Storing prima opgelost

Een storing in de omvormer. 15 dec opgemerkt, maar vanwege corona etc, duurde het tot 26 januari voordat de storing verholpen kon worden. Hopelijk gaat dat volgende keer sneller. Op 26 januari is de storing prima verholpen

Top geregeld

De cv-ketel top geplaatst en goede uitleg gekregen dus super geregeld En netjes alles opgeruimd

Zeer vlotte en deskundige installatie van de nieuwe ketel, top.

De monteur Richard is een zeer vlotte en professionele monteur, die bovendien zeer vriendelijk, aardig en beleefd is. Alles netjes opgeruimd achtergelaten. Legt alles duidelijk uit hoe de ketel en thermostaat werkt. Dit is echt het soort monteur die je in ere moet houden. Helemaal Top. Zeer tevreden over alles.

topmonteurs die overigens ook nog eens heel aardig en super beleefd zijn!

erg kundig, erg netjes gewerkt, alle afval meegenomen. ben heel blij met jullie!

Ben er blij mee.

Heb de zonnepanelen al ruim 2 jaar liggen. Zodoende heb ik mijn buren mijn ervaring gedeeld en hun laten dinsdag zonnepanelen plaatsen van Saman. Zo doen we dat hier.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Netjes gewerkt. Rommel opgeruimd en meegenomen.

Een aanrader

Deze mensen leveren prima werk af, heel netjes geïnstalleerd. Er was een probleempje met de aansluiting van beide stringen maar na contact te hebben opgenomen werd dat vakkundig opgelost!

Professionele installatie zonder omkijken

De monteurs waren op tijd. Ze deden (met wat hulp) goed hun werk en tot nu toe werkt het als een zonnetje.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

De samenwerking heb ik als fijn ervaren

Super fijn

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Zeer vlotte en nette installatie van nieuwe cv ketel

De heren waren keurig op tijd en begonnen gelijk met de werkzaamheden. Ik bood ze nog eerst een bakje koffie aan, maar ze wilden eerst wat werk verzetten! De oude ketel was snel verwijderd en de nieuwe was vlot gemonteerd. In overleg de thermostaat geïnstalleerd op de gewenste plek en ook de rest van de werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Nadat ze hard gewerkt hadden wilde ze toch een lekker bakje koffie!

Deskundig en klantvriendelijk

Een servicemonteur met een 10. Geduldig, en met vakkennis werd de diagnose gesteld en ook meteen opgelost. Bovendien een aardige man.

Vlotte onderhoudsbeurt

Jammer dat er een misverstand was over het Afgesproken tijdstip van langskomen! Verder geen problemen.

Uit de Kunst!

Zeer vlotte en deskundige vakman heeft de cv ketel en alle bijbehorende dingen vervangen en getest, zeer klantvriendelijk monteur .Richard heeft de werking en gebruik van de ketel perfect uitgelegd , Top.

De heren hebben netjes en zorgvuldig gewerkt ,goede samenwerking.

Bij uitleg adviseur over de panelen had ik graag wat meer uitleg gehad met het invullen van registratie ,was voor mij een verrassing dat ik dat in moest vullen.

keurig netjes gewerkt

de CV ketel, de waterontharder en de radiatorknoppen, alles is keurig netjes gedaan.

Zijn vlug met rekeningen maar afspraken niet

Wij hebben 10 zonnepanelen laten leggen en de monteurs wisten niet hoe ze moeste koppelen de zegt dat kan niet op deze omvormer de andere is gaan bellen en is er een oplossing geklommen . Enkele weken later heb ik gebeld voor controle van de omvormer omdat hij laat opstarten dachten wij. Maar er zou een afspraak gemaakt worden en nooit niets meer van gehoord tot op heden. Over BTW Teruggaaf horen we ook niets?? Groetjes familie Uytdewilligen

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Op tijd geleverd en zeer netjes en precies gewerkt!

Voordien duidelijke informatie, het was alleen meer werk dan verteld was. Er is erg netjes gewerkt, complimenten. Nadien ook alles opgeruimd. We zijn zeer tevreden.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Zo wil je als klant bedient worden

Wij hebben een airco laten plaatsen. De monteur verscheen keurig op het afgesproken tijdstip. Gaf goede uitleg over de plaatsingsmogelijkheden en heeft de installatie ook keurig uitgevoerd. Daarna alles netjes opgeruimd achtergelaten en de bediening uitgelegd. Wij zijn erg tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden.

Ik ben zeer tevreden over de mensen die de ketel hebben geplaatst

prima werk geleverd, netjes en correct.

Positieve ervaring

Deze inspectie had voor mij deze keer toegevoegde waarde omdat er ook foto’s met mij werden gedeeld van de situatie op het dak. Dat stelde mij erg gerust. De monitoring en werking van het systeem en de probleemoplossing bij overgang van Omnik naar Solarman etc. gaf bij mij geen probleem. Wel mis ik nu nog wat historische data. Al met al positief en een duim voor Willem-Jan

Zeer vriendelijk en hulpvaardig personeel

Bedrijf heeft het erg druk, hulp bereidheid is erg groot mogelijkheden soms wat gelimiteerd. In begin veel problemen gehad met de app, nu werkt hij prima

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

werk prima en vlot uitgevoerd

Rustige monteur die zijn werk vlot en vakkundig heeft uitgevoerd, Heeft zelfs de houten koof , ivm gewijzigde leidingen voor me aangepast, wat feitelijk niet echt tot zijn taak behoorde. Dat noem ik nog eens service.

Prima service en voorwaarden

Op mijn vragen om informatie werd goed gereageerd en wat mij bijzonder aansprak was de zekerheid die gegeven en gegarandeerd werd over de opbrengst van de zonnepanelen. Deze panelen brengen de beloofde opbrengst op en zijn in vergelijking met andere delen van het land niet duur. Aanbrengen van de panelen ging in goed overleg, waarbij de monteurs de bedrading onzichtbaar hebben aangebracht. hulde.

Valt een beetje tegen

Service laat wel wat te wensen over lange wachttijd voor dat et probleem word opgelost 3weken heeft het geduurd maar het is opgelost

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Advies met kennis van zaken

Afspraken worden goed nagekomen. Kwaliteit werk is goed. Fijn personeel. Zo moet het

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee