3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Heb de woning gekozen om de lokatie. Vind dat de keuken, badkamer en toilet aan renovatie toe is.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hopelijk gaan ze de dingen in het huis herstellen wat afgesproken is .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Keep up the good work.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige oplevering heel flexibel in communicatie en meelevend...... keuken heel mooi en netjes nieuw en zeer compleet

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

verschrikkelijk slecht afgewerkt huurhuis. De volgende punten waren ter sprake bij het huurhuis aan de tuinstraat 8-L in veenendaal: dubbele warmwater leiding, kitrand in de badkamer kapot, het toilet kon niet doorspoelen binnenwerk was lek, ziggo aansluiting in de kamer werkt niet, slechte communicatie tussen rebo, aannemer en van de sluis. Duurt allemaal lang. Al met al zal ik niemand dit willen adviseren. Het is onze eerste woning, dus met de gedachten doen we een nieuwbouwwoning zodat we alles nieuw hebben. een drama.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

- inschrijf en goedkering periode duurde bovenmatig lang - communicate (antwoorden) worden niet of na herinnering verstrekt - heb sleutels ontvangen en ontdek gebreken waar niet schriftelijk op word gereageerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Enige minpunt is de verstrekking van het pasje voor de garage. Wonen er nu ruim drie weken, maar nog steeds niet in bezit van ingangspasje. Is erg vervelend.

2 sterren: slechter dan verwacht

Het administratieve proces ging goed. Echter, onze woning had een behoorlijke lijst met tekortkomingen en beschadigingen. Het huis was behoorlijk uitgeleefd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettig contact en snelle actie! Helemaal blij met mijn appartement.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De hoeveelheid informatie die je van tevoren moet verstrekken is bijna grenzeloos De bank vraagt bij hypotheekverstrekking minder!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot nu toe alleen maar positieve ervaring . Alles wordt altijd netjes af gehandeld en geregeld .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

reactie technische dienst over gebreken duurde wat lang. pas na 3 werkdagen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een geweldige service en klantvriendelijkheid. Ik kan iedereen die een huurwoning nodig heeft, REBO aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoektocht naar huurwoning prima verlopen , Rebo is goed te benaderen, prettig contact , prima afwikkeling van overeenkomst .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Altijd vlot antwoord op vrsgen en altijd even vriendelijk

Alles is prima verlopen

4 sterren: goede service, goed behandeld

De medewerker van Rebo was heel snel met het toewijzen van een huurwoning, dit kwam erg goed uit omdat ik snel onderdak moest zien te vinden. Tijdens de overdracht van de huurwoning bleek dat er nog een aantal zaken niet gerepareerd cq vervangen waren, dit werd uiterst goed opgepakt door een andere medewerker. Binnenkort worden er twee ruiten vervangen, dan zijn alle tekortkomingen afgevinkt. Het kon bijna niet beter, zou ik zeggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Eerst was het wel zwaar ,door alle informatie die er gevraagd werd ,maar toen dat goed was ,ging alles naar wens

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Proces verliep spoedig. Teleurstellend vind ik de uitsluiting van de mogelijkheid tot overname vloer vd vorige huurder. REBO neemt zich het recht om geïnvesteerde gelden van huurders daarmee teniet te doen. Geheel niet in het belang van de huurders, niet de vertrekkende alsook de nieuwe huurders.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin wat problemen, naar overleg met de juiste personen is dit naar tevredenheid opgelost!

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.