Geen toelichting

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Communicatie was slecht en bleef slecht. Vragen of later een klacht werd niet op gereageerd. Arrogantie ten top. Jammer niet nodig en hebben we ook nog nooit zo meegemaakt. Werk aan de winkel voor Rebo verhuur !!

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snelle, duidelijke en vriendelijke communicatie.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik ben niet erg te spreken over de kwaliteit van de service en dienstverlening van Rebo Huurwoning. Alhoewel de projectwebsite er netjes en verzorgd uitziet en goed inzicht geeft in de beschikbare huurwoningen laat de deskundigheid en klantgerichtheid van de verhuurmedewerkers sterk te wensen over. Buiten de standaard vragen over het huurcontract zijn ze nauwelijks in staat om (vrij eenvoudige) inhoudelijke vragen over de huurwoning zelf te beantwoorden (afmetingen, locatie van aansluitingen, omdervloer etc.) Iets niet weten vind ik eerste instantie nog niet zo erg, maar vervolgens ervaar ik een totaal gebrek aan proactiviteit en klantgerichtheid om dit uit te zoeken of na te vragen bij een deskundige of de bouwer. Verder dan 'weet ik niet' komt het antwoord vaak niet. Daarnaast mis ik flexibiliteit van de medewerkers om ook maar in enige mate af te wijken van de standaard procedures. Zo was het niet mogelijk om gedurende de eerste 1-2 weken rondom de verhuizing (tegen betaling) gebruik te maken van een vrije parkeerplaats in de parkeergarage, zonder dat daar een duidelijk argument voor kon worden gegeven.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima contact, afspraken nagekomen, schriftelijk vastgelegd. Toekennen huurwoning professioneel afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het enige wat ik op te merken heb en nogal merkwaardig vind, is het ontbreken van een fontijntje in het toilet !!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij worden goed gehoord en worden gelijk te woord gestaan of de acties worden gelijk opgepakt en uitgezet

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel schakelen en ruim een week de sleutels voor mijn huurcontract in zou gaan!

Goede communicatie, duidelijk verhaal

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer correcte info en afhandeling bovendien duidelijkheid

4 sterren: goede service, goed behandeld

vlotte afhandeling van een zoektocht naar een passende huurwoning.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De woning is prima, alleen de keuken is qua opbergruimte minimaal.

Tot op heden geweldig

4 sterren: goede service, goed behandeld

Woning volgens onze wensen met juiste service van Rebo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend geholpen bij het zoeken naar een snelle oplossing.

• Deskundigheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijke medewerkers en vooral hulpvaardig. Een aantal opbouwend kritische zake. De woning zelf heeft ( volgens ons ) een aantal tekortkomingen voor deze prijsklasse. De badcel op de bovenste verdieping is gedateerd, geen raampartij, geurt niet fris. Bij de badcel op de eerste verdieping is blijkbaar een douche glijstang set verwijdert en niet meer teruggeplaatst. ( opgevulde gaten op deze plekken ). Het open keukengedeelte geurt niet fris bij de koelkast en de boiler. Blijft ruiken ondanks schoonmaak/ontsmetting. De tuin is absoluut geen tuin, een rommeltje. Vieze convector put ( stank ). Het naastgelegen huis lijkt wel en kraakpand. Daarnaast hebben we een aantal dagen extra moeten wachten op de gasaansluiting. Was niet aangesloten. Deze zaken voor bewoning beter organiseren. We gaan ervan uit dat de communicatie goed blijft verlopen en een aantal onderdelen nog wordt opgelost. Met vriendelijke groet, T. Sievert

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het betreft hier een garage box

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.