had veel verwacht van het nakijken van de panelen had me druk gemaakt maar het viel reuze mee alles uitgevoerd zoals het hoorde en geen rommel gemaakt ben er blij mee
| Bedrijfsnaam |
Inspectie en inleidende bespreking leiden tot en duidelijk beeld zoals dat uit bezichtiging en informatie naar voren kwam. Aangezien werk in vochtige kruipruimte van installatiedelen, welke 45 jaar in bedrijf waren geweest, moeilijke inschatting van totale werkomvang. Nadrukkelijke afspraak om "naar bevind van zaken " tijdens de uitvoering tot een acceptabel resultaat te komen. Bij de uitvoering bleek ingeschatte benodigde materiaal en mankracht correct voorbereid. Het resultaat was voortvarend met de juiste kwaliteit bereikt.
| Bedrijfsnaam |
Het zat wat tegen qua weersomstandigheden. Net personeel. Plaatsing panelen had ik iets anders op het dak gewild dan nu geplaatst.
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw review. Helaas zijn wij soms afhankelijk van de weersomstandigheden, fijn om te lezen dat de panelen wel bij u geïnstalleerd konden worden! Indien u hier nog graag contact over zou willen hebben, bent u van harte welkom om met ons contact op te nemen. Wij wensen u een prettige dag! Met energieke groet, Saman Groep
Allereerst een slechte communicatie wanneer de zonnepanelen worden gelegd. Toen eenmaal de datum was afgesproken kwamen ze ipv 8 uur 10 uur. Uiteindelijk duurde het geen 2 dagen maar een week. Toen ze eenmaal binnen de electronische apparatuur moesten komen aansluiten kreeg ik geen reactie wanneer het zou gebeuren. Totdat ik na 3 keer gevraagd had, werd me meegedeeld dat ik over 2 dagen iemand kon verwachten..... Deze monteurs waren wel vakkundig en vriendelijk en hebben hun project netjes afgerond!
Beste Sluisweg, Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de Saman Groep en dat het installatie traject niet soepel is verlopen. Dit is uiteraard niet hoe wij willen werken. Wij zullen uw inhoudelijke opmerkingen delen met de teamleider van de afdeling zonnepanelen en mijn collega zal contact met u opnemen. Ondanks de onprettige ervaring hopen wij wel op een mooie opbrengst van uw zonnepanelen installatie! Met energieke groet, Saman Groep
Goed contact over de mogelijkheden en vaardige monteurs.
| Bedrijfsnaam | Koelman |
Beste JBH, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de verleende service en levering van ons product. Wij wensen u veel plezier toe met de installatie en hopen u nog eens van dienst te kunnen zijn. Met zonnige groet, Saman Groep
De Samanmedewerkers die bij mij zonnepanelen hebben geplaatst blinken uit in vakkundigheid en klantgerichtheid. Dit betreft zowel de monteurs (ik noem graag met name: Ricardo en Michael) als degenen die de planning maken en de klant te woord staan. Ondanks uitval door ziekte zijn de bestelde zonnepanelen keurig op tijd geplaatst, verliep de communicatie prima, en zijn de resterende probleempjes goed opgelost.
Beste Frank, Hartelijk dank voor uw mooie review! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het uitgevoerde werk en de collega's waar mee u contact heeft gehad. Fijn om te lezen dat het werk netjes is afgeleverd en alles goed werkt. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag gewenst. Met zonnige groet, Saman Groep
Storing op adequate manier snel verholpen.
| Bedrijfsnaam |
behulpzaam medewerker en heel vriendelijk, helaas was mijn man geen ervaring met computer en ik was op mijn werk dus hij had weinig mee gekregen van de uitleg.
Beste Vos, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
De demontage van oude situatie en montage van nieuwe cv ketel is prima gedaan door monteur Volkert. Alles goed uitgelegd en alles netjes opgeruimd.
| Bedrijfsnaam |
doordat er geen sensor in jullie voorraad was heb ik 5 weken op kantoor in de kou gezeten. moeten verwarmen met elektrische kachels over de warmtepomp van mijn huis niets dan lof. die werkt naar behoren.
| Bedrijfsnaam |
vriendelijke monteur alles netjes gedaan en netjes achter gelaten
| Bedrijfsnaam |
Een storing in de omvormer. 15 dec opgemerkt, maar vanwege corona etc, duurde het tot 26 januari voordat de storing verholpen kon worden. Hopelijk gaat dat volgende keer sneller. Op 26 januari is de storing prima verholpen
| Bedrijfsnaam |
De cv-ketel top geplaatst en goede uitleg gekregen dus super geregeld En netjes alles opgeruimd
| Bedrijfsnaam |
De monteur Richard is een zeer vlotte en professionele monteur, die bovendien zeer vriendelijk, aardig en beleefd is. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Legt alles duidelijk uit hoe de ketel en thermostaat werkt. Dit is echt het soort monteur die je in ere moet houden. Helemaal Top. Zeer tevreden over alles.
| Bedrijfsnaam |
erg kundig, erg netjes gewerkt, alle afval meegenomen. ben heel blij met jullie!
| Bedrijfsnaam |
Heb de zonnepanelen al ruim 2 jaar liggen. Zodoende heb ik mijn buren mijn ervaring gedeeld en hun laten dinsdag zonnepanelen plaatsen van Saman. Zo doen we dat hier.
Beste Ben, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de zonnepanelen. Leuk om te lezen dat u hierdoor uw buren heeft aangespoord om bij ons zonnepanelen te halen. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
Netjes gewerkt. Rommel opgeruimd en meegenomen.
| Bedrijfsnaam |
Deze mensen leveren prima werk af, heel netjes geïnstalleerd. Er was een probleempje met de aansluiting van beide stringen maar na contact te hebben opgenomen werd dat vakkundig opgelost!
Beste Arie, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over de monteurs bent. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke Groet, Saman Groep
De monteurs waren op tijd. Ze deden (met wat hulp) goed hun werk en tot nu toe werkt het als een zonnetje.
Beste René, We zijn blij om te lezen dat we u zo goed van dienst konden zijn. We hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Energieke Groet, Saman Groep
Super fijn
Beste ben, Dank u wel voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze afdeling zonnepanelen. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen Met vriendelijke Groet, Saman Groep
De heren waren keurig op tijd en begonnen gelijk met de werkzaamheden. Ik bood ze nog eerst een bakje koffie aan, maar ze wilden eerst wat werk verzetten! De oude ketel was snel verwijderd en de nieuwe was vlot gemonteerd. In overleg de thermostaat geïnstalleerd op de gewenste plek en ook de rest van de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Nadat ze hard gewerkt hadden wilde ze toch een lekker bakje koffie!
| Bedrijfsnaam |
Een servicemonteur met een 10. Geduldig, en met vakkennis werd de diagnose gesteld en ook meteen opgelost. Bovendien een aardige man.
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat er een misverstand was over het Afgesproken tijdstip van langskomen! Verder geen problemen.
| Bedrijfsnaam |
Zeer vlotte en deskundige vakman heeft de cv ketel en alle bijbehorende dingen vervangen en getest, zeer klantvriendelijk monteur .Richard heeft de werking en gebruik van de ketel perfect uitgelegd , Top.
| Bedrijfsnaam |
Bij uitleg adviseur over de panelen had ik graag wat meer uitleg gehad met het invullen van registratie ,was voor mij een verrassing dat ik dat in moest vullen.
| Bedrijfsnaam | van Dongen |
Gouwepoort 1