Schandalige afhandeling door REBO Groep – maandenlang genegeerd
Ik ben inmiddels meer dan vier maanden bezig met het melden en proberen op te lossen van een lekkage in mijn douche, die ernstige schade heeft veroorzaakt aan mijn woning. Het laminaat staat bol, vocht trekt op in de muur, en – zoals ik meerdere keren heb gewaarschuwd – is er inmiddels ook schimmelvorming ontstaan. Dit had eenvoudig voorkomen kunnen worden als er tijdig was ingegrepen. Tot overmaat van ramp heb ik drie maanden geleden al aangegeven dat er een baby op komst is, en dat schimmel in huis absoluut onwenselijk is in zo’n situatie. Maar ondanks deze serieuze melding: geen enkele actie of reactie vanuit REBO Groep. Ik heb meer dan twintig keer gebeld, terugbelverzoeken ingediend en zo’n twintig e-mails gestuurd. Wat krijg je terug? Helemaal niets. Geen opvolging, geen betrokkenheid, geen verantwoordelijkheid. Als huurder sta je totaal in de kou. Het is ronduit schandalig hoe REBO Groep met huurders omgaat. Ze reageren nergens op, nemen geen verantwoordelijkheid en laten mensen in onveilige woonsituaties zitten. De gezondheid van bewoners – en in mijn geval ook van een pasgeboren kind – lijkt ze totaal niet te interesseren. Kortom: ze hebben er gewoon ***** aan.
Beveelt niet aan
24 July 2025