4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel schakelen, professioneel en alles verliep zeer soepel. Dus zeker een tevreden huurder!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie woning netjes afgewerkt. Een groot nadeel is de lucht warmtepomp die erg aanwezig is qua geluid.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ervaring met de bezichtiging en de sleutel overdacht. Dossier wordt van te voren opgestuurd waardoor je als huurder jezelf goed kan inlezen. De gootsteen was bij ons helaas verstopt, hier kwamen wij na de sleuteloverdracht achter. Na enkele dagen een monteur die het niet kon repareren, toen heeft Rebo zelf een rioleringsbedrijf ingeschakeld waarna het vandaag is opgelost.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Clear information, fast feedbacks, totally satisfied with the support by REBO

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima! Woning is top en de support er om heen ook. Enig nadeel is wel dat ik niet wist dat de bijbehorende parkeerplaats aan de andere kant van het gebouw gevestigd is. Dit vind ik een groot nadeel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gevaert, telefonnische, prettig, geduldig en goed te woord gestaan. Rebo technischedienst goede communicatie. Diensten van Rebo bij start huur, goed uitgevoerd. Met dank hiervoor.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede kundige en snelle afwikkeling

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze huurwoning was voorzien van een nieuwe badkamer, toilet en keuken echter was de woning op moment van sleuteloverdracht niet klaar. Zo moest de keuken nog afgemonteerd worden, functioneerde de ketel niet, waren de plinten in de woonkamer (deels) verwijderd en meer van dat soort dingen. Ook was de woning nog heel erg smerig van alle stof en werkzaamheden. De woning zou bezemschoon opgeleverd moeten worden maar dit was bij lange na niet het geval. De mankementen worden als het goed is in de komende weken opgelost maar toch zijn dit vervelende dingen als je slechts 2 weken hebt om de woning gereed te maken om erin te kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima contact, informatie en terugkoppeling.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Woning is oké, mooie nieuwe keuken. helaas jammer dat de deuren blijven haken en maar 1 sleutel hebben waarmee alle deuren open kunnen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer dankbaar voor het op korte termijn vinden van een prachtig apartement. Alle lof voor Didi!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze huurwoning bleek meer uitgeleefd dan gedacht. Wij hebben veel werk moeten verzetten om de woning leefbaar te krijgen. Dit heeft Rebo vast zelf ook wel geconstateerd, aangezien ze een aannemer/schoonmaakploeg vooraf in de woning e.e.a. hebben laten schoonmaken/opnieuw behangen. Tijdens de oplevering hebben wij aangegeven dat het ons erg tegenviel hoe de woning eruit zag. Dit was ons de 1e keer niet zo opgevallen. Hier werd bevestigend op geantwoord, maar erg makkelijk overeen gestapt. De woning was ronduit smerig. O.a. een verstopte afvoerwaterleiding. De hoofdriolering is verzakt en tot op heden wachten wij nog op een reactie van Rebo of aannemer. Een compensatie van al deze overlast lijkt ons op zijn plaats.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Oplevering van de tuin en erf afscheiding is echt zeer slecht.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tot op heden werden onze vragen volgens onze verwachting beantwoord. De eerste indruk is goed

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij aanmelding moeten nabellen, geen reactie binnen 1 week. Datum en tijdstip sleuteloverdracht pas 1 week voorafgaand terwijl huidige huurder mij hierover al eerder kon informeren; nodig voor eigen agenda planning.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren op zoek naar een huurwoning vanuit het buitenland en hebben meerdere makelaars aangeschreven. Rebo was de enige die echt behulpzaam was en gelijk met allerlei ideeen kwam. Ze dachten echt met ons mee en droegen ideeen aan. We hadden in no-time een passende huurwoning gevonden op een prachtige lokatie waar we zelf niet zo snel aan gedacht hadden. Echt fantastisch! Ze maakten echt een verschil en ik denk dat onze terugkeer naar Nederland er een stuk mooier uitziet mede dankzij Rebo.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een wat moeilijk begin, verliep de communicatie prima. Onderhoudsproblemen werden direct opgelost en alle afspraken werden nagekomen.

Hanzeboulevard 18

3825 PH Amersfoort

Over team verhuur

REBO is een full-service vastgoedpartner met ruim 180 vastgoedspecialisten in huis; een breed opgeleid, gedreven team met een schat aan ervaring. Met een groot landelijk netwerk, kennis van de (lokale) markt en jarenlange ervaring zorgen we dagelijks voor goed gefundeerde vastgoedoplossingen. Ongeacht het vraagstuk staan we op elk moment in de vastgoedcyclus voor je klaar, of het nu gaat om nieuwbouw, beheer, verkoop, uitponden, verhuur of taxatie. Binnen REBO is er altijd een dienst die waarde toevoegt.

Over REBO Vastgoed Groep

REBO Huurwoning maakt deel uit van REBO Groep BV. REBO Groep BV (kvk 09-039351) is een betrokken en professionele partner op het gebied van Vastgoed, VVE Management en Woning- en Bedrijfsmakelaardij. REBO Groep heeft vestigingen in: Laag-Soeren, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Deventer, Dieren, Doetinchem, Doetinchem De Steck, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. REBO Groep is een onafhankelijk familiebedrijf, opgericht in 1976. Haar hoofdkantoor staat in Laag-Soeren en er werken 138 enthousiaste en vakkundige mensen.