2 sterren: slechter dan verwacht

Met name de nazorg bij herstelwerkzaamheden is tegen gevallen. Ook dat de hagen relatief laat geplaatst worden is een minpunt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Over het algemeen prettig maar vond het jammer dat ik geen bevestiging kreeg van mijn mailtje dat ik college had gemachtigd om de sleuteloverdracht te doen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er wordt snel terug gekoppeld als we iets gevraagd hebben. Echter kunnen we niet zeggen dat zaken snel opgelost worden. Wij hebben nu bijna een maand onze sleutels maar de plaatsing van eea is nog niet afgerond. Verbeterpunt zou kunnen zijn: Nieuwe bewoners informeren wie welke opdracht heeft, ook al zijn ze in het verleden verstrekt. Daarom deskundig als onvoldoende beoordeelt. Over totaal tevreden omdat we voelen dat alles goed komt. In de eerste periode een vast aanspreekpunt toewijzen totdat alles juist is afgerond. Nu wordt er verwezen naar een ander 'loket'.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De woning is hartstikke mooi, maar het onderhoud laat wel te wensen over, ook hoe snel en hoe erop gereageerd wordt. Geldt natuurlijk niet voor iedereen die we gesproken hebben, maar kan wel wat professioneler en klantgerichter.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Alle contacten vriendelijk, deskundig en vragen snel beantwoord. Een perfecte dienstverlening.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gewoon alles goed voor elkaar bij rebo.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

nazorg van de oplevering zou beter kunnen, informatie over de installatie, geconstateerde gebreken tijdens de oplevering worden niet opgepakt, er is geen terugkoppeling wanneer deze worden hersteld

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geregeld! Nette afwerking.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De woning is uitstekend, niets op aan te merken. De verhuurmedewerkers echter onwetend en niet gedreven om bepaalde informatie boven water te krijgen.

Ervaringen tot dusver prima, echter ik woon hier al 10 dagen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is zeer positief: - Gestelde vragen worden correct beantwoord - Informatie wordt snel en duidelijk verstrekt (en als deze niet direct beschikbaar is, wordt die later alsnog keurig opgestuurd of telefonisch afgehandeld) - Daaruit blijkt een grote mate van deskundigheid

2 sterren: slechter dan verwacht

Wat betreft verwarming is het zorgelijk. Bij de buren is het lastig. De woonkamer beneden is koud en bovenverdieping erg warm. alles volgens boekje gedaan maar hielp niet.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede en snelle opvolging van reparaties

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooi afgewerkt, er bleken 2 krasjes op een binnendeur, binnen een paar dagen een hele nieuwe deur. De thermostaat in de woonkamer werkt niet, maar ik heb alle vertrouwen dat het helemaal goed gaat komen. in overleg is er een noodoplossing gevonden, dus zit ik niet in de kou. ik ben een zeer tevreden mens !

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.