Monteurs die hun vak verstaan !
| Bedrijfsnaam |
De monteur werkte secuur en netjes. Hij overlegde keurig wat er gedaan mo est worden. Ook de controle daarna werd secuur gedaan. De uitleg over de werkbon was duidelijk. Wij zijn uitermate tevreden over Aaron van Dongen.
Service zoals het hoort!
| Bedrijfsnaam |
op 1 juni ,aldus vandaag ,kwam hier een ridder Weliswaar zonder paard, onze combiketel nakijken en opnieuw programmeren . Een gentleman eerste klas ,met de nodige humor ,en kundigheid. Jammer er hangt geen foto van hem aan uw muur in de ontvangsthal in Zierikzee. Als men in uw bedrijf praat over een Held!!,dan hoort hij zeker op een uwer ereplaatsen. Hoogachtend, Fam.M.v.d.Leur Kanaalstr.14 4388BM O0st Souburg
| Bedrijfsnaam |
Had geen warm water meer. Telefoniste schatte dat verkeerd in ( A2 ipv A1 ) verkeerde prioriteit. Daardoor 3 dagen geen warm water. Had nog aangegeven dat er mogelijk een monteur in de buurt was, die met onderhoud bezig was ( heeft normaliter toch een mindere urgentie ) maar de dame in kwestie Ruth vond van niet. Kortom: schoenmaker blijf hij je leest. Hoop dat deze ervaring eenmalig is ook als ik in de wintermaanden geen verwarming heb. Monteur was overigens klasse. Zeer bekwaam. daar lag het niet aan.
| Bedrijfsnaam |
Snelle levering en montage van de panelen. Netjes gewerkt en alles volgens afspraak. Heb gekozen voor de sunpower panelen met een totaal vermogen van 4800wp. Gemonteerd op eind september en hebben tot zo ver (1juni) 4700kwh opgewekt. En dan moet de zomer nog beginnen. Dit overtreft al m’n verwachtingen.
Beste Arthur, Wat een fijne review om te lezen! Wij zijn blij om te lezen dat u zo tevreden bent met uw gemonteerde panelen, en wensen u hier ook nog veel plezier van in de toekomst! Met zonnige groet, Saman Groep
Storing zonnepanelen op 18 feb 2022 en gemeld. A.g.v. drukte kon Saman niet eerst kijken wat er aan de hand was. 31 mei 2022 is de Enphase micro inverter (vakkundig)vervangen.
| Bedrijfsnaam |
Eigenlijk alles goed, alleen moesten we drie weken wachten op de reparatie. Op zich een beetje jammer tijdens de langen dagen in mei, maar we begrijpen dat het op het moment ook wel gekke en bijzonder drukke tijden zijn. Geen man overboord en verder alles naar tevredenheid opgelost.
| Bedrijfsnaam |
Jaarlijks onderhoud op een goede en vlotte manier uitgevoerd. Helaas had de monteur geen F-gas erkenning. Bijvullen/ opheffen lekkage F-gas moet nu alsnog gebeuren.
| Bedrijfsnaam |
Afspraak bevestiging ontvangen dat tussen 08.00 - 08.15 uur monteurs zouden komen voor aanpassingen aan het systeem van de zonnepanelen. Om 10.30 uur waren deze er en zij wisten niets van de gemaakte afspraak van 08.00 uur. Jammer dat er niet even een berichtje gedaan kan worden dat de monteurs wat later zouden zijn. De monteurs zijn gelijk aan de slag gegaan en hebben hun werk naar tevredenheid gedaan. Zelfs nog een defecte dakpan voor mij vervangen. Gevolg dat wij zeer tevreden zijn over de werkzaamheden maar dat de afspraken via de klantenservice wel beter kunnen.
| Bedrijfsnaam |
Hierbij dienen wij officieel een klacht in. Op 17-5 zijn de monteurs bij ons geweest voor het installeren van de zonnepanelen. Al heel snel maken ze een dankpan op de rand kapot. Deze valt recht op onze nieuwe warmtepomp die enkele weken oud is. Vervolgens loopt een monteur boos weg en stopt met werken. De andere monteur, bleef achter. Bleek zijn eerste werk dag te zijn, dit is de reden waarom de (ervaren) monteur weg is gegaan. Hij zou niet met beginners werken, dit heeft hij naar eigen zeggen meerdere malen aangegeven aan de planning. na een halve dag komt deze weer terug en breekt een 2e dakpan op de rand. Heb vervolgens 2 nieuwe dakpannen zelf moeten aanschaffen. Reservere gewone dakpannen hadden we klaar gezet. Maar de rand dakpannen daar had ik niet op gerekend. De ander monteur die was zijn dagen aan het aftellen en zou binnen 2 weken ergens anders beginnen. verder is de werkwijze niet echt netjes. Veel zand naaf binnen gebracht met de schoenen, gereedschapskist wordt geschoven over de natuursteen tegels. natuursteen regels beschadigd. Ze hebben geen stucloper of andere beschermend materiaal bij voor de gang en trappenhuis. Panelen liggen niet netjes gecentreerd op dak. Kortom ongemotiveerde team die niet netjes werkt. Wij zijn absoluut niet tevreden. klacht heb ik op de zelfde moment per mail en per app gemeld. Niets gehoord. Na een week weer gebeld, een ene Lars zou vrijdag niet werken en zou ons vandaag (maandag) terugbellen. Het is nu 30 mei. Nog steeds geen contact gehad. Drama
Beste meneer Rabi, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te lezen dat de installatie niet naar wens is verlopen en dat er verschillende dingen zijn beschadigd. Wij hebben uw feedback gedeeld met de teamleider van de afdeling zonnepanelen en zij zal contact met u opnemen. Ondanks de vervelende ervaring wensen wij u wel zonnige dagen toe en een mooie opbrengst. Laat de zon maar schijnen. Met energieke groet, Saman Groep
Eind februari hebben wij een Wallbox Pulsar Plus laadstation besteld, dat twee weken terug werd geïnstalleerd. Ondanks de relatief lange leveringstijd is toch gekozen voor Saman als installateur (binnen de regio). De advisering in het offertetraject was op maat. In overleg kon de bekabeling (buiten) zelf worden gelegd, zodat de werkzaamheden beperkt bleven tot montage en aansluiting van laadstation op paal en aanpassingen in meterkast. De klus werd in minder dan 2,5 uur geklaard door team Wesley/Johan, die daarmee prima werk hebben geleverd! Alles ingeregeld en met app te bedienen, dus zeer tevreden. Na één week was er een probleem met het opstarten van het laadproces, maar na contact met de werkvoorbereider kon dit snel worden opgelost met een simpele reset. Dus ook over de service achteraf tevreden!
| Bedrijfsnaam |
goede en snelle af handeling.
Beste mevrouw Hijfte - van Oost, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat wij snel hebben gehandeld en dat u daar tevreden over bent. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Ik wens u een zonnige dag toe. met energieke groet, Saman Groep
We vroegen om een offerte en die kregen we de volgende dag al met een duidelijk verhaal en 2 opties, er werd snel een afspraak gemaakt voor de plaatsing binnen 5 weken wat ook werd waargemaakt. Binnen 4 uurtjes was alles geplaatst en opgeruimd. Super service.
Goedemorgen Inge, Dank voor uw positieve review. Wat fijn dat alles goed en zo snel verlopen is. Dit geeft ons energie. Nog een fijne dag gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
Het was een heel gepuzzel om van zonnepanelen naar meterkast te komen. Dit is op een zeer nette en creatieve manier gedaan.
| Bedrijfsnaam | onno de graaf |
Het contact met Saman is van het begin tot nu perfect. Na storing WiFi ben ik na een tweede telefoontje direct geholpen. Contact met installateur Jerrel was goed. Na storing WiFi heb ik , nadat ik niet gelijk door Saman werd geholpen, een afspraak met Jerrel gemaakt alleen hij is die afspraak nooit nagekomen. Jammer. Verder ben ik over Saman uitermate tevreden. Nu rustig afwachten op mijn bestelde warmtepomp.
Begonnen met een uitstekend advies van Ard-Jan Provoost. Hierna zijn de zonnepanelen heel netjes geplaatst. Heel veel dank aan Bart Menten en zijn team.
Goedemorgen Wilfred, Hartelijk dank voor uw positieve review. Wat fijn dat u tevreden bent en dat u tevreden bent over mijn collega's Ard-Jan en (het team van) Bart. Ik zal dit aan hun doorgeven. Ik wens u nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Storing in het weekend snel opgelost. Kan niet beter
Werken heel netjes.
Beste Richard, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Goede advisering, correcte uitvoering, aardige medewerkers
Beste Tjeerd, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen, wij willen u veel plezier wensen van uw installatie! Met vriendelijke groet, Saman Groep
De adviseur was netjes op tijd. Stelde concrete vragen. Ging het dak op om te bepalen welke mogelijkheden wij hebben. Gaf daarna een prima advies en na de opdracht is de uitvoering prima verlopen. De panelen zijn netjes geplaatst. De omvormer op de juiste plaats gehangen en correct aangesloten. Sinds de plaatsing werkt alles correct.
Goedemorgen Aren, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn dat alles goed en snel verlopen is. Dat het advies duidelijk was en de uitvoering goed is verlopen. Dit geeft ons energie! Met energieke groet, Saman Groep
De monteur was deskundig en heeft alles naar tevredenheid opgelost.
| Bedrijfsnaam |
In een middag lagen alle panelen op het dak.
Goedemorgen Clementina, Dank voor de prachtige review. Wat fijn dat alles goed en snel verlopen is. Dit geeft ons energie. Ik wens u veel zonnige dagen toe. Met energieke groet, Saman Groep
De aanbieding was goed. De installatie werd snel gedaan en kregen goede uitleg van de installatie.
Goedemorgen E.J. Bosselaar, Hartelijk dank voor uw prachtige review. Fijn om te lezen dat de installatie goed is aangelegd en dat u een goede uitleg heeft ontvangen. Wij hopen u in de toekomst nog vaker van dienst te kunnen zijn en wij wensen u een mooi opbrengst toe. Laat die zon maar schijnen! Met vriendelijke groet, Saman Groep
Prima geregeld
Beste Ron, Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn dat alles prima geregeld is. Dit geeft ons energie. Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee