Bij aantal vragen toen ziggo decoder heeft veranderd goede hulp gekregen.
Beste Jan, Bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u een goede uitleg heeft gekregen van de collega's. Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder! Nog een fijne dag toegewenst. Met energieke groet, Saman Groep
De plaatsing van de zonnepanelen werd goed uitgevoerd. Het plaatsen koste meer tijd dan gedacht. Ze waren 's avonds om 23 uur klaar. Punt van aandacht is denk de veiligheid. De mannen werken op het dak zonder enige vorm van beveiliging. Al sjouwend met een paneel is dat denk toch niet echt veilig. Gelukkig is er niks gebeurt.
| Bedrijfsnaam | van der Wel |
Beste Peter, Bedankt voor de review. Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt. Het is uiteraard niet de bedoeling dat er mogelijk ongelukjes kunnen gebeuren door het ontbreken van de veiligheid. Uw review heb ik gedeeld met de teamleider van de afdeling zonnepanelen zodat zij dit kunnen verbeteren. Wel fijn om te lezen dat de plaatsing van de zonnepanelen goed is verlopen. Laat de zon maar schijnen! Met energieke groet, Saman Groep
Niets is fout gegaan, alles werd op een duidelijke manier gecommuniceerd en uitgevoerd.
Beste Jan Luiken, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Erg fijn om te lezen dat de plaatsing goed is verlopen en dat er op een duidelijke manier is gecommuniceerd en gewerkt. Wij wensen u een hele mooie opbrengst toe! Met zonnige groet, Saman Groep
Afspraken wel eens verwarrend,omdat er meerdere personen op kantoor op een vraag antwoorden. Vorige week een melding gedaan,maar nog niet op gereageerd. Dit kan en mag wat sneller.
Beste K van't geloof, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u langer op een reactie moest wachten. Uw review zal ik delen met de teamleider van de afdeling. Wij zijn op het moment druk bezig om de reactietijd te verlagen! Wel fijn om te lezen dat de plaatsing verder naar wens is verlopen. Wij wensen u een prettige dag! Met energieke groet, Saman Groep
Goede communicatie en prima monteurs. Werken hard en leveren keurig werk af. Achteraf jammer dat ik geen informatie/advies over een zonneboiler heb gevraagd/gekregen.
Beste Wimco Driesse, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat u tevreden bent over de communicatie en de monteurs. Helaas hebben wij op dit moment een klantenstop voor de zonneboilers maar u kunt zich uiteraard op de wachtlijst inschrijven. Na de klantenstop helpen wij u graag verder! https://www.samangroep.nl/wachten/ Wij wensen u nog een prettige dag. Met energieke groet, Saman Groep
Betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk, alles zeer goed geregeld. Aanrader.
Beste Dietmar, Hartelijk bedankt voor de hele mooie review. Erg goed om te lezen dat u een prettige ervaring heeft gehad met ons bedrijf en dat het proces naar wens is verlopen. Wij wensen u een mooie opbrengst toe! Met energieke groet, Saman Groep
Wij zijn zeer tevreden over de uitgevoerde werkzaamheden. De monteur, Ralph, maakte een zeer competente indruk. Prettig optreden en bereid om het onderzoek diepgaand te verrichten. Onze complimenten! Rudolf Oldeman
| Bedrijfsnaam |
Goed bedrijf met vakkundige monteurs.
Beste meneer de Rijke, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier van uw installatie. Met zonnige groet, Saman Groep
Snel betrouwbaar en deskundig
Beste Paul Groeneveld, Hartelijk bedankt voor uw mooie review. Wat fijn om te lezen dat u een positieve en betrouwbare ervaring heeft gehad met de plaatsing van uw zonnepanelen. Wij wensen u een hele mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Ik heb geen verstand van de werkzaamheden, dus daar kan ik niet over oordelen. Het was wel onrustig omdat de monteur steeds gebeld werd en een discussie voerde met de zaak. Ik hoop dat hij intussen voldoende geconcentreerd was op zijn werk.
Goed gegaan
Beste Toin, Vriendelijk bedankt voor uw review, goed om te lezen dat alles naar behoren verlopen is. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Prijs was goed en door uitval van een klus ook erg snel geleverd en gelegd door kundige installateurs. Helaas duurde het maken van een afspraak voor advies erg lang.
Beste Rémon, Hartelijk bedankt voor uw review, fijn om te horen dat we de lange wachttijd op advies hebben kunnen goedmaken door snel te plaatsen. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Monteur keek verder dan directe klacht
Beste Adriaan, Bedankt voor uw review, wat een mooi compliment naar de monteur toe. Daar krijgen wij energie van. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Alles op tijd geleverd. Goede terugkoppeling op vragen. Goede nagekomen afspraken en vakkundige mensen. De beide broers die de zonnepanelen hebben gelegd, waren netjes en beleefd. John de elektricien was helemaal super. Netjes, duidelijk, oplossingsgericht . Super fijn om mee te werken
| Bedrijfsnaam | familie Naalden |
Beste Peter, Hartelijk bedankt voor uw mooie review, wat fijn om te lezen dat de gehele plaatsing goed is verlopen. Uw complimenten zet ik dan ook zeker door naar mijn collega's. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een hele mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Slechte backoffice, slechte communicatie; lange wachttijden
Beste Theo, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over ons als bedrijf. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via e-mail om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen twee werkdagen contact met u op om meer inzicht te krijgen in uw situatie. Ik wens u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Samangroep
Het voor traject (contact, offerte) met Saman liep goed. Het was even wennen want het leek alsof we langs elkaar heen praatten, maar dat is uiteindelijk goed gekomen. Ik ben zeer tevreden over de montage en vakkunde van de monteurs. Goed, snel en efficiënt en alles conform afspraak. Goed werk geleverd.
| Bedrijfsnaam | Wilmink |
Beste Rob, Hartelijk bedankt voor uw review, wat ontzettend goed om te lezen dat u tevreden bent over het adviestraject en het plaatsen. Laat de zon maar schijnen. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Alles is goed besproken en volgens plan geinstalleerd. Geen open eindjes.
| Bedrijfsnaam | nvt |
Beste Arne, Vriendelijk bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat alles van A tot Z goed geregeld is. We wensen u een mooie opbrengst toe met uw installatie. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Professioneel geplaatst. Duidelijk uitleg werking. Goede service
Beste Fer Linthout, Hartelijk bedankt voor uw review, daar krijgen wij energie van! We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Na plaatsing van opdracht werden de panelen snel gemonteerd. Netjes afgwerkt.
Beste A.M. Boer, Vriendelijk bedankt voor uw review, goed om te horen dat het plaatsen van uw zonnepanelen naar wens is verlopen. We wensen u een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Wij hadden een datum voor het plaatsen van panelen. Er werd toen gebeld of het eerder kon maar die datum kwam niet uit. Toen de datum kwam waren er ineens geen panelen dus zouden ze alleen frame plaatsen maar dat werd erg laat gecommuniceerd. Al met al erg onprofessioneel. Ook de jongen die ze bij ons op het dak plaatste was niet professioneel bezig normaal verplaats je dakpannen deze ging er gewoon op staan zonder na te denken waardoor we toch de nodige gesneuvelde dakpannen hadden en niet die paar die je extra moet hebben. Echt jammer ook achter de bon van bol.com moeten zitten. Al met al niet echt fijn daarna eigenlijk ook geen terugkoppeling gehad buiten dan nu of we iets willen meedelen.
Beste Danny, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat het plaatsen van de zonnepanelen niet geheel vlekkeloos verlopen is. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen twee werkdagen contact met u op om meer inzicht te krijgen in uw situatie. Ik wens u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Samangroep
zie boven.
| Bedrijfsnaam |
Duidelijke briefwisselingen en prettig telefonisch contact
Beste meneer de Jong, Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat u het contact met ons als prettig heeft ervaren. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen en een hele mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, SamanGroep
Prima! Snel gereageerd.
| Bedrijfsnaam |
Mijn nieuwe ketel is keurig netjes opgehangen. Werk goed uitgevoerd.
Zie hierboven
Gouwepoort 1