Betrouwbaar en goed personeel.
Goedemorgen Patrick, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en mijn collega's. Ik wens u nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De controle leek mij grondig te zijn uitgevoerd, met uitleg waar ik daarom vroeg.
| Bedrijfsnaam |
Duidelijke offerte en snel geleverd.
Beste Rob, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het geleverde werk. Wij wensen u veel plezier van de installatie en een mooie opbrengst toe! Met zonnige groet, Saman Groep
Gekozen voor Saman groep van wegen de kwaliteit van Sunpower panelen. Na aangegeven te hebben dat de panelen tegen een talud van 30° geplaatst worden, was de offerte snel verstuurd. Waar ging e.e.a.mis: * Van het montage frame werd geheel niet aangegeven wat dat precies zou worden. * Na de bestelling bleek dat het een “doe het zelf pakket” wordt, gezien de afstand Zierikzee en mijn woonplaats. * Na levering van de producten met het frame, was er na aanvraag pas een handleiding hoe de panelen aangesloten moeten worden. *Het montage frame bestond uit 30 losse onderdelen, ook zonder montage instructie. * Bij navraag pas een schets ontvangen en toen bleek dat het frame voor een veld opstelling geschikt was. * Voor de montage tegen het 30° talud kon slechts het aluminium frame gebruikt worden. De schroeffunderingen waren door hun uitvoering ongeschikt om tot op 20 cm boven de grond aan te brengen. Hiervoor heb ik elders nieuwe besteld. * De niet bruikbare onderdelen zijn retour gegaan, maar op de factuur (nog) niet in mindering gebracht. Het is dat ik handig ben, anders was het ondoenlijk de frame constructie, met het trekken van de bekabeling, het plaatsen van de 14 panelen en aansluiten van de omvormer, als leek uit te voeren. Waarbij vermeld; dat ik uren op internet heb gezocht naar de juiste manieren van aansluiten en leggen van de solar bekabeling en omvormer. (Er kan teveel fout gaan met brand tot gevolg.) Tot slot bleek dat de zonnepanelen met omvormer een 3 fase uitvoering is, dus mijn meterkast moest door een elektriciën aangepast worden. Hiermee zijn 6 weken verloren gegaan wegens de heersende personeels tekorten.
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet voldoende geholpen bent. Uw review heb ik doorgezet naar de teamleider van de afdeling. Er is met u contact opgenomen inmiddels begreep ik. Het wordt verder opgepakt door mijn collega. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Ontzettend nette en vriendelijke monteur met goede raad. Op de bon konden we zien dat het ging om JvdH.
| Bedrijfsnaam |
Uw medewerker was gisteren bij ons in Burgh-haamstede om de nieuwe CV Ketel te onderhouden en we kunnen slechts positief berichten. Goede Service, goede uitleg en heel vriendelijke
Zie boven
| Bedrijfsnaam | Flipsen |
Goedemorgen Frans, Dank voor uw review. Wat fijn dat u tevreden bent over de Saman Groep. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
Uw mensen stellen zich voor, bespreken de werkzaamheden en doen vervolgens prima, vakkundig en snel het werk waarvoor ze zijn gekomen. Na afloop van het werk wordt weer aangegeven wat er gedaan is en dat de omvormer weer is ingeschakeld. Goed team.
| Bedrijfsnaam |
Juiste informatie, goed inzicht in de kosten en correcte afhandeling
| Bedrijfsnaam | Bakker |
Goedemorgen W.P. Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Vriendelijke mensen. Luisteren naar vragen en doen er iets mee. Controleren of alles echt goed werkt, ook de app.
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de zonnepanelen en onze collega's. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Vriendelijk en kundig personeel. Dezelfde als vorig jaar en dat is sowieso fijn.
| Bedrijfsnaam |
Ze werken goed op afspraak. Alles wordt uitgelegd. Alleen de warmtepomp was nog niet beschikbaar, maar ik denk dat Saman daar weinig aan kan doen.
Goedemorgen Rob, Dank voor uw prachtige review! Wat fijn dat u zo tevreden bent over de Saman Groep. Dit geeft ons energie. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Onderhoud, deskundig en prettige monteur
| Bedrijfsnaam |
Alles volgens afspraak en volgens planning geplaatst en afgemonteerd. Maar op de dag van de montage moest met man en macht gewerkt worden om alle onderdelen ter plekke te krijgen. Dit was slecht voorbereid. Maar diezelfde dag werkte alles er moesten wel 5 mannen aan te pas komen, maar het draaide.
Beste Jaap, Bedankt voor uw review. Wat fijn dat alles volgens afspraak en planning is verlopen. Wel vervelend dat de voorbereiding niet top was en er zoveel mensen aan te pas moesten komen. Met energieke groet, Saman Groep
Goed werk verricht en netjes. Volgens afspraak.
Beste Jan, Dank voor uw positieve review. Wat goed om te zien dat er goed werk is verricht. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Netjes alles aangelegd.
Beste U.J. Manni, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat het gehele traject goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Ik wens u nog een fijne dag! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De warmtepomp en cv ketel zijn prima gemonteerd en wij zijn er blij mee
Goedemorgen Jan, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Wat fijn dat u tevreden bent over de levering en montage van de warmtepomp en cv-ketel. Dit geeft ons energie! Met zonnige groet, Saman Groep
Zie boven
Beste Robert, Dank voor uw mooie review! Fijn dat er netjes en deskundig gewerkt is. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
vind alleen jammer van personeel waar je niet mee kan praten ik kan geen buitenlandse taal en zij geen nederlands
| Bedrijfsnaam | nederland |
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn dat alles snel is geleverd. Vervelend om te lezen dat u niet kon communiceren met de monteurs. Dit zal ik delen met de teamleider van de betreffende afdeling. Met energieke groet, Saman Groep
vlug en deskundig op het dak gelegd en werkt prima...
Goedemorgen Krijn, Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te lezen dat het alles vlug en deskundig is verlopen. Daar krijgen we energie van. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Met vriendelijke groet, Saman Groep
De mannen hebben goed en netjes werk geleverd.
Beste Elly en Kees, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat goed om te horen dat onze monteurs netjes gewerkt hebben. Nog een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Duidelijk en netjes gewerkt en goede uitleg .
| Bedrijfsnaam | Gastel van |
Goedemorgen Martien, Dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat het allemaal netjes en duidelijk is uitgevoerd door onze monteurs. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Offerte traject liep troef, waarbij de salesman slecht bereikbaar was. Ik heb zelf flink moeten aandringen/overtuigen, om de juiste installatie te krijgen. De wachttijd was 12wk en acceptabel in deze tijd. De installatie werd bevestigd tijdens het tekenen van de offerte, echter daarna geen communicatie/bevestiging dat de eerder afgegeven installatiedatum nog steeds staat. Tijdens de installatie kreeg ik allemaal andere onderdelen als voor getekend in de offerte. De producten zouden zeer slecht leverbaar zijn. Het zou handiger zijn om dit vooraf aan de klant kenbaar te maken, nu moesten de installateurs de vragen/twijfels over de onderdelen van een klant beantwoorden. De installatie zelf is super strak en mooi uitgevoerd door de installateurs!
| Bedrijfsnaam |
Verkoop en uitleg was goed, maar niet helemaal volledig. Monteren van zowel panelen als laadpaal helemaal goed
| Bedrijfsnaam | Hoefsloot Consult |
Beste Henk, Dank voor uw positieve review. Wat fijn dat de montage goed verlopen is. Jammer dat niet alles helemaal volledig en duidelijk was. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Uitstekende service en installatie installateurs. Qua ervaring met ondersteunende medewerkers ben ik minder tevreden. Zeker de marketingafdeling ervaar ik negatief. Waarom wordt er een onderhoud contract opgedrongen in de garantie periode? Om dit ongedaan te krijgen zijn vele telefoongesprekken gevoerd tot zelfs een aanmaning. Frustrerend. Punt van aandacht: Waarom wordt de dakdoorvoer na verwijdering pijp niet afgewerkt? Geen enkel bedrijf komt dit voor mij repareren. Neem dit mee in de offerte. Een onderhoud contract is een goede zaak maar graag wel in overleg en op de juiste wijze.
Beste Petrus, Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat de service en installatie goed is uitgevoerd. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de marketing en het dakdoorvoer. Uw mening is zeer waardevol voor ons. Ik heb dit gedeeld met de teamleider van de afdeling. Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee