De monteurs hebben de warmtepomp prima gemonteerd, daar ben ik blij mee. Het is wel waardeloos dat er zonder overleg een boiler geleverd is van een ander merk met energieklasse C in plaats van de Daikin met energieklasse B. Als je een Mercedes koopt met lederen bekleding, en ze leveren er een af met stoffen bekleding, en ze zeggen dan ja deze zit ook prima, begrijp je toch dat dit niet goed voelt.
| Bedrijfsnaam |
Het team van monteurs stelde zich netjes voor en er was ruimte en begrip voor overleg inzake de bekabeling. Ze leverden vlot en keurig werk, binnen anderhalf uur lagen de zonnepanelen op het dak en was zo goed als het elektrische gedeelte geïnstalleerd. De installatie is prima verlopen.
Beste Peter, Hartelijk dank voor uw review. Goed om te horen dat u tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. Dit geeft ons energie! Wij wensen u een goede opbrengst toe. Met energieke groet, Saman Groep
Heb een storing gehad aan mijn CV ketel en binnen het half uur was de monteur aanwezig en had het probleem snel gevonden. De volgende dag is er een andere monteur langs geweest die wat nieuwe elektronica heeft geinstaleerd en alles werkt weer naar tevredenheid.
| Bedrijfsnaam |
Werd goed te woord gestaan door monteur in 1e instantie. Thuis werd werkzaamheden keurig gedaan.
Beste John, Bedankt voor uw reactie. Goed om te horen dat u tevreden bent met ons! Wij waarderen het enorm dat u uw ervaring met ons deelt. Voor nu alvast een fijn weekend gewenst! Met energieke groet, Saman Groep
netjes en keurig werkplek achtergelatem
| Bedrijfsnaam |
Op donderdag 9 maart 2023 zijn bij ons 9 zonnepanelen op het dak gemonteerd door Saman. Montage is perfect verlopen en uitgevoerd door professionele vaklui. Monteurs waren zeer behulpzaam en hebben alles netjes achtergelaten. Ook de communicatie met Saman verliep prima, als je een vraag had werd er snel gereageerd. Echter jammer dat je voor de SolarEdge app € 85,- moet betalen terwijl dat bij andere zonnepanelen leveranciers gratis is. Om deze reden heb ik daarom niet voor de online app gekozen.
Beste John, Bedankt voor uw geweldige review en positieve beoordeling. Hier krijgen wij energie van. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over ons werk. De reden dat er kosten aan verbonden zitten voor de app, is het plaatsen van een wifistick. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met energieke groet, Saman groep
Geen opvolging na eerder bezoek monteur die niet de juiste onderdelen bij zich had. Daarna zelf gebeld voor afspraak. Voorgestelde afspraak kwam niet uit, daarover mailcontact gehad. Na ziekmelding monteur telefonisch nogmaals doorgeven dat afspraak niet uitkomt. Monteur is toch langskomen op de tijd die ik telefonisch en per mail heb afgezegd. Daarna bleek al snel dat alle bestelde onderdelen niet juist waren en is de (aardige) monteur onverrichter zaken weer gegaan.
| Bedrijfsnaam |
We hebben zonnepanelen en een nieuwe gasketel laten plaatsen. Alles top kwaliteit ,correcte prijs en alles volgens offerte en leverings tijden . Kort om wij zijn super tevreden van Saman groep Voor onze volgende projecten doen wij enkel nog beroep op Saman
Gekozen voor een groot bedrijf met de verwachting dat ik dan een product met goede begeleiding zou krijgen. Helaas 5 maanden tussen de eerste poging van installatie tot aan oplevering, dit na tussenkomst van een advocaat. Ze bellen nooit terug, maken zelf geen vervolg afspraak na het uitstellen van een installatie. Iedere keer moet je zelf in de lijn klimmen. Tot op de dag vandaag geen enkel punt van zelfreflectie en een afhandeling alsof deze gang van zaken dagelijks kost is (ben bang dat dit misschien ook gewoon zo is). Door de enorme vraag naar panelen en beperkt aanbod is oprechte interesse in de klant blijkbaar niet noodzakelijk. Jammer. Als toevoeging: producten zijn wel top en een zeer groot compliment aan de diverse monteurs welke in weer en wind proberen hun werk te doen met volle aandacht en inzet, daarbij uitermate vriendelijk en correct.
Beste Jelte, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat dit uw ervaring met ons is, dit is uiteraard niet de bedoeling en niet de manier waarop wij willen werken. Ik heb uw review naar de betreffende afdeling doorgezet. Zij pakken dit op en nemen contact met u op. Excuses voor het ongemak. Met energieke groet, Saman Groep
Wat ik vreemd vond is dat ik dat de voeding niet mocht aanleggen van de panelen naar de meterkast. Toen de monteurs hier aankwamen wilde ze met grijze slagvaste pijp door de verschillende ruimtes, dat is echt geen zicht. Toen kon ik het alsnog zelf doen. Het waren aardige mensen, ze waren snel, mede doordat ik de voeding ging aanleggen. Al met al echt jammer, ik had veel goede berichten van Saman gehoord, dit stelde me teleur. Dit lag niet aan de monteurs maar aan de planners.
Beste Frans, Bedankt voor het delen van uw ervaring. Wat jammer dat de communicatie niet goed verlopen is. Wij zullen dit zeker meenemen naar de collega's van de planning. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn en wensen u veel zonnige dagen toe. Met zonnige groet, Saman groep
Ten eerste de reactie toen ik alarm meldingen kreeg op het geïnstalleerde systeem en dat probleem bij u aankaartte. Later is dat op een duidelijke manier schriftelijk verwoord nadat ik hierover geklaagd heb. Ten tweede dat de netbeheerder medewerker moest constateren dat het niet volgens de voorschriften in de meterkast was aangesloten. Heel slordig en ook de reactie van de monteur, ‘ja menselijke fout, kan iedereen gebeuren’ vond ik teleurstellend!
| Bedrijfsnaam | Rijkhoek |
Beste Peter, Bedankt dat u de moeite heeft genomen om uw mening met ons te delen. Dit vinden wij enorm belangrijk. Wij vinden het jammer dat u het op deze manier heeft ervaren. Wij hopen dat dit toch op de juiste manier is opgelost. Met energieke groet, Saman groep
Goede voorlichting en duidelijke afspraken die ook na gekomen worden. Het team van zzp-ers leverden goed werk en stelde zich klantvriendelijk op.
Beste Hans en Joke, Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring. Wij waarderen het enorm dat u uw mening met ons deelt. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met ons werk. Wij hopen u in de toekomst nogmaals van dienst te mogen zijn. Met zonnige groet, Saman groep
Werkte netjes en legde alles goed uit. Hij was beleefd en vriendelijk
| Bedrijfsnaam |
Saman groep doet wat ze zeggen. Wij zijn blij met onze zonnepanelen. En erg tevreden over de afhandeling.
Beste meneer Vlasveld, Ontzettend bedankt voor de mooie review. Ook dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen wat uw ervaring was. Dank u zeer! Voor nu wens ik een fijne middag. Met energieke groet, De Samangroep
De verkoop en plaatsing van zonnepanelen van de Saman Groep is perfect hier zal ik niets over zeggen, als er echter een defect is aan de omvormer moeten wij 6 weken wachten op reparatie, terwijl dit onderdeel op vooraad is. Ik vind dit te lang duren omdat we dan 6 weken geen opbrengst hebben en dit veel geld kost. We hebben dan ook maar besloten om de reparatie door een ander bedrijf uit te laten voeren die wel snel kan handelen. Jammer een gemiste kans voor een bedrijf die verder wel goed functioneerd.
| Bedrijfsnaam | de computerdokter |
Beste meneer Opdam, Wat vervelend om te horen dat u niet tevreden bent met ons als bedrijf. U heeft gelijk als het gaat om het feit dat de reparatie zo lang heeft moeten duren, erg zonde. Wij nemen u review mee, hier kunnen we van leren. Een kijk van de klant kan erg prettig zijn, daarom toch bedankt voor uw eerlijke mening en waarderen wij dan ook. Voor nu wil ik nog een fijne dag wensen. Met energieke groet, De Samangroep.
Na een levertijd van ongeveer een jaar stonden de monteurs op de stoep. Even rondleiding wat ik graag zou willen hebben als uitvoering en de mannen gingen aan de slag. Na ongeveer een uur of 3 werd alles keurig opgeleverd met de benodigde uitleg en alles werkt naar behoren.
| Bedrijfsnaam |
Via de website een afspraak gemaakt voor advies. Opdracht gegeven tot het plaatsen van zonnepanelen en tevens nieuwe meterkast. Geen gezeur over vooruitbetalingen, gewoon factuur achteraf. Ivm onze dakbedekking ging de plaatsing in twee fases, maar dat is te begrijpen. Tevreden klant hier.
Beste Maud, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent. Wij hopen u in de toekomst nog meer van dienst te kunnen zijn. Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Wilde 2 extra zonnepanelen erbij op de bestaande omvormer, was geen probleem zeiden ze. Nu ze er liggen,blijkt dat ze bij zonnig weer alles boven, 3,2 kilowatt aftoppen dus heb ik geen 100 procent rendement wat van te voren niet gezegd was, en nu ook mijn andere panelen bij zonnig weer ook minder opbrengen omdat het afgetopt word. Dus per saldo lever ik behoorlijk wat kilowatt In wat niet mijn bedoeling was. Als je erover belde krijg je hele verhalen en berekeningen waar het helemaal niet over gaat. En vinden ze het raar dat je de volledige opbrengst verwacht
Beste Kees, Hartelijk dank voor uw review. Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Uw feedback gaan wij zeker meenemen, die zijn altijd erg waardevol voor ons. Wij wensen u een fijne dag verder. Met energieke groet, Saman Groep
Een simpele vraag naar een dhr pakket zonnepanelen ontaarde in heel wat vragen van jullie kant. Ik moest bv een foto van mijn meterkast opsturen. Krijg je dat soort vragen ook als je een nw auto koopt, heb je een garage? Deskundigheid en vakmanschap was niet vereist en werd ook niet getoond! Het beantwoorden van vragen duurde lang. Je kreeg geen advies. Alles ging via diverse kanalen. Email met vraag naar je ervaring met de monteurs, welke monteurs bij een dhz pakket? Volgens mij kan dit veel efficiënter en in een kortere tijd, voor beide partijen scheelt dat. Jullie aanbevelen? ik twijfel een beetje gezien mijn ervaring.
Beste Frans, Hartelijk dank voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent. Uw feedback is erg waardevol voor ons en wij gaan dit zeker meenemen. Wij wensen u een fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Mijn ervaring is matig, zowel het niet langskomen voor een inspectie gesprek vind ik slecht. Dan het plaatsen is naar MijnSimpel inziens wel prettig dat ze volgens papier tussen half acht en half negen komen en dan verschijnen om half tien in een bus waar geen naam op staat dus zzp ers. Dat is allemaal niet zo erg maar communiceer dat met je klanten dat er een externe ploeg komt plaatsen. De jongens waar zeer vriendelijk maar laten wel een bende achter, wat ik bij particulieren zelf niet gewend ben, met natte schoenen door heel je huis banjeren vind ik zelf niet prettig en dan met gaten boren niet even een stofzuiger erbij houden waardoor niet heel je huis onder het stof zit. Ook heb ik een opmerking over de plaatsing van de panelen zelf die liggen totaal niet verdeel op het dak en vind ik er slordig uitzien. Ik heb links een meter over en rechts een halve meter Dus het valt me allemaal een beetje tegen eerlijk gezegd.
Beste Erwin, Wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om u beter te kunnen helpen , heb ik uw klacht bij onze afdeling van de zonnepanelen neergelegd. Ik hoop dat u, ondanks de ontevredenheid, toch kunt genieten van uw zonnepanelen. Energieke groet, De Saman Groep.
De monteurs leverden goed werk en hielpen met aanmelden ende app, ruimden netjes op.
Beste meneer Vermeulen, Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent! Wij hopen u in de toekomst nog meer van dienst te kunnen zijn. Veel plezier van uw zonnepanelen! Fijne dag! Met energieke groet, Saman Groep
Veel problemen met de montage van de zonnepanelen op het dak. Kapotte pannen werden niet vervangen. Lasdozen werden niet vastgezet en 1 omvormer zat ook niet vast. Eén pan stond helemaal open omdat er twee dikke kabels (op elkaar!) onder waren gelegd. Het zonnescherm heeft krassen opgelopen omdat de valbeveiliging er gewoon tegenaan was gezet. In eerste instantie kreeg ik een lauwe reactie van Saman, maar uiteindelijk is alles door de uitvoerder keurig opgelost. Gezien bovenstaande heb ik een aantal sterretjes als n.v.t. aangeduid. De medewerker die het werk binnen in huis deed was overigens wel klantgericht.
Vooraf niet duidelijk dat we de kruipruimte leeg moesten maken waardoor elektricien pas in de middag zijn werk kon doen. Monteurs dachten direct al dat het niet kon qua ruimte hetgeen tot ongerustheid bij ons leidde. Nadat de elektricien en ikzelf aanwijzigingen heb gegeven past het gewoon. Ik vind dat een ingehuurde partij ook kundig moet zijn qua flexibiliteit. Als ze bij aanvang al direct aangeven dat iets niet past ...dan komt dat niet goed over. En dan de puinhoop.. We begrijpen dat er gewerkt moet worden maar dat je dan alles zo achterlaat vinden we echt niet kunnen! Plaats thermostaat: boren in muur waarbij de stof op stopcontacten cm dik ligt en op de grond en op decoratie erom heen! Plaats naar buiten boren: cm dik stof op de grond hebben we zelf weg moeten halen. Hier heb ik ook foto van. Plaats waar unit hangt bij het vat: restanten koper zijn blijven liggen, het expansievat staat op een stukje kunstof en hangt min of meer los aan koperdraad, ook hier allemaal stof van het boren. De vloer in de bijkeuken was helemaal erg vanwege gras en schelpen van een pad wat naar binnen wordt gelopen, op zich begrijpelijk maar om dan alleen te zeggen dat het wel een beetje rommeltje is geworden en alles zo achter te laten...
| Bedrijfsnaam |
Via een vriend het adres gekregen. Offerte aangevraagd, akkoord gegeven en binnen 2 maanden zijn de zonnepanelen vakkundig en netjes geplaatst.
| Bedrijfsnaam | HC Voorne |
Beste Eef, Bedankt voor uw positieve review. Hier krijgen wij nou energie van! Wij wensen u heel veel plezier met uw installatie toe. Laat die zon maar schijnen! Met energieke groeten, SamanGroep
Stipt tijd 8:30 werd er aangebeld en stond Saman met 3 man, 2 bussen en een aanhanger voor deur. Kort praatje gehouden en ze ging direct aan de slag, monteur Arjan deed het woord en was tevreden over hoe wij alles voorbereid hebben. Deze mannen waarderen dat alles aan de kant stond en dat ze direct aan de slag konden, aanrader voor toekomstige klanten! Panelen lagen erop in 3 uurtjes en dat is met een korte koffiepauze mee gerekend, het dak team ging hierna alvast naar de volgende klant en Arjan ronde de klus af. Er was nog wat extra werk nodig in de meterkast wat direct geregeld werd, dit extra werk werd niet doorgerekend door Saman wat heel netjes was. Na wat advies en het aanbod om een offerte te laten maken voor de toekomst verder waren ze om 13:30 helemaal klaar en stonden de panelen al direct zonen energie op te wekken. Ik heb Saman al aangeraden aan 2 kennissen. Bedankt iedereen en de volgende klus gaat zeker weer naar jullie!
Beste Dylan, Hartelijk dank voor uw mooie review. Dit geeft ons energie! Leuk om te lezen dat u zo enthousiast bent over het uitgevoerde werk van mijn collega Arjan en zijn team. Leuk dat u ons aanbeveelt bij uw kennissen, een mooier compliment kunnen wij niet krijgen. Wij zijn u dan ook weer graag van dienst bij een volgende opdracht. Voor nu wensen wij u een mooie opbrengst toe. Met zonnige groet, Saman Groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee