heel goed
Beste Piet, Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over ons bedrijf en onze collega's. Dat geeft ons energie! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Keurige nette man die service gericht is
| Bedrijfsnaam |
Zonnepanelen netjes gemonteerd. Kleine lekkage bij dakdoorvoer is snel opgelost.
| Bedrijfsnaam | Middelkoop |
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de panelen netjes gemonteerd zijn en dat de lekkage snel opgelost was. Ik wens u nog een zonnige dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De start was mooi op tijd, goeie uitleg van de werkzaamheden, rustig maar gestaag en veilig uitvoeren ervan, zowel binnen als buiten. Alles netjes gemonteerd en afgewerkt, zelfs afval niet hoeven opruimen. Zeer tevreden!
Beste Jos, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn dat alles zo goed is verlopen en dat u tevreden bent. Dit geeft ons energie. Nog een fijne dag gewenst Met zonnige groet, Saman Groep
Werkzaamheden zijn goed uitgevoerd en goede uitleg gegeven. Ook correcte afhandeling betreft btw teruggave.
Beste Anna, Dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat de werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Geen problemen. Op de afgesproken dag geleverd en geplaatst. De monteur is zelfs s avonds nog even terug geweest om te kijken of hij niet vergeten was een bepaalde schroef aan te draaien. Super.
Goedemiddag Annelies, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat alles probleemloos verlopen is. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
hele goede ervaring pas is er weer een airco geplaatst twee jonge jongens de hete Joeydie andere jongen weet ik niet meer
| Bedrijfsnaam | Houwen |
Beste Lorenzo, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u een goede ervaring heeft met het plaatsen van de airco door onze monteurs. Dit compliment geven we aan hun door. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Komen de beloften na
Beste Piet, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Monteurs waren op tijd, installatie snel gemonteerd tegelijkertijd ook een paar schoonheidsfoutjes in de meterkast aangepast
| Bedrijfsnaam |
Alles was netjes geregeld alleen duurde wel lang voor dat ze lans kwamen heb een paar keer moeten mailen dat ik dacht ik ga naar een ander
Goedemiddag Sylvia M, Dank voor uw review. Fijn om te lezen uiteindelijk alles netjes is geregeld. Vervelend dat u zo lang moest wachten. Onze excuses daarvoor. Ik wens u nog een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
Na een goede oriëntatie en voorlichting door meerdere aanbieders uiteindelijk gekozen voor Saman. Installatie van de zonnepanelen en aanpassing van de meterslang werd vakkundig uitgevoerd. Zeer tevreden over het geleverde product.
Beste Huib, Bedankt voor de prachtige review. Wat fijn dat de installatie goed en vakkundig is verlopen. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
goed bedrijf
Goedemiddag Ben, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden over ons bent! Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De monteur luisterde totaal niet naar onze klacht en hoewel wij onze thermostaat bediende zoals voorgeschreven en zoals de monteur ook deed was het eigenlijk onze schuld.Na instellen van de monteur moesten wij er vooral vanaf blijven.Ik had het idee dat deze man totaal geen idee had wat ik bedoelde en zelf alleen aan het woord was en niet luisterde,waardeloos manier van benaderen!
| Bedrijfsnaam |
Monteur was deskundig, vriendelijk en snel. Goed uitgevoerd volgens de wensen.
| Bedrijfsnaam |
Alles volgens afspraak, nette montage, aardige monteur. Geen opmerkingen eigenlijk, alleen maar positief.
| Bedrijfsnaam |
werkzaamheden volgens afspraak. reparatie snel gemaakt nu afwachten of dit werkt.
Alles Ok
Beste Ed, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn dat alles goed is verlopen. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Blij dat ik binnen 1 dag weer warm water heb!
| Bedrijfsnaam |
Deze mensen komen hun afspraken na, zoeken de beste oplossing voor het plaatsen van de apparatuur en zijn zeer vakkundig.
| Bedrijfsnaam |
Mij was de indruk gewekt dat ik een netto factuur zou betalen en dat Saman de subsidie zou regelen. Nu begrijp ik dat ik het bruto bedrag moet betalen en achteraf de subsidie terug krijg, wat Saman dan regelt. Was even slikken. De installatie is strak gemonteerd. Alles hangt recht (kan ook niet iedereen) en het leidingenwerk ziet er keurig uit. Het werken zelf vind ik wel een aandachtspunt voor deze heren. Ze zijn duidelijk niet verantwoordelijk voor de huishouding, anders zouden ze wel netter werken. Gaten boren boven de stereo-installatie voor het plaatsen van de thermostaat zonder te waarschuwen, is niet zo'n goed idee. Het was beter geweest even te waarschuwen, dan had ik de installatie weggehaald. Ook in de bijkeuken was een behoorlijke smeerboel achtergelaten, nog nagelaten van de gebroken tegel, die niet gemeld werd.
| Bedrijfsnaam |
Prima performance zowel van 'verkoper' als monteurs van panelen en electriciën. Uiterst beleefd en zeer klantgericht. Een uithangbord voor Saman.
Goedemiddag Joost, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn dat alles uitstekend is verlopen. Dit geeft ons energie! Ik wens u nog een fijne dag! Met zonnige groet, Saman Groep
Zeer vriendelijke en deskundige monteur. Die de tijd nam om het probleem definitief op te lossen.
| Bedrijfsnaam |
Eben neue Elektronik eingebaut Wasser wir warm aber nicht heiß da müßte mal jemand schnellstens kommen
| Bedrijfsnaam |
De werkzaamheden werden systematisch uitgevoerd. In tegenstelling tot een vorige ervaring werden geen zaken overgeslagen
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee