Adviseur nam tijd voor advies bij verkoop. Flexibel ten aanzien van levering.
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het bijzonder op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten! Fijn te vernemen dat u het advies van de adviseur, en onze flexibiliteit als positief heeft ervaren! Wij wensen u veel succes en (kook)plezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Uitkiezen keuken in showroom met klantadviseur prima verlopen met goede adviezen. Daarna begon de ellende: zeer slechte communicatie cq bereikbaarheid aanspreekpunt (klantadviseur). Aanpassing worden niet gecommuniceerd en je bent overgeleverd aan steeds dezelfde klantadviseur die geen tijd heeft voor email of telefoon. Na minimaal 25 telefoontjes en email is uiteindelijk de keuken heel netjes geworden zoals afgesproken.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een bericht achter te laten. Wij vinden het uiteraard spijtig te vernemen dat de communicatie niet geheel naar wens is verlopen. Wij zijn echter verheugd te vernemen dat de keuken naar wens is geleverd en gemonteerd! Wij wensen u veel (kook)plezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens Bunnik
Mooie keuken maar graag nog even contact opnemen i.v.m. niet helemaal perfecte aflevering.
Leuk en goed geholpen. Montage was ook goed en netjes. Nazorg ook erg goed.
Naar tevredenheid is de keuken gemonteerd ook de gebreken is netjes opgelost
Super bedrijf! Aanrader voor iedereen! goede communicatie, prettige service! Geweldig!!
totaal is niets op aan te merken
deskundig en prettig advies bij het ontwerp. Plezierig dat bemiddeld is in vinden van monteur. Daarbij echter wel een communicatiestoring, die later opgelost is. Belangrijkste: alles klopte, de keuken voldoet prima.
Goed advies in de winkel, helaas in de praktijk minder symmetrisch opgeleverd dan op de tekening. Stopcontact boven de kookplaat (niet handig) en het lichtpunt niet in het midden van het spoeleiland. Het was ook fijn geweest als er we. stopcontact in het spoeleiland was gemonteerd (gebruikersgemak). Dat heeft nu de monteur gedaan. Jammer is de afstemming met de bouw Era contour en jullie ala leverancier dan hadden we de afzuigkap onder het afzuigpunt kunnen plaatsen nu moesten we een extra koof laten monteren. Wel een prachtige keuken.
Geen klachten. Goed geinformeerd en duidelijke afspraken. Vlotte afhandeling. Keuken netjes geplaatst.
We zijn erg blij met de keuken. Of alles goed werkt weten we nog niet. Over 1.5 week gaan we er wonen. Grote complimenten voor de meneer die de keuken heeft geplaatst. Rustig, serieus en keurig afgewerkt. .....
Heel tevreden over persoonlijke en ongedwongen aanpak. Duidelijke communicatie. Werd goed meegedacht. Showroom beperkt wat betreft opdoen van inspiratie. Montage en levering zeer servicegericht, al was het hadden problemen bij plaatsing wellicht ondervangen kunnen worden door inmeter.
Volgens mij draait de hoekkast niet soepel. Is daar iets aan te doen? Persoonlijk advies in de showroom was plezierig, maar soms niet superaccuraat: aantal nadere bestellingen, geen lampjes, maat aanrecht niet OK. Gelukkig is alles teslotte goed opgelost, met name door de monteurs. Allen de hoekkast aandacht nodig.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review. Wij nemen z.s.m. contact met u op, om uw opmerking met betrekking tot de hoekkast door te nemen. Wij wensen u veel (kook)plezier in uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Ik heb mij erg geërgerd aan de voortdurende jacht op geld. Ruim twee maanden vóór de oplevering moest ik al betalen want de keuken was aangekomen bij Voortman...!? Bij aflevering van de keuken moest ik de laatste tien procent betalen, hallo dat doe ik pas als alles staat en werkt.. Na enig gedoe werd (heel zielig) besloten de kookplaat niet af te leveren. Gevolg was dat de installateur op de dag van installatie met toien procent naar Bunnik moest rijden om die kookplaat op te halen. Allemaal onsympathiek gedoe. De zzp-er was alleen en kon het aanrachtblad niet dragen. Ik moest iemand van de bouw vragen om te helpen. De kraan in de keuken was te groot voor het raam, dat kon niet meer open. Vandaag iemand een nieuwe (kleinere) kraan geplaatst waardoor nu één raam open kan, het andere raam nog steeds niet.. Slechte zaken allemaal. Nee, ik ben niet tevreden over Voortman keukens en zal het niet aanbevelen.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw reactie. wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Wij vinden het spijtig te vernemen dat u achteraf aangeeft moeite te hebben met de gemaakte betaalafspraak, die wij op voorhand duidelijk met u hebben doorgenomen, en welke u voor akkoord hebt ondertekend bij aankoop van de keuken. Wij gaan er echter van uit dat u zult genieten van uw mooie nieuwe keuken. Mocht u in de toekomst problemen ondervinden, dan kunt u uiteraard altijd een beroep op ons doen. Hopende u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, verblijven wij. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Communicatie vanuit de verkoper na sluiten van de deal was minder goed, voor het overige erg tevreden (zeker over monteurs die geweest zijn en de afterservice !)
Voor de tweede keer een keuken door Voortman laten plaatsen. Zowel op indeling, apparatuur, design en kosten werd in de showroom door de verkoper uitstekend mee gedacht. Montage door een wat oudere, rustige, zeer vakkundige vakman. De twee opleverpuntjes (afzuigkap kwam kapot uit de verpakking en de monteur had een verkeerde zaagmal voor een van de keukenkastjes) werden snel, zonder gezeur en zeer netjes afgehandeld. Wij zijn iedere dag weer heel erg happy met onze prachtige keuken!! Klasse-bedrijf.
Rumpsterweg 8 B
3981 AK Bunnik
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.