De heer Ayaz is vriendelijk, terzake kundig en beantwoord vragen naar volle tevredenheid
| Bedrijfsnaam |
Heel tevreden over dit bedrijf. Klantvriendelijk en vakkundig.
Beste Frank, Dank voor de mooie reactie. Hier krijgen we enorm veel energie van. Gelukkig dat u ons harde werk heeft gezien, daar zijn we u dankbaar voor. Wij wensen voor nu nog een hele mooie dag toe. Met energieke groet, de Samangroep
goede communicatie en goede oplossing gegeven
Beste meneer Wemeldinge, Dank voor uw mooie beoordeling! Wij waarderen het enorm dat u even de tijd voor ons heeft genomen, dit zien we graag! Dit geeft ons veel energie, dankuwel daarvoor. Wij wensen u voor nu nog een fijne dag. Met energieke groet, De Samangroep
Jammer dat de administratie slordig is met facturen versturen. Geen factuur ontvangen maar dan 2 maanden later een betalings herinnering sturen. Dit is 3 keer gebeurd, voor het plaatsen van de airco, waterontharder en de zonnepanelen. Dit was geen prettige ervaring .
| Bedrijfsnaam | C langerwerf |
Beste meneer Wagenberg, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te zien dat u over het algeheel tevreden bent. Ik kan zien dat u dit al eerder aan had gegeven. Er bleek iets niet helemaal juist in de instellingen te staan, waardoor eerdere facturen niet naar u waren verzonden. Dit hebben wij inmiddels aangepast en is dit probleem nu verholpen. Excuses voor dit ongemak! Wij hopen dat u kunt gaan genieten van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Zie boven
Prima service ,nette en klantvriendelijke werknemers.
| Bedrijfsnaam | De zwart |
Beste Willem Pieter, Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij hopen dat u veel plezier van uw zonnepanelen zult gaan hebben. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Keurige uitvoering en deskundig personeel
Beste meneer Voogt, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat alles naar wens is. Wij hopen dat u veel kunt gaan genieten van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Samenwerking met Saman groep personeel was erg prettig. Ook na plaatsing waren ze nog goed bereikbaar voor vragen en wensen. Ze hebben na plaatsing zelfs 1 paneel kostenloos verplaatst naar een andere mijns inziens gunstigere positie. Ik kan ze warm aanbevelen.
Beste Erik, Hartelijk dank voor mooie review. Het is erg fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij hopen dat u veel plezier zult gaan hebben van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Goed geregeld
Beste Hans, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep.
Snel duidelijk vakkundig
Beste Linda, Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent. Wij wensen u veel zonnestralen toe, zodat u kunt gaan genieten van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep.
Ondanks de soms wat vertraagde respons, geen aanmerking. Enig begrip voor de gevolgen van de drukte.
Beste meneer van der Vliet, Hartelijk dank voor uw reactie. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Het is inderdaad erg druk, maar wij doen er alles aan om onze klanten zo snel mogelijk te helpen. Wij hopen dat u veel plezier heeft van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep.
Zonnepanelen netjes in overleg geplaatst. Alles netjes gemonteerd en aangesloten.
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met de installatie. Wij hopen dat u veel plezier gaat hebben van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
In 3 uur waren 3 medewerkers bezig om heel netjes, zowel buiten als binnen de panelen, de enphase-koppeling de wifi en de meterkastaanpassingen te realiseren. Alles is keurig opgeleverd, niets op aan te merken
Beste Piet, Hartelijk dank voor mooie review. Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij wensen u heel veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Energieke groet, Saman Groep
Een mijnheer van het type afspraak is afspraak en ondanks het tegen vallen van de planning zijn best doet om iedereen af te werken zonder haastwerk ervan te maken. Hij nam voor periodiek onderhoud aan de ketel ruim de tijd om alles volgens de normen te doen terwijl hij uitleg heeft gedaan van wat hij precies aan het doen was. Werkplek keurig netjes schoon achtergelaten en met een glimlach weer vertrokken. Wat mij betreft een zeldzame parel die zeer gewaardeerd mag worden. Zo veel passie voor je beroep en de klant zie je tegenwoordig niet vaak meer. Chapeau!
| Bedrijfsnaam |
Zeer vriendelijke monteur, die zeer vakbekwaam de werkzaamheden heeft uitgevoerd. Top.
| Bedrijfsnaam |
16.00h de bel, Kevin staat enthousiast voor de deur, na een joviale begroeting gaat hij direct aan de gang met het doorlopen van het warmtepomp menu, heeft duidelijk uitgelegd waarom de warmtepomp op het moment niet werkte ondanks dat de kamertemp is ingesteld op 23 gr, en dat de warmtepomp wel de hele nacht heeft gewerkt maar het in de loop van de dag er mee is gestopt door de ingestelde stooklijn, door zijn goede uitleg is mij nu duidelijk hoe het eea. werkt. Heb het als zeer prettig ervaren dat hij is geweest, na vele telefonische contacten doe het zelf onder telefonisch begeleiding, mag hij wat mij betreft altijd komen, mocht het nodig zijn uiteraard, maar daar gaan we nu ff niet van uit!!!!
| Bedrijfsnaam |
Goed advies. Afspraken worden nagekomen. Kwaliteit werkzaamheden en materiaal is goed. Levertijd was lang. Dit komt waarschijnlijk dor de overspannen markt. De veiligheid bij de montage van de zonnepanelen is ver onder de maat en moet beter. Door de manier van werken is de kans op ernstige ongevallen zeer groot. Omdat er voor de veiligheid in dit onderzoek geen score is opgenomen heb ik de rubriek deskundigheid/vakmanschap met een zeer lage score beoordeeld.
Beste Johan van Loon, Bedankt voor uw review, fijn om te lezen dat u tevreden bent met het traject betreft advies en de producten. Ik vind het heel jammer dat de monteur niet veilig gewerkt hebben. Uw feedback is erg waardevol voor ons. Daarom geef ik uw bevindingen door aan de plaatsende afdeling ter verbetering. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Netjes geholpen met duidelijke uitleg van het probleem nadat mijn CV ketel was uitgevallen. Ook tegelijkertijd goed advies gekregen bij eventuele aanschaf van een nieuwe installatie.
| Bedrijfsnaam |
Zeer snelle montage, 4 ,5 uur voor een nieuwe ketel en warmtepomp. Het ziet er netjes uit, maar zo snel weken, en goed, wie houdt dat vol? Ik weet dat er een aantal vinkjes niet zijn gezet op de werkbon, is weleerlijk ingevuld. Zijn alle controles die nodig zijn gedaan? Systeem afgeperst? Gas afgeperst? Uitleg in 10 minuten, die mannen moeten door. Zal zeker nog eens met Saman bellen, misschien instructie omgaan met systeem en thermosstaat in de showroom Zierikzee?
Netjes gewerkt en snel
Beste Jan, Ontzettend bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat alles naar wens is verlopen. Ik wens u veel plezier van uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Heel prettige monteur die tussendoor de moeite neemt om alles uit te leggen wat hij gaat doen en wat hij aan het doen is. Gaf zelfs nog advies om de vloerverwarming te laten doorspoelen en evt de verdeelunit te laten vervangen
| Bedrijfsnaam |
Alles volgens afspraak verlopen.
Beste Peter, Vriendelijk bedankt voor uw mooie review, fijn dat alles naar wens verlopen is. Ik wens u veel duurzame jaren toe met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Volgens afspraak keurig netjes op tijd werk afgeleverd.
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie review, fijn om te lezen dat alles naar wens uitgevoerd is. We wensen u veel plezier met uw zonnepanelen. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Mooie zonnepanelen, alleen hoe de draad langs de buitenmuur van de zonnepanelen loopt is erg treurig bij regen zeker water de meterkast in ik heb rondgekeken ik ben de enige huis in de omgeving waarbij t zo gedaan is.
Beste Jessica, Bedankt voor uw reactie. Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de geplaatste zonnepanelen. Dit is natuurlijk niet de manier waarop wij willen werken. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. We komen graag persoonlijk met u in contact via de telefoon om meer inzicht te krijgen in uw ervaring. Mijn collega neemt binnen twee werkdagen contact met u op om meer inzicht te krijgen in uw situatie. Ik wens u nog een fijne dag. Met vriendelijke groet, Samangroep
afspraken werden nagekomen, multi culturele groep werkte goed samen, in harmonie, met humor en beleefdheid. knelpunten is de taal werden geduldig opgelost
| Bedrijfsnaam | nvt |
Beste meneer van Dijk, Hartelijk bedankt voor uw review, goed om te lezen dat alle werkzaamheden goed uitgevoerd zijn. We wensen u een mooie opbrengst toe. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee