympathiek. Ik zou hem zeker aanraden als advocaat.
Fijne mensen om mee samen te werken en altijd openstaan voor andere ideeën
Goed bereikbare locatie met gratis open spreekuur, aardige mensen, laagdrempellig , goed gevoel en goed mijn verhaal kunnen doen ....er was al gauw een click. Ik had alles dan ook goed voorbereid op papier gezet. We zijn ver gekomen echter de Dhr van Dijk heeft mij toch doorgestuurd naar iemand met specialisatie I.E. , Auteursrecht. En dat is prima....verder normale uurtarieven ook voor de kleinere man. Het gaat ook om de clënten en niet alléén om de centen Ik kan Advocatenkantoor zeker aanbevelen . George Spauwen , Utrecht.
Vriendelijke uitstraling, luistert goed, vraagt door, leeft zich in en komt daarna met een duidelijk advies in stappen uitgewerkt dat ik zelf kan uitvoeren. Mocht dit advies niet leiden tot het gewenste effect is het voorstelbaar om een advocaat in de arm te nemen. Samenvattend: (eindelijke weer eens) een plezierige ervaring met de advocatuur vanwege een laagdrempelige en veel meer gelijkwaardig voelende omgeving en dito gedrag van Christian van Dijk zelf waarbij zijn juridisch advies inhoudelijke deskundigheid uitademt. Indien het er onverhoopt van moet komen om juridische ondersteuning in te roepen kom ik terug.
Nice advocate
Mevrouw van Erp, is een zeer deskundig advocaat.
Van de 2 zaken die Advocatenkantoor van Dijk in behandeling heeft genomen zijn wij ook in het gelijk gesteld.
Ik heb echt een goeie ervaring met deze advocaten bureau, ben tevreden ze houden me goed op de hoogte en zijn super vriendelijk en doen hun uiterste best me gerust testellen met alles.
heel goed ik ben zeer tevreden.
Goede en heldere communicatie en betrokkenheid bij de zaak.
Prettig contact
De heer van Dijk was snel in het beantwoorden van mijn vragen en gaf een duidelijk advies.
V dijk
Uiterst vriendelijk geholpen. Alles werd duidelijk en helder uitgelegd, waardoor we de juiste keuzes konden maken.
Heel gedegen advocaat, bijzonder goed op de hoogte van zowel de dossiers van cliënten, regelgeving, rechtspraak en rechters. Daarnaast heel efficiënt en prettig in de communicatie.
Helemaal top!
Na een moeilijke periode toch erg fijn hoe Christian me kon helpen. Hij wist erg goed mij gerust te stellen en kon zo mij en mijn 2 kinderen toch weer rustig laten slapen!
Christian weet waar hij over praat en komt zelf ook met goede tips. Het Persoonlijke contact is erg fijn en de gesprekken zijn open en vertrouwd. Christian is oprecht en zegt eerlijk waar het op staat! Hij doet al het mogelijke voor je, dus zou hem zeker iedereen aanraden.
Luistert goed, schiet direct te hulp, duidelijke omschrijving wat er gaat gebeuren en wat hij kan doen, empathisch. In een woord een topadvocaat. Drie keer geholpen en alle keren enorm tevreden
Dhr V. Dijk helpt op uitermate deskundige wijze en is erg betrokken bij de zaak, wat de communicatie ook ten goede komt. Een oprecht en gedegen advies is het resultaat met vaak een positieve uitkomst in de rechspraak.
Adriaen van Ostadelaan 53
3583 AB Utrecht