Uitstekende Service, betrouwbaar, komen afspraken na, voor ieder probleem hebben ze een oplossing,
Beste Adriaan, Hartelijk dank weer voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u tevreden bent over de service en de gemaakte afspraken. Nog een fijne dag gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
Duidelijkheid en goede informatie
Goedemiddag Jaap, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat de informatie goed en duidelijk was voor u. Nog een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Lang moeten wachten maar tevreden over aanleg
Goedemiddag Lody, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u uiteindelijk tevreden bent over de installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
In het offertetraject zaten wat slordigheidjes. Maar ook dat is in orde gekomen. Uiteindelijk zijn de werkzaamheden geheel naar wens uitgevoerd.
| Bedrijfsnaam |
Positief n.a.v. eerdere opdrachten en leveringen. Zoals zonnepanelen, reparaties aan oude CV ketel en levering van nieuwe CV ketel.
Beste Peter, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de installaties. Nog een zonnige dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Der Techniker war pünktlich und hat die Arbeit freindlich und kompetent ausgeführt
| Bedrijfsnaam | borgmann |
Heinrich, Vielen Dank für Ihre Bewertung. Ich wünsche Ihnen einen schönen Tag! Mit sonnigen grüßen Saman Groep
Vlotte levering en installatie van panelen. Monteurs zochten naar de best mogelijk en praktische oplossing. Zeer tevreden.
Beste Edo, Hartelijk dank voor uw mooie review. Goed om te lezen dat uw meer dan tevreden bent over de zonnepaneleninstallatie. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
In 2014 heb ik 15 zonnepanelen 9ekocht bij Saman en die panelen leveren gem. 4500 KWH per jaar op.
| Bedrijfsnaam | Gabriëlse |
Goedemiddag Joost, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Goed om te lezen dat uw zeer tevreden bent over het resultaat van de geleverde installaties. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Prima levering en service. Klantenservice niet altijd deskundig maar uiteindelijk kom je er wel uit.
Beste Marc, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent over onze service en levering. Gelukkig is alles uiteindelijk goed gekomen. Nog een zonnige dag gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
Ik ben zeer tevreden over Saman Groep, ook de monteurs waren, vakbekwaam, klantvriendelijk en werkte netjes! Gewoon top!
Beste G.B. van Kleef, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de Saman Groep en over mijn collega's. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
Ik ben al meer dan 4 weken bezig om een monteur naar onze zonnepanelen te laten kijken. Volgens ons werkt er maar 1 groep (2). De overige groepen werken niet. Zouden binnen 5 dagen terug bellen na 2 weken nog niets gehoord. Deze week maar weer gebeld na 2 uur wachten er uit gegooid. Toen maar weer gebeld met als resultaat de melding dat volgens hun alles goed werkt. Maar wij zien echt alleen nog maar o,oo staan. Afgesproken dat wij binnen 2 dagen terug gebeld zouden worden . Nu inmiddels weer 4 dagen ver en nog steeds niets gehoord. Het is niet dat we niet snappen dat het druk is maar 4 weken wachten alles bij elkaar is wel erg lang. De monteurs bij het plaatsen waren super maar de service na levering niet echt aan te bevelen.
Beste Yolanda, Hartelijk dank voor uw feedback. Vervelend om te lezen dat u een vervelende ervaring heeft met de Saman Groep. Dit is uiteraard niet hoe wij willen werken. Wij zullen uw feedback doorgeven aan de teamleider van de afdeling Zonnepanelen en zij zal nog nog contact met u opnemen wanneer dit nog niet gedaan is. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Het uitvoeren van de werkzaamheden is goed gedaan en het contact met de monteurs is ook goed. Twee zaken waarom het slecht scoort: - communicatie vooraf... als het later wordt dan wordt er niet over gebeld. Ik zit thuis te wachten tot er iemand komt en als het later wordt... geen probleem maar meldt dat. De vorige keer ging bet precies hetzelfde. - monteurs zijn de vorige keer met de verkeerde boodschap op pad gestuurd waardoor die afspraak weinig zin/resultaat opleverde. - zonder toestemming (gevraagd aan de buren) of ze op een dak dakgoot mochten komen (ook al was het op de grens van het dak). Nu zijn de buren wel erg kritisch... maar toch
| Bedrijfsnaam |
Mijn installatie behoort normaliter in oktober zijn jaarlijks onderhoud te krijgen. Dat wordt ook automatisch aangeboden, echter vorig jaar ineens niet. In Januari eens nagevraagd en ik krijg prompt 2 afspraken in plaats van 1. Contact gehad, dit wordt er 1. Deze afspraak wordt 4x verschoven, uiteindelijk komt de monteur netjes, maar niet op de telefonisch afgesproken tijd. Werk wordt netjes uitgevoerd verder. Het stoort mij dat ik geen vast aanspreekpunt heb en niemand blijkbaar echt overzicht heeft. Jullie zouden 5 sterren gehad hebben als de planning niet zo'n chaos geweest zou zijn.
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat we niet wat meer uitleg krijgen over het aflezen van de app
| Bedrijfsnaam | schoote |
Beste Paul, Hartelijk dank voor uw review. Aan mijn collega van de afdeling Zonnepanelen heb ik gevraagd of ze contact met u wil opnemen. Nog een fijne dag gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
Saman heeft een goede en gedegen kennis van alles hetgeen u nodig hebt voor uw gebouw en woning op gebied van gwe. Gedreven om u te begeleiden in nieuwe vormen van energiegebruik en de energietransitie
| Bedrijfsnaam | Eijssen |
Goedemiddag Alfred, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
Gedaan wat beloofd is.
| Bedrijfsnaam |
De manier waar zij met elkaar bespraken hoe ze het gingen doen was goed.
Beste Wim, Dank u wel voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Met zonnige groet, Saman Groep
De mensen van de Samangroep denken met je mee. Er wordt goed geluisterd naar je wensen, dragen ook alternatieve mogelijkheden aan zodat je een goede keus kunt maken.
Beste Jan, Hartelijk dank voor uw mooie review, Wat goed om te horen dat u tevreden bent over ons advies. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met energieke groet, Saman Groep
De installatie van de zonnepanelen is snel en vakkundig gedaan. Ook de nazorg is top in orde.
Goedemiddag René, Hartelijk dank voor uw mooie review, Wat goed om te horen dat u tevreden bent over de zonnepaneleninstallatie. Dit geeft ons energie! Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn. Met zonnige groet, Saman Groep
Vriendelijke medewerkers,komen hun afspraken.
| Bedrijfsnaam | De Zwart |
Beste Menno, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over mijn collega's. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
vorig jaar een nieuwe cv ketel laten instaleren door u bedrijf . op afspraak en deskundigheid een 10
Goedemiddag Peter, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de cv-ketel. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Snel en efficient en zeer deskundig
Beste Ferket, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze monteur. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
Monteur een App gedownload van Solis Home om de opbrengst per dag te bekijken Jammer 1 week resultaat gezien, maar nu geblokkeerd?
Beste A. Sturm. Hartelijk dank voor uw review. Vervelend dat u het resultaat nu niet meer kan zien. Dit zal ik doorgeven aan de teamleider van de afdeling Zonnepanelen en zij zal nog nog contact met u opnemen. Ik wens u een zonnige dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
geen
Goedemiddag Edwin, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooie opbrengst toe van uw zonnepanelen installatie. Laat die zon maar schijnen! Met zonnige groet, Saman Groep
Ik heb al 10 jaar zonnepanelen. Destijds ook bij Saman offerte aangevraagd, doch Saman reageerde heel traag, na 2 maanden pas. Toen lagen ze al op het dak, geleverd door een andere leverancier.
Beste Rinus, Hartelijk dank voor uw review en feedback. Vervelend om te lezen dat de offerte niet snel gegeven werd. Dit is uiteraard niet hoe wij willen werken. Wij zullen uw feedback doorgeven aan de teamleider van de afdeling Zonnepanelen. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee