Anthony en Stefan hebben zeer netjes en vakkundig de panelen op het dak gelegd en aangesloten. Doorgewerkt tot 19 uur om het werk af te ronden . Lekker hoor !! Grt Richard

Lekker bezig hoor.

Yannick en Jesse hebben mooi werk afgeleverd. Vlotte nette gasten die enthousiast zijn over hun werk en dat vlot en zeer netjes hebben uitgevoerd. Duidelijk en meer dan voldoende in hun uitleg. Goed duo wat je zeker zo moet laten

Vakkundig en kreeg goed advies

De meneer die mijn ketel kwam inspecteren was zeer kundig. Werkte zeer netjes. Gaf advies omtrent een warmte pomp. Ik heb nu zoiets waarom zou ik ergens anders kijken als Saman ook goede mensen heeft lopen waar ik mij prettig bij voel.

Prima service erg blij met de zonnepanelen

Erg blij met de zonnepanelen goede service en vriendelijk personeel

Prima besproken en aangelegd

De offerte was heel duidelijk met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De medewerkers die het kwamen aanleggen zijn vriendelijke professionals die vlot werken en meedenken voor een adequate aan het zicht onttrokken toevoer naar de meterkast.

Zeer tevreden.

Gisteren is bij ons een ketel geplaatst, Artstael Petrosian heeft het keurig netjes snel gedaan een hele fijne installateur die goed werk heeft verricht.

Service zoals het hoort top

Airco monteur Dennis 100% top Kundig en service top. Zeer tevreden.

Prima werk geleverd

Goed werk geleverd en goede uitleg over werking cv ketel en thermostaat gehad

top montage en zeer nette en aardige monteur

Monteur was netjes op tijd, zeer aardig, werkte erg netjes en gaf achteraf goede uitleg over de nieuwe meterkast .

een installatie die je een ieder toewenst.

Hoewel ze door omstandigheden later waren dan afgesproken, bleken Richard en Simon efficient, professioneel en deskundig. Daarnaast extra complimenten voor een duidelijke en heldere toelichting op de nieuwe CV.

Netjes gewerkt.

De jongens hebben netjes gewerkt.

Zeer snel en kundig

In iets meer dan een uurtje lagen de zonnepanelen op dak en waren ze volledig functioneel. De monteurs zijn ook heel vriendelijk. Ik ben zeer tevreden.

Fijn geholpen.

Richard en Simon hebben gisteren de warmtepomp en hybride cv-ketel geïnstalleerd naar alle tevredenheid. Er werden dingen gevraagd en overlegt op een prettige manier. Alles werd netjes opgeruimd en de oude ketel meegenomen. Aan het eind alles doorgenomen en uitleg gegeven. Bedankt, Martin en Loes

Goed geholpen

Monteur heeft de storing bekeken en concludeert dat de UBA defect is. Hij heeft nog gevraagd hoe duur het is maar het was te duur om te maken. Besloten om een offerte te vragen, hij heeft informatie ingewonnen en kreeg te horen dinsdag ingeleverd en vrijdag geplaatst. Monteur heeft het goed gedaan alleen het vervolg is tot nu toe knudde maar hoop op verbetering.

fijne prettige medewerjer

Professioneel team

De plaatsing van onze zonnepanelen en de uitvoering van de benodigde aanpassingen in de meterkast verliep zeer netjes en soepel dankzij een goed op elkaar ingespeeld team. Gestelde vragen werden correct behandeld. Verzorgde manier van werken.

Echte vakmensen

De monteurs Patrick, Marcell en Jivanilson van bus 213 hebben ons zeer goed geholpen en alles zeer professioneel gemonteerd. Wij kunnen niet meer dan erg tevreden zijn en Saman bij iedereen aanbevelen. Top!

Netjes en vakkundig geinstalleerd

De ketel is nel en netjes geinstalleerd. Goede uitleg van een monteur die kennis heedt van zaken.

Top bedrijf!

Komen afspraken prima na. Denken mee met de voor de klant beste optie. Monteurs werken keurig en snel. Ik had nog nooit van dit bedrijf gehoord maar ben zeer tevreden.

Ik ben tevreden

Goede uitleg toen installatie anders moest dan gedacht. Zelfs gestofzuigd. Bedankt team kuzon-3

Vakkundig, secuur, goede uitleg.

De heren hebben netjes gewerkt, en duidelijk besluiten gecommuniceerd. Zo is helder uitgelegd dat een extra boiler niet nodig is, en dat de RGA in geheel vervangen moest worden. Ook laten zien dat de oude niet echt meer te vertrouwen was. Werktempo was ook goed. Vlot maar secuur.

Goede service alles netjes gemonteerd

Alles naar verwachting. Vriendelijke medewerkers.hercules, patrick, marcello, guanilson.

De werknemer van Samman was vriendelijk, deskundig en bekwaam.

De monteur was prettig en beleefd in de omgang. Hij werkte netjes en doelmatig. Hij legde achteraf helder uit hoe de omvormer werkt en hoe wij die kunnen bedienen. Een positief contact.

Goede vriendelijke service

Monteur Artak is de vrolijkheid zelve. En een vakman. Na afloop ook goede uitleg

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee