Ben tevreden.
Zoals in de titel. De panelen zijn in 1 dag geleverd en werkend geplaatst. Het appje om te zien wat de opwek is duurde om een of andere vage reden 4 weken. We zijn inmiddels 4 maanden verder, maar het beloofde e-mailtje is nooit gekomen. Ook niet nadat ik er achteraan had gebeld.
Goede voorlichting en advies. Helaas lange levertijd van het pakket. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden waren de monteurs erg professioneel en klantvriendelijk. En alles is netjes schoon achtergelaten, TOP !
Een fijn bedrijf die goede diensten levert en een goede service biedt.
Ben al heel lang klant van Saman en heb bijna alleen maar goede ervaringen. De laatste keren dat ik Saman nodig had heb ik wel veel problemen gehad met de communicatie t.w. hele lange wachttijden en het niet exact doorgeven van hetgeen er moest gebeuren aan de monteurs. Dat vond ik minder goed.
Komt de afspraken na en levert goede kwaliteit.
Goede levering en komen afspraken na
Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Afhandeling en fakturatie waren volgens afspraak en correct.
Opnemen van de wensen en mogelijkheden door de adviseur ging prima. Gemaakte afspraken klopten of werden aangepast. Vanaf het moment van montage liep alles in het honderd. De monteur werkte er pas een week en werd zelfstandig op een klus gestuurd waar hij de panelen niet op de meterkast aangesloten kreeg. Ik zou dezelfde middag gebeld worden voor een nieuwe afspraak. Na zelf 3x gebeld te hebben werd ik 2 dagen later teruggebeld. Nieuwe afspraak kon 3 werken later gemaakt worden. Alles netjes aangesloten op de meterkast, maar toen kon de app niet aangemaakt worden want de monteur kreeg het internet niet gekoppeld. Weer een tweetal weken later, na zelf meerdere keren gebeld te hebben, werd ik gebeld door een aardige mevrouw die me ging helpen met de app installeren, daarna werkte alles netjes. Al met al doen de zonnepanelen hun werk prima maar de weg er naartoe was drama. Zeker ook omdat in de weken dat alles was aangesloten maar niet werkte het prachtig weer was. Een vriend van me had in die periode voor €150 stroom opgewekt met een zelfde installatie. Een tegemoetkoming zat er echter niet in, “wij kunnen er niks aan doen dat we het druk hebben.” Bij mijn buurman exact hetzelfde verhaal. Werkwijze is ronduit slecht dus. Geen aanrader.
Onze zonnepanelen en omvormer zijn door een ervaren monteur nagekeken. Wij merkten dat deze monteur erg deskundig was. hij controleerde niet alleen de goede werking van onze panelen, ook gaf hij ons mogelijkheden om in de toekomst verbeteringen aan te brengen. een erg tevreden klant dus.
| Bedrijfsnaam |
De opname ging hier verkeerd, plaatsen vd panelen met standaard beugels was niet mogelijk. Uiteindelijk verschoof de plaatsing van 8 mei naar 8 oktober waardoor ik heel veel zonne-opbrengst ben misgelopen. Direct na plaatsen wilde ik de omvormer registreren. Daarbij werd ik niet geholpen omdat de omvormer zodanig was opgehangen dat ik de QR-code niet kon uitlezen. Bij een latere plaatsing van een airco was dit precies hetzelfde, ook geen hulp bij de productregistratie en QR-code kon ik ook niet bij.
| Bedrijfsnaam | Business I’s BV |
Beste Leo, Wat verveld om te horen dat het niet helemaal goed is verlopen. Dit is niet de manier waarop wij willen werken. Ik heb het doorgeven aan de afdeling en wij nemen dit zeker om ons zo in de toekomst de kunnen verbeteren. Ik wens u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, De Saman Groep
product geleverd en goed geïnstalleerd. Nazorg ook goed.
Beste meneer Simpelaar, Dank u wel voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze diensten. Wij hopen u in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met vriendelijke groet, De Saman Groep.
Ik weet nog steeds niet hoe de Solis omvormer werkt en wat ik moet en kan doen. De kabels vanaf de panelen zijn opnieuw en netter aangesloten, alleen weet ik niet wat ik moet doen als ik het plafond zou moeten vervangen. Dit zijn bijzaken. Over de rest ben ik tevreden.
Beste meneer, Bedankt voor uw bericht. Fijn dat u over het algemeen tevreden bent over de Saman Groep. Daar doen we het voor! Wat betreft de omvormer, we geven u graag wat meer uitleg per telefoon. Bel ons gerust wanneer u dat schikt. We kunnen uw vragen vast beantwoorden. Met vriendelijke groet, De Saman Groep
Nieuwe warmtepomp
Beste meneer, Bedankt voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent over de service van de Saman Groep. Daar krijgen we energie van! Met vriendelijke groet, De Saman Groep
Na een wat lange levertijd is de plaatsing van de zonnepanelen tot volle tevredenheid verlopen. Deskundige en hardwerkende medewerkers. Netjes gewerkt en keurig opgeleverd.
Beste meneer, Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat uw ervaring met de Saman Groep positief is. Hopelijk staat ons een zonnige zomer te wachten zodat u optimaal kunt profiteren van uw nieuwe installatie. Met vriendelijke groet, De Saman Groep
Levering van de Zonnepanelen was en snel en vakkundig. Maar de telefonische bereikbaarheid en de service voor vragen is matig. Lang wachten geen antwoord of niet deskundig
We hadden een nieuwe cv-ketel besteld (febr 2023), maar onze oude ketel ging stuk. Na één telefoontje werd geregeld dat er binnen een week een nieuwe cv-ketel was geplaatst.
| Bedrijfsnaam |
op 6 of 7 december werd er begonnen met zonnepanelen leggen. na een interne ruzie tussen de leggers werd er gestaakt. Omdat de klus niet af kwam zou dag erop door gewerkt worden. dat werd een week later. op dag 1 is een geul gemaakt voor het huis voor de kabels en die ligt altijd nog open.
Een leerling monteur maar met een goede toekomst want nu al deskundig en correct in de contacten met de klant.
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijke correcte medewerker welke helaas niet binnen de verwachte tijdspanne aanbelde (1 uur en 3 kwartier later dan afgesproken tijd). Mijn ochtend naar de vaantjes. Deelde informatie en gaf netjes antwoord op alle vragen.
100 procent tevreden met deze monteur
| Bedrijfsnaam |
Daniel neemt de tijd en is erg secuur!
| Bedrijfsnaam |
Het bestellen ging heel goed en verder is alles volgens afspraak geregeld. De monteurs waren op tijd aanwezig en hebben alles netjes aangesloten. Ik ben zeer tevreden over deze klus.
| Bedrijfsnaam |
na 8 maanden eindelijk aan de beurt om zonnepanelen geplaatst te krijgen hele ploeg met 2 wagens voor de deur .kunnen ze niet geinstalleerd worden omdat het dak niet geschikt was,foutje adviseur
Beste Theo, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat uw dak niet geschikt leek te zijn voor zonnepanelen. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen vijf werkdagen contact met u op om meer inzicht te krijgen in uw situatie. Ik wens u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Samangroep
Keurige werknemers die hun werk zo goed mogelijk proberen uit te voeren. Wel zou het prettig zijn om iemand van 75 jaar wat meer uitleg te geven over de werking van de warmtepomp/thermostaat. Doordat het eind van de middag was ging de informatie wel wat snel voor mij.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee