Heel aardige man die onze cv ketel kwam installeren!! Werkte snel en netjes en heeft alles goed uitgelegd!! Hij heet Richard!!

Alles prima opgelost

Ik zat al een hele week in de kou, zonder warm water. Vanaf vorige week donderdag bouwde de ketel geen druk meer op,ondanks het feit dat er water bijgevuld werd.Omdat binnen geen enkele lekkage te bespeuren was, moest de oorzaak wel in de buiten gelegen leiding naar de schuur liggen. Alle problemen zijn nu opgelost.Daar ben ik erg blij mee.

Prima werk

Gaf vertrouwen hoe de mannen de klus aanpakten. Altijd vriendelijk en klantgericht. Prima! Wat extra advies vwb de thermostaat was prettig geweest. Verwachtte niet dat de geleverde thermostaat niet beschikte over een programma. Kostte 95 euro extra om die functionaliteit te krijgen.

Vriendelijk snel en zeer welwillend

prima en snel geregeld

duidelijke informatie, monteurs werkten netjes en alles is snel en efficient geregeld

correcte vriendelijke behulpzame monteur

De monteur kwam voor controle op basis van onderhoudscontract zonnepanelen. Voor zover ik kan beoordelen heeft hij dit goed uitgevoerd. Toen de monteur had ik toevallig een probleem met mij CV- en warm water- ketel. Aangezien Saman die ook onderhoud sprak ik daarover. Hij heeft toen geholpen om de verwarming en warmwater weer te laten draaien. Daarbij heeft hij geadviseerd om er op toe te zien dat het gecontracteerde onderhoud binnen twee maanden uitgevoerd wordt. Het is zeer attent dat de monteur mij ook hiermee heeft geholpen, hoewel hij kwam vanwege de zonnepanelen.Eén opmerking: het zou prettig zij als er wordt aangekondigd dat er een monteur voor onderhoud komt. (De kwaliteit waar hieronder naar gevraagd wordt kan ik niet goed beoordelen)

Snelle levering en plaatsing Happydrops

Heel netjes geplaatst en afgewerkt. Zelf dacht ik dat er te weinig ruimte was. Top-werk voor de monteur ,zeer tevreden.

Bar en bar slecht

SLECHT SLECHT SLECHT

snel en deskundig geholpen

Op vriendelijke wijze en deskundig werk geleverd.

Aanrader

Saman is een bedrijf wat klantgericht werkt, concurrerende prijzen biedt en je vooraf gedegen kan informeren wat de beste keuze zonnepanelen voor jou situatie is, of wat mogelijk is. De algehele communicatie is klantvriendelijk en de installateurs denken met je mee, zijn oplossingsgericht waar nodig en leveren een professioneel eindresultaat. Een vertrouw wekkend bedrijf wat ik zeker een aanrader vind.

super

het was perfect .nette werk mannen. vlug gebeurd. wij zijn erg te Vreden.

zeer correct

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Uitstekende service en uitleg!!

Richard gaf de perfecte uitleg rond gebruik en wat hij geinstalleerd had. Top gedaan!!

Snel en kundig

Wij hebben de zonnepanelen besteld om zelf te leggen. Zeer vriendelijk en duidelijke uitleg gehad. Snel geleverd binnen 4 weken. Wel even zoeken naar wat aansluitmogelijkheden ivm de Engelse werkbeschrijving.

• Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Duurt allemaal erg lang

Ik had al in januari aangegeven dat we graag zo snel mogelijk een onderhoudsbeurt voor onze ketel wilden. Dat werd uiteindelijk december!!!!! Gelukkig was de monteur die uiteindelijk langskwam wel aardig en leek ook redelijk bekwaam. Wel vroeg hij om een emmer en toen ik deze terug kreeg, zat er zwart water in. Ik snap dat dat van de ketel komt, maar het lijkt me slimmer dat de monteur zijn eigen emmer meeneemt, of waarschuw t dat de emmer erg vies wordt, zodat je een oude emmer kunt geven. Ik zou nog een onderhoudsrapport krijgen, dat duurde ook nog eens bijna een maand. En dan krijg je een verzoek om een review te schrijven en blijkt de link niet te werken.... Er valt dus nog veel te verbeteren aan de Saman Groep!

Zeer goede ervaring vanaf keuze maken tot aan plaatsing en afhandeling.

Een top - duo die bij mij thuis op 23 december 2021 een nieuwe cv ketel geplaatst hebben. Ze werkten heel netjes, snel, vakkundig en de wijze waarop zij met elkaar onderling en ook naar mij toe communiceerden, liet wel doorschijnen dat ze plezier in hun werk hebben en heel goed en efficiënt samenwerken. Dat zegt ook wel wat over het bedrijf en het vertrouwen in het bedrijf. Zeer klantvriendelijke, oplossingsgerichte en meedenkende medewerkers, is mijn ervaring (van klantenservice tot aan de monteurs aan huis). Afspraken worden ook zoals besproken nagekomen. Een lekker warm huis, door warme mensen.

Dit keer slecht

Slechte advisering. Slechte nakoming van afspraken.

Service kan beter!

Service erg matig! Na bevestiging van de panelen op het dak hebben we een maand moeten wachten voordat ze daadwerkelijk aangesloten werden op de meterkast. Afspraak maken daarvoor kostte veel gemail en gebel. Kwam een installateur die geen ervaring had met zonnepanelen. Uiteindelijk wel gefikst. Dat er een app was om de opbrengst te zien, kregen we terloops te horen. Installateur wist niet hoe het werkte. Moesten we zelf achter aan bellen. Daarna nog een telefonische vraag over opbrengst. Pas dagen later na beloofd een reactie zonder echt antwoord. Al met al geen prettige ervaring. Kwaliteit van de zonnepanelen kunnen we nu nog niet beoordelen.

• Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Uitstekend geholpen met selecteren airco, waarna een prima plaatsing.

Bijzonder klantvriendelijke medewerkers, denken mee in oplossingen. Verder is de installatie naadloos uitgevoerd. Je kan merken dat deze medewerkers plezier in hun werk hebben.

Snelle levering en vakkundige installatie. Komen afspraken na.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

onderhoud controle stelt heel weinig voor. In exact een half uur worden er controles uitgevoerd.

Na de montage van de zonnepanelen heb ik gekozen voor een jaarlijks onderhoudscontract van € 72. Na een paar maanden kreeg ik bericht dat er per 2 jaar een onderhoudsinspectie zou plaats vinden, maar dan wel voor 2 keer € 72 plus indexering. Ik heb dus € 145 betaald voor een half uur oppervlakkige inspectie. Ik vind dit buitenproportioneel.

Waar kom je een dergelijke servive nog tegen!

Op vrijdag 10 december bel ik omdat mijn CV al enige tijd s nachts op hol slaat. Om 16.30 uur staat onderhoudsmonteur Kevin op de stoep, om 16.40 is de diagnose gesteld en sprint hij naar zijn auto om het kapotte onderdeel te halen bij de groothandel die om 17.00 sluit. Ondanks de spits is hij daar om 16.59 uur. Om 17.30 is hij retour en om 18.00 uur is alles gefixed. Waar kom je een dergelijke service nog tegen!

snel netjes goede communicatie

op afgesproken tijd, duidelijke uitleg , werkt netjes, schoon

in mijn geval chaotische organisatie !

Info gesprek goed en deskundig! Echter op dag van instalatie afspraak door Saman geannuleerd. Nieuwe afspraak gemaakt monteur wist niet waar te beginnen en ging bij buren kijken hoe e.e.a. was geïnstalleerd. Bij andere buren een ladder moeten lenen en kreeg de installatie van 10 zonnepanelen niet op 1 dag klaar.Kortom 3 dagen vrij genomen i.pl.v 1 dag.

Komen afspraken na, top!

Vanaf 1ste telefoontje tot en met plaatsing van de nieuwe cv-ketel keurig en correct geholpen. Afspraken worden nagekomen. Monteurs hebben keurig werk verricht en zelfs rekening gehouden met onze wensen. Cv-ketel zo opgehangen dat de verrijdbare kast weer keurig onder de ketel kan worden gezet. Leidingen zijn zo weer netjes weggewerkt en niet zichtbaar.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee