3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Installatie is voor 99 pct deskundig aangelegd. 1 belangrijk minpunt is, dat een stopcontact is aangebracht direct onder de wasmachinekraan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Er is uitstekend werk geleverd. De totaalprijs van alle gebruikte materialen samen vond ik echter behoorlijk pittig.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ben zeer tevreden , door mijn advies heeft de overbuurman op no 13 ook 12 panelen gekocht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

super correct en beleefd, netjes gewerkt (incl opruimen) zijn zeer tevreden .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Tijd vanaf mijn aanvraag tot de offerte was te lang. Daarna was tijd tot uitvoering heel kort, fijn. Installateurs hebben panelen niet symmetrisch op dak geplaatst, al was dit duidelijk afgesproken. Vogelgaas was te haastig en slordig gemonteerd, is wel snel hersteld.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Het heeft alles bij elkaar maanden geduurd voor alles klaar was. De monteurs hadden weinig ervaring. Aan de binnenkant ontbreekt een handvat om de deur open te krijgen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hadden gekozen voor Zonnepanelen, we hadden al 8stuks(2009). Na het advies van Hr W. Kafoe, snel en duidelijk opgesteld, met zorg en duidelijk voor een geinteresseerde leek. de 2 personen die de installatie monteerden waren een goed team, gewend samen te werken en een prima contact hadden met de klant. De situering van de panelen moest een weinig worden aangepast met de tekening en dat werd snel met ons en de mensen van Saman gecommuniceerd en zonder probleem aangepast. De situatie voor inzet van warmtepomp o.i.d. was voor ons geen goede optie. Dat en mogelijk andere oplossingen zijn nog niet aan de orde geweest. Verder heb ik geen ervaring met duurzaamheid van het geleverd werk maar wanneer het in verhouding staat met de netheid en inzet van het personeel zal het vast goed komen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Wij hadden een offerte aangevraagd en een CV besteld. Deze zou geleverd worden maar ik moest zelf bellen of het wel doorging en om hoe laat men zou komen. De Cv was erg zwaar en met twee man amper te tillen. Hierdoor is de muur en het houtwerk beschadigd. De verkeerde thermostaat was geleverd en ik moest weer zelf bellen voor de levering van de nieuwe. Deze kwam nog dezelfde dag. Ivm een storing het weekend gebeld, de monteur kwam binnen gaf geen hand. Bovengekomen bleek dat de kabel van de thermostaat tegen de hete buis aan lag, opnieuw gemonteerd. De CV was op "hol"geslagen. Gelukkig is deze n u weer goed en hebben wij geen problemen meer. Wat wij misten is de uitleg over de werking en wat te doen bij een storing. Het staat wel in de map maar ook de monteur kon de storing ( nr) niet vinden. Er is 1 knop waar wij niet aan mogen komen weten we nu. Fijn als dat bij plaatsing toegelicht wordt. Wij hadden meer verwacht qua uitleg, vind dat we veel zelf uit moesten zoeken ook over het merk en wat deze kan, te bieden heeft. Nogmaals fijn een folder of brochure maar wij hadden meer persoonlijke informatie verwacht. Vrindelijke groet L.Mineur en H. Haan

4 sterren: goede service, goed behandeld

perfecte voorlichting en uitvoering!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Saman komt op mij zeer professioneel over. Groot compliment voor de monteurs, waren zeer klantgericht en klantvriendelijk. Alles netjes gemonteerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima geholpen en meegedacht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel denkt mee, en speelt snel in op veranderingen waarbij het voordeel van de klant voorop staat

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ze doen wat ze zeggen op een efficiente, vakkundige en klantvriendelijke wijze. Helaas wisten de monteurs weinig te vertellen over de thermostaat

correct, probleemloos

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitstekend resultaat. Snelle en vakkundige service

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

deze beoordeling betreft het installeren van zonne panelen, (misschien han dig om dit op het formulier te zetten),

4 sterren: goede service, goed behandeld

Helaas zijn de panelen nog niet aangesloten van onze nog op te leveren woning dus een betere evaluatie kunnen we nog niet geven

• Deskundigheid/vakmanschap N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk? N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)? N.v.t.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb 29 mei jl.een onderhoudscontract afgesloten bij Saman, begin juli nogmaals gebeld naar Saman tot op heden niets vernomen van het schoonmaakbedrijf. Dit is zeer teleurstellend, verzoek dit contract met dit schoonmaakbedrijf te herzien, voor mij hoeft dit niet meer op deze manier. Groeten, Ronald Goense 06-30 58 24 19

• Deskundigheid/vakmanschap N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Snelheid/levertijd N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies? N.v.t.
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk? N.v.t.
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)? N.v.t.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee