Goed advies en een uitgebreid assortiment om uit te kiezen.
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor uw mooie woorden! Wij zijn erg blij met uw aanbeveling! Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Goede service, erg tevreden over het hele proces. Ik raad Voortman keukens in Bunnik van harte aan!
Vanaf het eerste contact met de verkoper, tijdens het kopen van de keuken, tot aan het vervangen van een vaatwasdeur, is alles tot grote tevredenheid afgehandeld. Wij zijn zéér tevreden over Voortman Keukens in Bunnik.
Erg tevreden met het eindresultaat: we hebben een prachtige keuken! Advies in de showroom, met razendsnel in elkaar gezetten animatie, was geweldig overtuigend en het resultaat doet daar niet voor onder. Service en communicatie was meestal goed, maar het is wel merkbaar dat de communicatie over veel schijven verloopt. Toen keuken geplaatst werd hebben we een hele vriendelijke en goede monteur op bezoek gehad. Over de monteur voor de laatste afwerking (vensterbank en plinten inkorten) zijn we minder te spreken (te laat, wilde na halve klus vertrekken, ging pas na bellen akkoord en heeft plinten toen met harde hand op de plaats gekregen ipv in te korten).
De keuken is uitstekend gemonteerd. Vakkundig monteur, communicatief uitstekend. M.b.t. functioneren van de vaatwasser: afvoeren van het water maakt een storend slurpend geluid. Graag nog een keer naar kijken.
Geachte heer / mevrouw, Hartelijk dank voor het plaatsen van uw positieve review! Wij hebben een melding voor uw aangemaakt bij onze serviceafdeling. Zij zullen z.s.m. contact met u opnemen om uw opmerkingen te bespreken. Wij wensen u vele jaren kookplezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
In de showroom in Bunnik een prachtige keuken uitgezocht en deze is geheel volgens onze smaak geplaatst. Prima advies en service. Wij zijn heel blij met onze nieuwe keuken en ik ga koken bijna leuk vinden.
Geachte heer / mevrouw, Bedankt voor het plaatsen van uw review! Wij zijn erg blij met deze geweldige cijfers! Wij wensen u heel veel kookplezier in uw nieuwe Voortman Keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Prima geholpen en afgewerkt Ook de kleine puntjes
Goed geholpen door de verkoper en mooi geïnstalleerd door de monteur!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u naar tevredenheid hebben kunnen helpen. Wij wensen u heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
De monteur heeft uitstekend werkt geleverd
De oriëntatie van een nieuwe keuke; is goed verlopen. De verkoper heeft ons uitstekend begeleid. De plaatsing van de keuken is door twee zeer deskundige medewerkers uitgevoerd in een dag. Prettige mensen die voortvarend hebben gewerkt. Betreft de nalevering en de medewerker zijn we hier minder tevreden over. We hebben dit direct doorgegeven. De nog resterende afwerking kwam de medewerker nogmaals.
Zeer prettige ervaring zowel in de showroom als met de verdere afhandeling. Deskundige mensen met goed advies. Kortom een goede zaak waar goed meegedacht wordt en geen onzin verkocht wordt. Monteur ging te werk alsof zijn eigen keuken werd geplaatst.
Keurig geholpen door beginnend adviseur. Verdere afwikkeling prima. Zeer prettige monteur die erg netjes, precies en snel werkt. Beantwoord vragen deskundig en laat de werking zien van apparatuur. Advies is ook uitstekend.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw prachtige cijfers, en uw aanbeveling! Wij wensen u heel veel plezier kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Uitstekende service, communicatie en advies.
Wij zijn zeer deskundig geadviseerd. Uiteindelijk hebben we een ontwerp gekozen dat geen andere keukenleverancier wist te bedenken. Montage en aftercare zijn zeer goed. Enige minpuntje is dat er enkele onderdelen niet geleverd bleken te zijn. Deze zijn alsnog nageleverd en keurig gemonteerd.
Dit is de tweede keuken in drie jaar die wij bij Voortman kopen. Tot twee keer toe zijn we zeer tevreden. Met name de "aftersales"is bij Voortman bijzonder goed. Ze komen eventuele missertjes zonder problemen en snel oplossen. Heel fijn dat je je daar niet druk over hoeft te maken!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn om te mogen vernemen dat wij u voor een tweede maal naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen! Mochten wij u in de toekomst van dienst kunnen zijn, dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen op het bij u bekende telefoonnummer / emailadres. Wij wensen u heel veel (kook)plezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Voortman heeft hun positie als projectleverancier van ons nieuwbouwhuis volledig uitgemolken. We werden onder druk gezet door de verkoper, die duidelijk niet geinteresseerd is wanneer je geen groot budget meebrengt, de communicatie verliep erg stroef en was bijzonder onpersoonlijk. Gelukkig werd de montage gedaan door een onder-aannemer die wél van klantvriendelijkheid gehoord heeft, een verademing. Ik ben blij dat de keuken geplaatst is en ik niets meer met Voortman van doen hoef te hebben.
Geachte heer, mevrouw, Wij stellen het op prijs dat u de moeite heeft genomen een review achter te laten. Klanttevredenheid is voor ons een belangrijk punt! Wij vinden het dan uiteraard ontzettend spijtig dat u deze mening is toegedaan! Wij zijn echter verheugd te kunnen melden dat uw prachtige nieuwe keuken volledig naar wens is gemonteerd! Wij wensen u dan ook heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij zin door uw adviseur deskundig en vriendelijk geholpen en geadviseerd.nl.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u hartelijk voor uw positieve review. Ook namens uw adviseur wensen wij u bijzonder veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Wij zijn bijzonder verheugd dat wij u van dienst hebben kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Na vergelijking van diversen aanbieders met overtuiging gekozen voor Voortman Keukens. De adviseur heeft voor ons een prachtige nieuwe keuken ontworpen. De service bij montage en levering is uitstekend. Dank!
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw prachtige review! Wij zullen uw feedback zeker met de adviseur en de serviceafdeling bespreken. Zij zullen dit ontzettend waarderen! Wij wensen u uiteraard heel veel plezier met uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Uitstekend geholpen met het ontwerp van onze keuken. Ook de kleine gebreken zijn achteraf prima verholpen. Klant is hier koning.
Geachte heer, mevrouw, Hartelijk dank voor uw review! Wat fijn om te mogen vernemen dat u ons bedrijf met zulke fantastische cijfers heeft beoordeeld! Klanttevredenheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Wij zijn dan ook zeer verheugd om te mogen vernemen dat wij u naar volle tevredenheid hebben kunnen adviseren bij zo'n belangrijke aankoop als een keuken! Wij wensen u vele jaren kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken. Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Wij zijn bijzonder prettig geholpen in Bunnik. Goede adviezen gehad over ontwerpproblemen. Keuken is zonder enige zorg van onze kant en zeer zorgvuldig geplaatst. Alles werkt perfect.
Montage een 10 met een griffel, levering een 4/5 want rauwdouwers. Behang beschadigd en lampje plafond kapot zonder dit te melden. Tip: vraag m.b.t. montage en levering splitsen, want twee heel verschillende zaken.
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u voor uw review. Uw opmerkingen met betrekking tot levering van de keuken zullen wij uiteraard bespreken met de desbetreffende personen! Wij zijn verheugd te mogen dat de keuken naar wens is gemonteerd. Wij wensen u dan ook heel veel kookplezier in uw prachtige nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Goed advies in showroom, duidelijke communicatie en een mooie prijs. Bij plaatsing bleek verkeerd te zijn ingemeten (de bouw had een raam verplaatst tov tekening), maar de nazorg was fijn: er kwam meteen iemand langs, we mochten ook zelf ideeen aandragen voor oplossing (alles kosteloos), alles is mooi opgelost. Prachtige keuken geworden.
Keuken op afgesproken tijd geleverd en perfect gemonteerd. Alles ziet er heel goed uit en functioneert uitstekend.
De monteur voor de plaatsing kwam een uur en een kwartier te laat, zonder bellen. Hij heeft de keuken niet afgemonteerd en is weggegaan zonder nader bericht. De monteur had geen sifon bij zich en vroeg mij er een te gaan kopen bij een bouwmarkt. Na mijn klacht hierover kwam iemand anders van Voortman om alles te bekijken en op te lossen. Hij heeft tevens opgemeten voor smetplinten en een achterwand (de verkoper vergat ons te vertellen bij de aanschaf, dat smetplinten noodzakelijk waren voor een goede afwerking). Toen deze uiteindelijk geplaatst werden, bleek dat 3 smeltplinten verkeerd waren opgemeten. 2 maanden na het plaatsen is mijn dure keuken nog steeds niet af...
Geachte heer, mevrouw, Wij danken u voor uw review. Wij vinden het uiteraard vervelend dat de montage niet soepel is verlopen. Wij hebben uw opmerkingen dan ook besproken met de desbetreffende personen. Inmiddels hebben wij vernomen dat er een afspraak is ingepland voor montage van de smetplinten. Wij wensen u heel veel plezier met uw nieuwe keuken! Met vriendelijke groet, Voortman Keukens
Rumpsterweg 8 B
3981 AK Bunnik
In de 50 jaar dat wij bij Voortman met keukens bezig zijn, hebben we veel geleerd. Vooral dit: dat elke keuken uniek is. Omdat iedere klant uniek is. We hebben immers allemaal onze eigen lifestyle en voorkeuren. Voor al die verschillende mensen ontwerpen we een keuken die heel precies op hun situatie, smaak en wensen is afgestemd. Dat doen we ook voor u, helemaal op maat volgens uw persoonlijke ideeën en wensen. Een keuken voor vele jaren woon- en kookplezier. Die keuken, uw droomkeuken, brengen we bij Voortman Keukens graag tot leven.