Alles naar wens

Alles naar wens

Goed zijn werk gedaan en erg vriendelijk

WIJ ZIJN HEEL TEVREDEN

Vandaaag 15.11.2023 hebben wij zonnenpanelen aangebracht gekregen, Uw medewerkers waren heel vriendelijk, vlijtig en kompetent. Ook bij vragen waren de antwoorden goed te begrijpen. Hartelijk bedankt aan uw medewerkers. Fam. Dieter Röskes, Braamlaan 3, 4484 TB Kortgene

vanaf offerte maken tot aan zonnepanelen zetten alles prima verlopen vriendelijk personeel ( Bradley en Justin) snelle levering en goede service

Geheel volgens afspraak

Netjes gewerkt . Kwaliteit geleverd!

Probleembehandeling snel en vakkundig

1ste contact in het weekend was snel. Het probleem werd provisorisch maar adequaat opgelost waardoor verwarming en heet water beschikbaar bleven. Direct na het weekend hadden we een vervolgafspraak om de zaak weer goed in orde te krijgen.

Scherpe offerte en goed geïnstalleerd.

Een scherp geboden prijs met een zorgvuldige installatie van de nieuwe cv ketel door monteur Artak; zoals het hoort.

Vakkundig en netjes geïnstalleerde warmtepomp

Zojuist is onze Daikin warmtepomp geplaatst. Zeer nette afwerking, goede uitleg achteraf en zeer beleefd en vakkundig team van installateurs. Na vertrek was alles netjes schoon gemaakt. Zeer verheugd met het resultaat en blij met weer wat warmte in ons huis zo vlak voor de feestdagen. Nogmaals onze dank voor het werk dat jullie geleverd hebben

Goed vakmanschap

Beide monteurs Ayhan en Mecit hebben keurig werk afgeleverd ondanks de slechte weersomstandigheden, de zonnepanelen liggen keurig op ons plat dak. Ook hebben ze netjes opgeruimd en het afval meegenomen. Een dikke pluim voor dit aardige duo!

Kundig vakman en constructief meedenkend

Don heeft onze warmtepomp geïnstalleerd en dat heeft hij zeer vakkundig gedaan.

Nieuwe CV ketel keurig geplaatst

Vandaag is door de heer Artak Petrosian van de Saman groep onze nieuwe cv ketel Intertech HR geplaatst. Zoals wij het kunnen beoordelen is dit vakkundig gebeurd. Er is netjes gewerkt en alles is opgeruimd. Duidelijke uitleg bij het installeren ontvangen. Wij zijn tevreden met de uitgevoerde werkzaamheden

Hele vriendelijke mannen en harde werkers wisten goed waar ze mee bezig waren werkten snel en netjes en gaven goede informatie over de bediening Richard en Simon bedankt

alles naar wens!

Na via de Consumentenbond een afspraak met de firma Saman te hebben geregeld konden mijn vrouw en ik vanochtend twee zeer kundige medewerkers ontvangen. Zij hebben in korte tijd voortreffelijk werk geleverd en goed met ons gecommuniceerd hoe op pc en telefoon de gegevens in de toekomst af te lezen. Zo zijn mijn vrouw en ik uiterst tevreden. We zien de toekomst met onze panelen vol vertrouwen tegemoet. Nog even over de medewerkers. Beide mannen zijn perfectionisten en daarbij zeer, zeer klantvriendelijk. Het was fijn met hen te hebben kunnen kennismaken. Jan Pieter Baan Adriaan Prinslaan 5 3201 MD Spijkenisse

Een topteam aan het werk gezien

Bus 226 met Arthur, Benhia, Werner en Jermain was keurig op tijd. Mannen werken keihard en uiterst zorgvuldig! Hoge mate van klantvriendelijkheid, rotzooi keurig opgeruimd! Kortom 100% tevreden! Van harte aanbevolen dus! Jan en Anna Lonterman

Prima installatie door prima vakmensen

Vandaag zijn Richard en Simon langsgekomen voor de installatie van de hybride warmtepomp en dat hebben ze prima gedaan! Heel professioneel eerst even doorgenomen wat ze gingen doen en daarna aan de slag. Uiteindelijk alles keurig opgeleverd met de mededeling dat ik altijd kon bellen als er iets was. Hopelijk is dat niet nodig maar toch fijn om te horen. Nu ervaren hoe het gaat werken…

Het is slecht weer voor zonnepanelen!!

De mannen hebben uitstekend werk geleverd (Hercules,Patrick, Robbins en Jivanilson) en ze hebben netjes gewerkt en alles opgeruimd.TOPPIE

Installatie warmtepomp

Prima vakwerk, goed op elkaar ingespeeld team.

Super netjes gewerkt en zeer vriendelijk

De afspraak stond voor de middag, ‘s morgens gebeld door de monteurs ( Richard en Simon) of ze eerder terecht konden om te installeren. Dit was voor mijn niet direct mogelijk was zelf nog onderweg,dus daar samen uitgekomen, bij aankomst stonden de spullen al netjes voor de deur en de mannen gingen direct aan de slag. Alles netjes gemonteerd en uitleg gehad en er werd heel netjes gewerkt. Super fijne ervaring ondanks dat de eerste ketel stuk was waardoor de mannen extra werk hadden door een andere op te moeten hangen. Werd ook netjes afgehandeld en zeer correct opgelost naar mij als klant. Niets was teveel. Toppers

Alles netjes geïnstalleerd.

Vakmanschap was bij deze klus een voorwaarde. Dat is duidelijk aantoonbaar bij oplevering. Nog even afwachten wat de installatie gaat doen, maar daar hebben we wel vertrouwen in.

Plaatsen van zonnepanelen vlot verlopen. Duidelijke uitleg.

Persoonlijke aandacht

Via onze aannemer werd Saman ingeschakeld als onderhoudspartner van onze installatie. Gezien de omvang van het bedrijf Saman was ik er al bijna van uit gegaan dat het een stroperige organisatie zou zijn. Niets bleek minder waar! Het was even wachten voordat er een monteur kon worden ingepland wat begrijpelijk is met de huidige drukte. Maar de vriendelijke monteurs die zijn langsgeweest geven het gevoel van een betrokken en persoonlijke organisatie. Ook bij kleine puntjes zijn zij mobiel bereikbaar en pakken alles snel op. Het zal wellicht met het verwachtingspatroon te maken hebben, maar Saman heeft mij positief verrast!

Vriendelijk en snel

Vanmorgen zijn er zonnepanelen door Ayhan en Mecit gelegd. Ze waren vriendelijk, beleefd en snel, maar precies in hun werk! Alles netjes aangesloten en uitgelegd, en de boel netjes opgeruimd! Petje af!

2 vakmensen duidelijk geholpen

Volgens afspraak exact op tijd. Probleem was snel verholpen en een goede uitleg over de apparatuur en instaleren van de app. Allebei kennis van zaken.

Zeeuws weer

Door wind en regen gingen de mannen gewoon door zonder te stoppen. En vervolgens alle tijd voor wat ze hadden gedaan en een fantastische uitleg en begeleiding van de app. en het systeem.

Zeer possitief

Zeer aangename, vlotte personen. Correct werk geleverd. Alles netjes achtergelaten. Super ondersteuning voor het downloaden van de nodige Apps en het online melden aan Delta. Dank u Hans, Chris,Guido en Marcel voor de aangename samenwerking. Hélène

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee