Beste Roland, Fijn dat we elkaar gister telefonisch gesproken hebben. Dat doet niet af aan het feit dat het vervelend is dat de gewenste reactie op je email is uitgebleven. Zoals besproken hebben wij de regel dat wij altijd binnen 24-48 uur een reactie geven op vragen welke bij ons binnenkomen. In reactie op het dalende rendement is het helaas een gegeven dat de wereldwijde financiële markt het afgelopen jaar met alle ontwikkelingen een flinke opdonder heeft moeten verduren. Hoewel het afgelopen jaar op zijn zachtst gezegd uitdagend was, en ook voor 2023 de nodige uitdagingen met zich mee zal brengen blijven wij binnen Perlas positief voor de lange termijn. Wat 2023 ook voor ons in petto heeft, binnen Perlas doen wij ons uiterste best om met onze actieve beleggingsstrategieën je vermogen te blijven beschermen. De rendementen van onze beleggingsprofielen zijn sinds het afgelopen kwartaal in de herstelfase. Wij verwachten dat dit herstel zich door zal zetten in de komende maanden.
Originele beoordeling
Goodafternoon Jonathan, Thank you very much, for your feedback. Good to read, that you and your family, have a good experience with Perlas. If we can do anything for you, please let us know. Kind regards, Perlas
Goedemorgen Jan, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen dat het product en onze uitleg, duidelijk zijn. Mochten we u ergens bij kunnen helpen, dan horen we dat graag van u. Met vriendelijke groet, Perlas
Beste Roald, Hartelijk dank voor uw uitgebreide review. Mooi om te lezen dat u Perlas als een goed alternatief ervaart en zo tevreden bent, dat u meerdere rekeningen heeft geopend. Mochten we u kunnen helpen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Perlas
Goedemorgen Alexander, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezen, dat onze bereikbaarheid goed is en het betrouwbaar overkomt. Mocht u vragen hebben, dan horen we die natuurlijk graag. Met vriendelijke groet, Perlas
Hallo Jo, wat vervelend dat u onze reactie zo heeft ervaren. Dat past niet binnen ons idee van klantenservice. Wij hebben persoonlijk contact met u opgenomen en hopen zo uw beleving van negatief naar positief om te zetten.
Goedemorgen Bas, Hartelijk dank voor uw feedback. Goed om te lezen dat u Perlas een aanrader vind en het gebruikersgemak ervaart. Mochten we u kunnen helpen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Perlas
Beste Tony, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te lezen, dat de manier van beleggen, zorgt voor rust. Mochten we u kunnen helpen met vragen, dan horen we dat graag. Met vriendelijke groet, Perlas
Met de fondsen van Perlas bouw je tegen lage kosten en op een efficiënte en transparante manier vermogen op voor later. Je bepaalt zelf voor welk doel. Beleg je in Perlas, dan wordt je inleg actief beheerd door ervaren beleggers. Onze actieve beschermingsstrategie op aandelen beschermt je vermogen bij extreme marktomstandigheden. Wij vinden de kwaliteit van onze dienstverlening uiterst belangrijk en zijn daarom erg benieuwd naar uw mening. Door uw ervaring met ons te delen helpt u anderen bij het maken van een keuze. We gebruiken uw review alleen om onze service nog verder te verbeteren.
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.