Zeer goede ervaring met de medewerkers van Samen Groep. Deskundig en zeer vriendelijk. Startend bij de offerte, zeer correct en netjes. Wijzigen van de meterkast, supersnel en ook weer keurig netjes. Monteren van de zonnepanelen, keurig netjes! Alles werkt uitmuntend! Kortom uitermate tevreden!
Beste John, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de plaatsing van uw zonnepanelen. Wij wensen u een hele mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Steeds goede contacten onderhouden over de voortgang vanaf het moment dat de bestelling is geplaatst tot het moment van installeren. Ook het installeren tot volle tevredenheid gebeurd, dankzij de vakkundigheid van de monteurs en de nette wijze van (af)werken, ondanks de tropische temperatuur waaronder gewerkt moest worden. Verder veel gemak van de website www.samangroep.nl/zonnepanelen-solis over de werking van de zonnepanelen en omvormer.
Beste Jan, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te kunnen zijn en wensen u veel zonnige dagen toe. Met zonnige groet, Saman groep
Dit is de 2de keer dat ze een airco bij ons plaatsen. Ze hebben netjes gewerkt, netjes afgewerkt. Ook dingen overlegd hoe we het wilde hebben. Vriendelijke jongens, zou ze zeker aanbevelen.
geen
| Bedrijfsnaam |
Zo'n lange wachttijd kan en mag niet als normaal worden gezien. De uitstekende monteur heeft het "probleem" binnen 20 minuten opgelost.
| Bedrijfsnaam |
Ondanks het zeer warme weer tijdens de montage van de zonnepanelen werd er flink door gewerkt
Beste meneer Grinwis, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het uitgevoerde werk tijdens het zeer warme weer. Ook goed om te zien dat u tevreden bent met het eindresultaat. Wij hopen dat u nog veel plezier heeft van uw installatie en wensen u een mooie opbrengst toe. Met energieke groet, Saman Groep
Vriendelijk en vakkundig personeel die netjes werken.
Beste Anja, Bedankt voor uw review, wat een mooi compliment naar onze monteurs toe. Daar krijgen wij energie van. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
De monteur kon zijn deskundigheid goed uitleggen aan ons hoe wat er gebeurd was en hoe dit te voorkomen in de toekomst
| Bedrijfsnaam |
Netjes, klantgerichte werkwijze. Wens van ons was dat alles netjes werd weggewerkt, dit iom monteur gerealiseerd.
Beste meneer Hereijgers, Vriendelijk bedankt voor uw review, fijn om te horen dat de monteurs hebben gewerkt naar uw wensen. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Zie de omschrijving in één zin!
| Bedrijfsnaam |
goede voorlichting, conform de afspraak geplaatst, vriendelijke kundige medewerkers
Beste André, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent over het de voorlichting en het uitgevoerde werk! Wij wensen u nog veel plezier toe van uw installatie en hopen op een mooie opbrengst. Met energieke groet, Saman Groep
De mannen hebben netjes gewerkt en zijn vriendelijk in de omgang.
Beste Erik, Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze monteurs. Dat geeft ons energie. Met energieke groet, Saman Groep
Die Lieferung CV ketel erfolgte pünktlich gemäß Absprache. Die Ausführung und Montage sauber, qualifizierter Monteur Richard, hat mir alle meine Fragen beantwortet. Hat den super Überblick der auszuführenden Arbeiten gehabt und sauber gearbeitet. Ruhig und besonnen. Effizient und freundlich. Wünsche mir für die Montage Zonnenboiler wieder solch einen qualifizierten Monteur. Die Handgriffe von Richard hatten Hand und Fuß. hier konnte man die gute Qualität eines Monteurs sehen. Super!!! Mehr davon
| Bedrijfsnaam |
Zonnepanelen werden ruim voor de geplande datum geleverd en gelegd. Netjes en deskundig gedaan.
| Bedrijfsnaam | Veen |
Beste Gerrit, Hartelijk dank voor uw beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden over ons bent. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Verder wensen wij u een goede opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman groep
Der Monteuer, Richard Kajohole hat einen sehr fachkundigen und kompetenten Eindruck gemacht. Er hat eine klare Übersicht der Aufgabe erkennen lassen. Die Arbeiten wurden konsequent und sauber ausgeführt. Dieser Monteur ist spitze. Er ging auf alle meine Fragen ein, und konnte mir alle beantworten. Zum Schluß hat er mir die Anlage noch einmal erklärt und alles sorgfältig kontrolliert. Einfach super !!!!
| Bedrijfsnaam |
Vandaag bij tropische temperaturen hebben de drie toppers Piotr, Damian en Marcin een topprestatie geleverd. 20 zonnepanelen geplaats op een zeer schuin dak. Door een goed advies van de adviseur, een goede werkvoorbereiding en uitstekende samenwerking van het gehele SAMAN team, kan ik op deze lange zonnige dag gelijk al de eerste KWh's besparen. De genoemde drie monteurs zijn goed op elkaar ingespeeld en werken daardoor professioneel samen. Bedankt voor het keurig geleverde werk. Ik beveel SAMAN dan ook zeker aan aan (toekomstige)andere SAMAN klanten.
Beste Ronald, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring met ons. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over het bespreken en het plaatsen van de panelen. En wat goed om te horen dat de collega's zo goed hebben gewerkt. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Saman groep
In samenwerking met de gemeente Oosterhout kwamen we bij Saman groep uit voor advies, levering en installatie van zonnepanelen. We konden al snel een afspraak maken en daarbij zijn al onze wensen meegenomen in het advies. Na goedkeuring van de offerte zijn binnen enkele weken de panelen geïnstalleerd. Er kwamen drie heren van Saman groep om de panelen te installeren. Twee gingen het dak op en de derde deed de installatie binnen. Als een geoliede machine gingen ze aanneemt gang en binnen vier uurtjes was alles geïnstalleerd en werkend opgeleverd! De monteurs waren enorm beleefd en zeer bekwaam in hun vak. Dikke plus voor hen! Al met al zijn we zeer tevreden met onze zonnepanelen en hoe het hele proces verlopen is!
Beste Marco, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Erg leuk om te lezen dat u zo tevreden bent over het plaatsen van de zonnepanelen en over de monteurs. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. We wensen u een hele mooie opbrengst toe! Met zonnige groet, Saman Groep
Het is allemaal top geregeld
Beste Sjaak Vervoorn, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wat goed om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met het plaatsen van de zonnepanelen. Leuk om te zien dat u zo tevreden bent! Wij wensen u een mooie opbrengst toe. Met energieke groet, Saman Groep
Storing was snel gevonden, zo ook de oplossing. Daniël, de monteur is zeer vriendelijke en stond zeer open voor de vele vragen die ik had, en had overal goede adviezen hierop. Hij werkte aan snelle goede oplossing.
| Bedrijfsnaam |
Prima werk geleverd vriendelijk en ervaring raad andere aan
| Bedrijfsnaam | Particulier |
Beste Cees, Hartelijk bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat u een fijne ervaring heeft gehad met de plaatsing van uw zonnepanelen. Wij wensen u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Toen ze geplaatst werden waren wij op vakantie.
| Bedrijfsnaam | Particulier |
Beste Jan Hendriks, Bedankt voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat u tevreden bent over de plaatsing van de zonnepanelen. Mochten wij u in de toekomst nog ergens mee van dienst kunnen zijn dan horen wij dat graag van u. Met energieke groet, Saman Groep
Afspraken nagekomen en alles netjes gemonteerd en compleet opgeleverd.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Leuk om te lezen dat de werkzaamheden naar wens zijn uitgevoerd. Dit geeft ons energie. Wij wensen u veel plezier met uw installatie en nog een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Goede uitleg van de adviseur Govert Bergwerf alsmede van zijn offerten. De informatie m.b.t installatie van de Solar Edge had beter gekund. Evenals de informatie m.b.t teruggaaf btw. Van de belastingdienst formulieren gekregen met de i9ndentifivatie nummer en achteraf weer een brief. Ik snap het nog steeds niet, dus doe ik maar even niets. Jammer dat het zo lang duurt eer de warmtepomp geleverd kan worden.
| Bedrijfsnaam | pariculier |
Beste Sjaak, Bedankt voor uw review, goed om te horen dat u tevreden bent over het leveren en monteren van de zonnepanelen. De warmtepomp laat inderdaad nog even op zich wachten vanwege leveringsproblemen bij de fabrikant. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
goed advies en binnen 2 maanden geleverd.
Beste Leo, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Wij wensen u een goede opbrengst. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
3 van de vier monteurs waren top monteurs de vierde die binnen in huis bezig was heeft geboord en alle rotzooi laten liggen. Had haast om op tijd thuis te komen volgens mij
Beste Asp, Hartelijk dank voor uw mail. Wij waarderen uw mening enorm. Vervelend dat er niet netjes is gewerkt dit is niet de manier waarop wij willen werken. Uw ervaring deel ik met de teamleider van de zonnepanelen. Nog een fijne dag gewenst! Met zonnige groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee