Vakkundig en snel.

Wij blijven klant.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Superservice ! waar krijg je dat nog tegenwoordig?

Wij hadden lekkage. Waar naar toe als je onbekend bent met deze gebeurtenis? Gedacht aan het plaatsen van zonnepanelen jongstleden contact opgenomen met Saman. Er werd begrip getoond en na ongeveer één uur waren de mensen van Saman ter plekke. Zij konden het probleem niet oplossen maar beloofden deskundigen op kantoor te raadplegen. Diezelfde middag nog kwamen er mensen die twee gaatjes in de dakbekleding vonden en hebben die gerepareerd. Probleem opgelost????? Jaaaaa!! Hoe die gaatjes zijn ontstaan lieten zij in het midden maar wij waren "super"geholpen. Dank voor deze snelle service en deskundige aanpak.

• Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Conform afspraak prima en vlot zonnepanelen geinstalleerd

Op de maanden van tevoren afgesproken datum hebben de monteurs van Saman 6 zonnepanelen geïnstalleerd. Het ging veel sneller dan ik zelf verwacht had en er is keurig gewerkt.

Keurige vaklui

De Saman medewerkers zijn niet alleen vakkundig maar ook keurig en duidelijk over wat er moet gebeuren. Fijne partij.

Duidelijke verkooptraject en vakkundige installatie

In verkoop duidelijk verschillende mogelijkheden en systemen besproken. Ook de heren die installatie hebben gedaan zijn zeer netjes te werk gegaan. Veilig met een steiger het dak op gegaan. Kabels binnen netjes weggewerkt en duidelijke uitleg van software. Kan ik iedereen aanraden!

Tevreden, communicatie kan sneller

We hebben onze fotovoltaïsche installatie in september 2022 besteld en op 8 maart 2023 ontvangen. De communicatie met Saman was meestal goed, alleen moesten we af en toe opnieuw vragen om de gewenste informatie te krijgen. Je moet er echter ook rekening mee houden dat er bij FV veel dingen veranderen, zoals de omzetbelastingregeling of de omschakeling naar MicroOmvormer. Dit kan ten minste gedeeltelijk de vertragingen verklaren. Het aan ons gefactureerde bedrag is bijna exact hetzelfde als de kostenraming die een half jaar geleden werd gemaakt. De monteurs hebben het systeem perfect geïnstalleerd, ondanks het slechte weer in maart met sneeuw die 's ochtends viel en de bijbehorende koud. Soms moet je twee keer kijken om zelfs maar de nodige leidingen te ontdekken. Het systeem produceert ook de gewenste energie - voor zover na drie dagen te beoordelen . We zijn (volledig) tevreden tot op heden, nog in een zeer vroeg stadium.

Kundige monteur

Monteur heeft kundig de installatie gecontroleerd. Is vriendelijk en beleefd. Heeft gevraagd aan ons of wij nog vragen hadden. Een en ander besproken en toen kwam er nog een mank naar boven. Direct actie ondernomen voor installatie van een extra meter voor Sundata.

Erg goed

De monteur was erg vriendelijk en behulpzaam, erg aardig persoon

Snel geleverd, ondanks zeer drukke tijden

Gewoon alles in orde.

vriendelijk en kundig

De jaarlijkse werkzaamheden volgens het abonnement betreffende onze HR-ketel werden onlangs uitgevoerd door een vriendelijke en erg kundige jongeman. Tijdens het uur dat Ralph bezig was, had hij een groot gedeelte van de ketel uit elkaar gehaald en vertelde wat hij allemaal heeft uitgevoerd. Zijn advies, ook omtrent de installatie van een CO-meter, zullen we volgen.

Vriendelijke Vakkundigheid

Vriendelijk, klantgerichte uitleg in begrijpelijke taal. Minpuntje dat ik zelf meerdere keren heb gebeld om de (twee-) jaarlijkse afspraken te kunnen maken.

Uitstekende service

Uitstekende service en advies na defect omvormer. Omvormer van negen jaar oud viel binnen verlengde garantie.

Saman heeft een probleem met koopappartementen

Het heeft tot enkele dagen geleden geduurd voor wij wisten waar onze gekochte panelen op het dak lagen. Ze waren eind 2022 geplaatst. Zelfs nu nog kun je je afvragen of de opgegeven plek wel juist is. De plaats is namelijk niet logisch. Verder zijn de omvormers niet in de meterkasten geplaatst maar in een niet voor publiek toegankelijke zolder.

• Deskundigheid/vakmanschap* N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit* N.v.t.
  • Snelheid/levertijd* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?* N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?* N.v.t.

Keurig en net bedrijf. Komt afspraken netjes na.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goed werk, maar afwerking kan beter

Het zou fijn zijn als er meer aandacht is voor de oplevering en eindcontrole. Als klant en leek weet je niet precies wat verwacht mag worden. Dat ontdek je vaak pas achteraf. Kom dus nog eens langs

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Ik zou er zo weer een bestelling plaatsen

Goed contact ivm de offerte gehad. Bestelling gedaan van zonnepanelen en warmtepomp. Op afspraak geleverd naar tevredenheid. Ook met vragen achteraf goed en netjes ondersteund. Prima service

B

Goed bereikbaar. Zonnepanelen goed gelegd en aangesloten.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Wij zijn erg tevreden met geleverde kwaliteit.

Tevreden met snelle levering en plaatsing van de installatie. Zeer tevreden met de nette manier waarop de installatie is geplaatst.

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Was naar tevredenheid ,maar een ding niet ik heb een mail gestuurd met dingen die ontbraken bij mijn bestelling ,en een paar vragen er is daar niet op gereageerd, Zeer jammer want voor de rest was ik zeer tevreden

Prima, professioneel, accuraat

Zowel de medewerkers die voor de offerte kwamen, als de technici die de panelen plaatsten maakten een prima indruk. En ze werkten vlot. Zoals je mag verwachten van een gekwalificeerd bedrijf. Het alternatieve kabeltraject buitenom dat de technici boden, voor het eerdere en minder fraaie aanbod om die door de woonkamer te laten lopen, was welkom. Klein puntje achteraf wil ik nog noemen, dat een stukje kabel helaas midden dwars over het platte dak is gelegd. Het had wat mooier geweest als die meer aan de kant, langs de dakrand was gelegd. Nu moet dat stukje met gewichten (dakpannen) op het EPDM-dak worden gehouden. Dat kan hinderlijk zijn bij het eventueel noodzakelijk betreden van het dak. Hier had ik zelf misschien beter op kunnen letten.

Prima montage

De montage heeft op het afgesproken tijdstip plaatsgevonden, en is prima gedaan. Zeker de monteur die het elektrische gedeelte. heeft gedaan (Jeroen?) Verdiend een compliment voor de nauwkeurige en nette montage. (Iets wat ik bij door anderen bedrijven gemonteerde panelen nogal wat minder vond wat betreft montage en afwerking.) Ook waren de aanwezige personen erg (klant) vriendelijk. Ik zal anderen aanraden om een beroep op Saman te doen. Met vr groet Piet Moes

• Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Snel en vakkundig op 2 maart ( Kevin )

22 feb Cv onderhoud Saman, cv lekte. Dagen erna: cv lekt nog steeds. Saman weer geweest: zou een verstopping zijn. 2 maart Saman weer geweest : was toch géén verstopping maar een wartel zat los en een afvoerpijpje zat niet goed. Probleem gelukkig opgelost. Dank Fleur en Kevin !

Alle lof voor de Samang-groep voor totale aanvraag, be- en afhandeling en plaatsing zonnepercelen!

Alles al verwoord in de samenvattende aanvangszin!

zeer goed

de monteurs waren sympathiek, deskundig en hebben goed uitleg gegeven

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee