Zie boven vermeld
Beste John, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het gehele traject van eerste contact tot aan de afhandeling van afspraken positief is verlopen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De omvormer werkte niet dus drie weken geen opbrengst, maar een compensatie gekregen.
| Bedrijfsnaam | Van Noort |
Goedemorgen Gerard, Dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat het probleem uiteindelijk goed is opgelost en u compensatie heeft ontvangen. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Geleverde en aangesloten zonnepanelen + installatie werken vanaf het begin zonder problemen.
| Bedrijfsnaam | Holl |
Goedemiddag Albert, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn dat alles goed is geleverd en werkt zonder problemen. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Ik heb goede ervaringen met de monteurs. Ze zijn vriendelijk, verstaan hun vak en werken netjes en snel. Albert ging vandaag nog een stapje verder. Hij belde me op met de mededeling "Ik sta voor je deur maar heb het vermoeden dat je niet thuis bent". Dat klopte want ik had de dag ervoor juist bericht gekregen dat de afspraak niet door kon gaan. Daar was ik eerlijk gezegd nog boos over omdat ik er verschillende dingen voor had verzet en vertelde hem dit. Hij vroeg: "Hoe laat kun je thuis zijn? Een half uurtje? Dan wacht ik op je want je bent mijn laatste klant vandaag".
| Bedrijfsnaam |
Leveren en monteren van een nieeuwe cv-ketel. Offerte, termijnafspraak, factuur, alles zoals afgesproken. Zeer toegewijde en competente monteurs. Den montage was zeer aangenaam!
| Bedrijfsnaam |
Het gehele aankoop- en uitvoeringstraject is goed verlopen.
Goedemiddag Bernard, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat alles goed en snel verlopen is. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Goede- en netjes werkende monteurs.
| Bedrijfsnaam |
Sehr freundlicher, fachkundiger und fröhlicher Monteur.
| Bedrijfsnaam |
Kan hier een heel verhaal opschrijven maar aangezien er geen vervolg gegeven wordt op vragen/afspraken en toezeggingen mbt contact vind ik het invullen overbodig.
Beste Ivonne, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent en dat u onvoldoende geholpen bent. Dit is uiteraard niet de manier waarop wij willen werken en uw mening is zeer waardevol voor ons. Uw review heb ik daarom doorgestuurd naar de verantwoordelijke van de afdeling zonnepanelen. Ik wens u nog een fijne dag. Met zonnige groet, Saman Groep
Vriendelijke monteur!
| Bedrijfsnaam |
Bedrijf maakt verwachting geheel waar. Na gedegen en goed advies, voortgang duidelijk gecommuniceert vanuit Zierikzee en Breda. Monteurs leveren net werk in geven ook uitleg betreffende voortgang en in bedrijf stelling zonnepaneel installatie.
| Bedrijfsnaam |
Ik heb zelden zulke hardwerkende mensen gezien. Ongelooflijk klantvriendelijk, een aanwinst voor jullie onderneming. Hopelijk geven jullie dit ook aan hen door. Wees zuinig op zulke mensen.
| Bedrijfsnaam | Ninaber |
Beste Leo, Wauw, dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze monteurs. Dit mooie compliment heb ik gedeeld met de afdeling Zonnepanelen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
weekra zou de 10e langskomen. we hoefden niet thuis te zijn als de poort maar open was. de 10e is er volgens ons niemand geweest ! mijn buren zeiden dat er vandaag (dus de 12e ) een wagen kwam om de panelen te reinigen, maar niet heeft gezien dat er iets is schoongemaakt nu stuur u een rapport dat er de 12e is gereinigd. Ik snap het niet meer vroeger deden ze van Weekra een keurig kaartje door de bus dat de panelen gereinigd werden, nu hebben we niets gezien. verder vragen wij ons af hoe men de panelen boven de dakkapel vanaf de buren schoon kan maken, je ziet ze daarvandaan geeneens liggen . Wij zeggen het contract met Saman zo ie zo op omdat we verhuizen wij per medio augustus, dus gaarne een bevestiging van annulering en stopzetten van de betalingsregeling. gaarne uw bevestiging.
| Bedrijfsnaam |
zeer positief en doorgegaan tot systeem dezelfde dag nog werkte
Goedemiddag Ad, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat alles goed en snel verlopen is. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Deskundige mensen ze weten wat ze doen en waar ze mee bezig zijn
| Bedrijfsnaam |
Jaarlijks preventief onderhoud, hiermee voorkom je storingen en optimaliseer je de technische levensduur. Snelle relevante rapportage en financiële afhandeling meerwerkkosten, beiden binnen enkele uren per mail ontvangen. Sneller heeft geen zin.
| Bedrijfsnaam |
Ervaring goed. In de handleiding zou een elektrisch schema wel handig zijn
Vriendelijke behulpzame monteur
| Bedrijfsnaam |
Goede service, personeel goed gewerkt, netjes geplaatst.
Beste Jolanda, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles netjes geplaatst is. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Ik wens u een fijne dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De panelen werken prima ,alleen dat de software er niet meer is om het allemaal te volgen is een groot gemis. Ik had verwacht dat Saman met een goed en gratis alternatief zou komen als klantenservice. Bv. een anders omvormer tegen een schappelijke prijs.
| Bedrijfsnaam | Raike |
Goedemiddag Alouis, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de panelen prima werken. Uw feedback heb ik doorgezet naar de teamleider van de afdeling. Dank daarvoor. Met energieke groet, Saman Groep
DUIDELIJKE VOORLICHTING
| Bedrijfsnaam |
Alles keurig als afgesproken en snel en netjes geïnstalleerd. Hulde aan de installateurs
| Bedrijfsnaam |
beste lezer, Klantvriendelijk en goede montage door de jongens. maar hoe werkt de app.? ik heb besteld conform factuur 22318597. graag een Nederlandse beschrijving van de app. zodat ik kan zien of alles wel werkt. bedankt
Beste H. van der Salm, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de monteurs. Dit geeft ons energie. Er is vorige week geprobeerd contact op te nemen met u, helaas is dit niet gelukt. Er is aangegeven dat u ons kunt bellen. Er kan dan uitleg gegeven worden over de app. De monitoring is namelijk aangemaakt en werkt goed. Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goede monteurs en vlug gedaan.
| Bedrijfsnaam |
Goede gasten die monteurs, weten nog wat klanten zijn. Meer dan prima service, geen moeite te veel voor deze jongens. Denken mee met de klant. Echt een verademing in deze tijd, moeten jullie zuinig op zijn. En de panelen werken prima.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee