Prima werk geleverd, aardige monteurs

Heel vriendelijk geholpen

Kevin was super sociaal en vriendelijk. Heeft snel het onderhoud uitgevoerd, niets aan de hand.

Vakkundige installatie nieuwe CV

Mijn nieuwe CV ketel is vakkundig geïnstalleerd door Richard en Simon, aardige gasten die de klus in ruim 2 uur hebben geklaard. Alles werkt naar behoren en is netjes opgeruimd.

Keurig en snel gewerkt

Richard en Simon waren super vriendelijk en erg deskundig. Ze hebben goed werk geleverd en werkten erg netjes. We hebben een duidelijke en goede uitleg gehad over de nieuwe cv kachel. Met vriendelijke groet , Jan Plekkenpol

Nette jongens, keurig werk geleverd.

1e onderhoudsbeurt warmtepomp

De 1e onderhoudsbeurt van de hybride warmtepomp + Intergas ketel is naar volle tevredenheid uitgevoerd. Monteur Kevin kwam volgens het tijdslot, wat maanden geleden was afgesproken. Ook was er nog tijd voor vragen. De monteur was deskundig en kon goed advies geven.

Zeer tevreden.

Vriendelijke monteurs die prima werk hebben geleverd en alles heel netjes hebben achtergelaten. De uitleg over de werking van de ketel was goed.

Klantvriendelijk

Nette mensen. Alles keurig opgeruimd.

Prima 'Saman-ervaring'

Vanaf advies tot realisatie is alles keurig begeleid. Leuke vriendelijke monteurs hebben vakwerk geleverd en alles netjes en opgeruimd opgeleverd. Kortom: top! Wij geven Saman een 10!

Hele goede service!

Nogmaals dank aan de twee monteurs (Richard en Simon) voor het installeren van de nieuwe CV ketel en de duidelijke uitleg. Zeer goed geholpen door beiden. Top!

Richard en Simon, wat een goed team!

De installatie van m'n Intergas c.v. ketel is tot volle tevredenheid gemonteerd. Richard wist van aanpakken. Samen met broer Simon hebben ze geweldig goed werk geleverd. Een pluim voor dit tram is op z'n plaats!

Professionele aanpak

Na plaatsing van nieuw modem lukt het me niet om de app van de airco-unit aan te passen. In no time had Kevin eea voor elkaar.

Uitstekend correct en professioneel

Prima service en erg vriendelijk. Werkt snel door en professioneel. Behandeld mijn vragen correct en neemt er voldoende tijd voor.

Zeer vriendelijk en nette vakmannen

De monteurs kwamen netjes binnen stelde der eigen voor werkte netjes ruimde alles netjes op en gingen pas weg als alles duidelijk was en als alles naar wens was.

Zeer goede service

Het is een goed en betrouwbaar bedrijf werken netjes en zijn zeer ervaren. Monteurs zijn erg vriendelijk.

Alles volgens afspraak en door een goed team

Een niet al te eenvoudige demontage en montage alles in goed overleg

Klacht goed behandeld en werkplek netjes behandeld!

Vriendelijk en klantgericht! Probleem deskundig opgelost!

Heel fijn

Vriendelijke Monteur, goede uitleg en heeft zover ik het kon zien een grondige onderhoudsbeurt gegeven.

Nette complete installatie

Meterkast vernieuwd en zonnepanelen laten installeren. Alles netjes opgeleverd.

Prima uitleg

Prettige en duidelijke uitleg door Kevin, afspraken goed nagekomen. Vertrouwen in deskundigheid, daar word je blij van

Komt op tijd en heeft veel technische kennis. Ook geeft hij goede adviesen etc.

Klantvriendelijk.

Geen reactie via de mail innen de sfgesproken tijd

Door Saman geïnstalleerde zonnepanelen halen bij lange na niet de opbrengst (325 Wp i.p.v. de geïnstalleerde 455Wp). Ik zou binnen 2 dagen via de mail een reactie krijgen. Helaas binnen de gestelde termijn niets ontvangen. Dan maar zelf gebeld en alleen met de telefoniste kunnen spreken. Haar collega's met kennis over panelen waren niet bereikbaar. Bijzonder slechte service in mijn ogen en uiterst teleustellend.

Perfect CV-installatie door Richard

Onlangs heb ik een nieuwe intergas CV-ketel laten plaatsen. Deze werd gemonteerd door Richard. Goede uitleg, professioneel uitgevoerd en een nette manier van werken. Een prima ervaring een aanrader voor iedereen die een nieuwe ketel wil laten plaatsen.

Heel positief

De hele reis van offerte aanvragen en bespreken tot en met het plaatsen van de zonnepanelen is voortreffelijk uitgevoerd. Zeker ook het plaatsen door Joris, Kylian en Roberto was klasse

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee