Wij zijn zeer tevreden over Voortman. Dit met àlles betreffende de gekochte keuken.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te mogen vernemen dat u zo tevreden over ons bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken. Mochten wij u in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan vernemen wij dit graag van u. Heel veel kookplezier toegewenst! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
We zijn heel fijn geholpen door de verkoper. hij heeft ons alles laten zien, en ook uitleg gegeven wat we het beste wel en niet konden doen. Ook toen de keuken kwam, liep alles heel soepel. monteur was er al vroeg, en heeft de keuken heel netjes erin gezet.
Voortman was aangesloten aan ons nieuwbouw project en tijdens het verkoop proces kon alles. Waren alle machines de beste die je maar kon hebben en was alles zo geregeld. Je krijgt een week voor oplevering een telefoontje dat de laatste 10% van de factuur nog betaald dient te worden. Anders zouden ze de keuken niet komen leveren. Hierbij geef ik aan dat ik dit wel wil doen als blijkt dat alles wat besteld is ook geleverd is. Dit blijkt zo te zijn zegt het transport bedrijf. Ik maak de 10% over en wat blijkt, de vaatwasser ontbreekt en de pannen die we zouden ontvangen zijn er niet (de pannen zijn er overigens nu 2,5 maand na oplevering nog niet). Het bedrijf dat de keuken installeerde was top, geen slecht woord over te zeggen. En daarna begint het.... de nazorg van Voortman. De service afdeling is niet te bereiken, ik heb inmiddels al meer dan 10 telefoontjes gepleegd maar die zijn nooit te bereiken. De vrouw die opneemt geeft aan dat je wordt teruggebeld, nou ik ben nog nooit teruggebeld. Mailtjes blijven onbeantwoord en opeens kwam er een telefoontje na 1,5 maand. De vaatwasser is er ze komen maandag (het was aan het eind van de week ervoor) en anders moet je weer een maand wachten. Bedankt voor het nette bericht Bas van Planning. Een beetje meeleven met mensen zat er niet bij. Je hebt al anderhalf maand geen vaatwasser... Vanaf de aankoop komen er brandplekken en vonkjes in onze magnetron/oven. Vandaag heb ik mij zoveelste rappel mailtje gestuurd dat ik nog geen reactie heb gehad op geen enkel bericht telefonisch of via mail. Wij vinden het levensgevaarlijk dat een oven zoiets doet, maar Voortman blijkbaar niet want die zien er blijkbaar niet eens de noodzaak van in om er op te reageren. Nogmaals, de verkoper Corjan was prima. De installateurs waren prima en de keuken is erg mooi. Alleen de communicatie is zo dramatisch dat er niet meer dan 1,5 ster van af kan bij ons. Bedrijven tegenwoordig beseffen niet dat communicatie heel belangrijk is voor de klant.
Geachte heer/mevrouw, Dank u wel voor uw waardevolle feedback. Op dit moment ondervinden sommige van onze leveranciers problemen met het op tijd uitleveren van hun producten. Onze collega’s staan dagelijks in contact met de leveranciers om dit zo goed mogelijk te begeleiden. Wij vinden het dan ook spijtig te vernemen dat u hierover niet op tijd bent ingelicht. Onze excuses voor het ongemak. Uit contact met onze serviceafdeling hebben wij vernomen dat uw servicemelding m.b.t. de combi magnetron inmiddels is opgelost. Wij hopen dat u ondanks de opleverpunten toch kan genieten van uw nieuwe keuken. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere assistentie nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen! Heel veel kookplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Onze ervaring met Voortman Steenwijk verliep uitstekend. We zijn tevreden met de adviezen die we kregen van de verkoper. Ook met het meedenken over de opstelling keuken zoals hij nu geworden is. Goede prijzen voor een kwaliteit keuken en relatief snelle levering en plaatsing. De communicatie via mail en telefoon verliep ook soepel. We zijn echt tevreden.
Op het moment van kopen ging alles goed en precies zoals wij wilden. Erg blij met wat we hadden uitgezocht. Ik ontving geen tekeningen voor de installateur dus moest daar zelf achteraan, bleek dat ik ze niet ontvangen had omdat er vragen open stonden na aanleiding van het inmeten. Toen de installateur kwam was het ineens spannend of alles wel zou kunnen zoals wij hadden uitgezocht. Wij hebben namelijk geen kruipruimte maar wel vloerverwarming, dus extra leidingen naar de keuken krijgen was geen optie. De keuken heeft namelijk een andere opstelling gekregen Hiervan was de verkoper op de hoogte maar hier verder niet op in gegaan. Gelukkig waren er nog twee loze leidingen anders hadden wij een probleem gehad, hier had de verkoper naar moeten vragen, anders waren we met de groepen niet uitgekomen. Ook stond er in de showroom een bord met gratis wijnkoeler bij aankoop van een keuken, dit bleek een oud bord te zijn, terwijl wij op zaterdag in de showroom waren, dus niet op de 1ste werkdag van de week. Dus de wijnkoeler kregen wij niet, wij hebben toen een pannenset gekregen maar dat is in verhouding natuurlijk een stuk goedkoper. Maar mijn mening erg slecht dat dat bord er dus nog steeds stond. Plaatsen ging echt heel professioneel en snel, alle lof voor de persoon die hem heeft geplaatst, de keuken is nogal bewerkelijk. Met het eindresultaat zijn wij heel blij, nu hopen dat alles gaat bevallen. Nog 1 ding, de verkoper had gezegd dat wij geen aanbetaling hoefden te doen maar een aantal weken voor levering moest 90 procent betaald worden en bij levering de laatste 10 procent, dus je hebt niks achter de hand als er iets niet goed is. En of ik nou 3 maand van de voren betaal of 3 weken bij mij is dat wel een aanbetaling.
Hadden gelijk gelijk door naar wat we op zoek waren
Fijne ontvangst, samenwerking en uitvoering.
Goede adviezen en meedenken van de verkoper. Je wordt helemaal op de hoogte gehouden vanaf dat je de keuken hebt gekocht tot en met de plaatsing, door de Voortman klantenservice. Vlot mail verkeer voor vragen en probleem oplossing. Erg vriendelijk en toegankelijk personeel.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen adviseren bij de aankoop van uw keuken! Wij wensen u heel veel kookplezier! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Vanaf het begin goed overleg mogelijk. Monteurs waren niet op de hoogte wat jullie hadden vermeld aan ons over de corona regels, zoals geen koffie schenken en in andere ruimte verblijven. - Waarom in 3 laden geen anti slip mat en in de rest wel? - Waarom maar in 1 lade een binnen lade meeneem houder geplaatst en niet bij alle 2.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw feedback!! Wij zouden graag contact met u hebben betreffende de punten die u noemt in uw review. Wij willen u vriendelijk verzoeken contact met ons op te nemen, zodat wij samen met u naar een oplossing kunnen kijken. Wij zien uw reactie graag tegemoet! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Ik ben tevreden maar toch een paar puntjes: de verlichting op het bedieningspaneel van mijn whirl combioven is erg weinig. De dimbare spotjes hadden wat meer power mogen hebben en om de inductiekookplaat zit geen beschermrandje. Hier zal ik nog even contact over op nemen.. Mvg Marjan
Geachte Marjan, Hartelijk dank voor uw review! Helaas zijn uw gegevens niet bij ons bekend. Wij willen u daarom graag verzoeken om contact met ons te nemen mbt de punten die u in uw review noemt. Wij zien uw reactie graag tegemoet!
Duidelijke en fijne communicatie gehad met voortman keukens
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw korte maar krachtige review! Wij wensen u veel kookplezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Contact met de adviseur verliep erg prettig. Fijn om zo’n vakman aan het werk te zien. Erg tevreden over het eindresultaat.
De monteurs waren erg vriendelijk.
Zeer prettig
Dit was de tweede keuken binnen korte tijd die wij bij Voortman kochten. En wederom top.
Geachte heer/mevrouw, Bedankt voor uw compliment! Wat fijn om te lezen dat u ook deze keer weer voor ons heeft gekozen! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Uitstekend advies in Steenwijk door de adviseur. Bovendien een aantrekkelijke totaaldeal gemaakt. Montage en afwerking waren ook top! Keuken werkt perfect en alles is strak. Monteur van montagebedrijf wist me te vertelllen graag met Voortman te werken omdat alles daar altijd klopt en snel wordt opgepakt.
Geen
Voortman verkoopt en levert gedegen en betrouwbaar
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor deze prachtige cijfers! Wij zijn erg blij te vernemen dat u zo tevreden bent! Wij wensen u veel kookplezier met uw nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Verkoper "vergeet" keuken te bestellen, waardoor opleverdatum niet meer gehaald werd. Oplevering van nieuwbouwwoning met standaard keuken moest dus uitgesteld worden of keuken als "opleverpuntje" worden vermeldt. Zeer slechte service van Voortman Keukens. Zal dit bedrijf dan ook NOOIT aanraden.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij hebben uw feedback met enige verbazing gelezen en willen graag enkele punten aan u verduidelijken. Om een keuken bij ons aan te schaffen, dient u een overeenkomst met ons aan te gaan. Ook wanneer het een keuken in een nieuwbouwwoning betreft. Indien u ervoor kiest geen gebruik te maken van onze aangeboden offerte, waarin u vanzelfsprekend volledig vrij bent, zullen wij dan ook geen keuken bij u monteren. Wij hebben vanuit onze salesafdeling begrepen dat u inmiddels alsnog een keuken bij ons hebt aangeschaft, en dat uw nieuwe keuken ondertussen ook naar volle tevredenheid is gemonteerd. Wij wensen u alsnog heel veel plezier met uw nieuwe keuken!! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Na de goede ervaring met mijn 1e keuken van Voortman, zocht ik met een gerust gevoel de 2e keuken ook weer uit bij V. Ik ben weer zeer tevreden en blij met deze keuken!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u ook voor een tweede maal naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Het verkoopgedeelte van dit traject vonden wij iets minder. Alsmede de onduidelijkheden rondom de planning van de keuken en de communicatie in het algemeen. Daarentegen was de oplevering van de keuken zeer goed: een zeer kundige en vooral ook een zeer klantvriendelijke en deskundige collega. (Ook al klopte er 1 ding niet, dat hopen we volgende week op te kunnen lossen).
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij vinden het uiteraard vervelend te vernemen dat het verkoopgedeelte, en de communicatie als minder hebt ervaren. Uw feedback zullen wij dan ook met de desbetreffende afdelingen bespreken. Wij wensen u veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Over het contact in winkel met verkoper zijn wij uitermate tevreden over evenals de monteur.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wij zullen uw review ook bespreken met de desbetreffende adviseur en monteur. Zij zullen dit bijzonder waarderen! Wij wensen u veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Koematen 12
8331 TK Steenwijk
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.