4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij het inschrijven worden heel veel persoonlijke gegevens gevraagd, wij snappen dat, maar toch geeft dit geen goed gevoel. Als jullie aangegeven hadden dat hier zorgvuldig mee om wordt gegaan, of als er van jullie kant een geheimhoudingsverklaring tegenover zou staan, geeft dit een beter gevoel.

Duidelijk in de afspraken

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend, Bedankt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede informatie en betrokkenheid. Prettige omgang.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Er zouden een aantal (simpele) zaken worden aangepast. Deze communicatie is prima verlopen (duidelijke lijst opgesteld per mail) en afspraak is gemaakt. Bij komst van aannemer blijkt dat hij niet alle materialen bij zich heeft en een tweede keer terug moet komen om dit af te maken. Het gaat hierbij om simpele zaken als een spiegel, een douche glij stang en een afvoer putje. Teleurstellend dat wij een tweede bezoek moeten faciliteren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Rebo, We willen graag bespreken welke mogelijkheden er zijn om dit huurhuis eventueel te kopen? Op welke termijn zal het pensioenfonds evt.huizen verkopen? Groet, Johan en Nicole de Moor

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Geen ervaring met Rebo, maar met makelaar

• Communicatie N.v.t.
  • Deskundigheid N.v.t.
  • Informatieverstrekking N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tot op heden een klantvriendelijke opstelling. Er wordt geluisterd en meegedacht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf het eerste moment dat ik met de medewerkers van REBO in kontakt kwam bij het zoeken naar een huurwoning omdat wij ons eigen appartement hadden verkocht liep alles op rolletjes en werd alles op een aangename en soepele manier geregeld.

Reageren attent op klachten

4 sterren: goede service, goed behandeld

Overdracht is prima verlopen en ben zeer tervreden met het appartement. Groot min punt vind ik de gladde galerij. Dit betreft vooral met vochtige weer en vorst. Dan is het levensgevaarlijk om op de galerij te lopen. Ik neem aan dat ik niet de 1ste ben die hiervan melding maakt. Hoop van harte dat dit opgelost wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

prettig geholpen en goed voorgelicht.

2 sterren: slechter dan verwacht

niet klantvriendelijk en niet flexibel bij kijk en meet momenten en overname van spullen vorige huurder ongelijke behandeling bij borg van werknemer en ondernemer gooit verkeerd geposte sleutel weg zonder dit te willen oplossen tot op heden nog geen getekend huurcontract terug ontvangen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de overdracht ging er wel iets mis, omdat de keuken nog niet was afgewerkt. Grote problemen leverde dat niet op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het contact met Rebo is altijd snel en plezierig verlopen, men volgt mails ook enorm snel op en kleine reparaties worden prima geregeld!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles was goed, geen opmerkingen. Snel en vakkundig opgelost!

Keurig geregeld

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.