Werkzaamheden zijn naar behoren uitgevoerd
| Bedrijfsnaam |
Onderhoud duurde lang, advies was wel goed. Meerdere keren terug gekomen voor het zelfde probleem. Leveringen van onderdelen was niet duidelijk.
| Bedrijfsnaam |
Over het algemeen heb ik een prima ervaring met de firma Saman. Slechts een minpuntje: wanneer een onderdeel niet bij de bewuste monteur aanwezig is en hij gaat het halen bij een andere monteur ergens op het eiland vind ik niet dat ik die extra kosten(tijd) moet betalen.
| Bedrijfsnaam |
De zonnepanelen zijn snel en vakkundig gelegd en werken goed. De werking van de omvormer etc. is voldoende en uitgebreid uitgelegd.
| Bedrijfsnaam |
Caravan keuring en kleine reparaties dooor Uw monteur Dennie vakkundig uitgevoerd. Dennie was correct en klantgericht. T.a.v de caravan keuring sstreng maar rechtvaardig. Reigenlijk zoals get moet zijn. Mijn caravan wordt vanaf 2000 elke twee jaar gekeurd maar dir was de eerste kwueing incvl. Koolmonixide meeting. Ik voel mij daar heel prettig bij. Chapeau
Snel en goed geholpen
| Bedrijfsnaam |
Het offertetraject heeft naar mijn mening te lang geduurd. De plaatsing van de 3 zonnepanelen is uitstekend uitgevoerd. De monteurs waren vriendelijk en klantgericht en gaven een vertrouwde indruk. Beide monteurs zijn dan ook alleen ( zonder mij of mijn vrouw erbij ) aan het werk geweest en in ons huis geweest. Ik heb wel op 4 september 13:58 uur een mailtje gestuurd naar Martijn Minderhoud met enkele vragen, die ik heb. Hierop heb ik nog geen antwoord ontvange.
Prima en duidelijke voorlichting Goede communicatie Komen afspraken stipt na Montage vakkundig (geen haastwerk)
| Bedrijfsnaam |
Ik beoordeel nu alleen op de reiniging vd panelen. Afspraken worden niet goed nagekomen. Reiniging panelen niet goed gebeurd. Zelf contact opgenomen, afhandeling van mijn klacht summier opgelost. Montage en service van panelen zelf door jullie monteurs en service:in 2016, geen klachten, dikke 8!
| Bedrijfsnaam |
-verkoopadviseur: prima, kwam gedegen over; -installatie zonnepanelen en bedrading enz.: Prima. Erg jammer dat het oplossen van het communicatieprobleem tussen omvormer en router nog steeds niet gelukt is!!! Veel zelf moeten bellen en van kastje (div. mensen bij Saman)naar de muur (Zeelandnet) gestuurd. En dat voor een gangbare omvormer en een gangbare router. Iets wat bij de verkoop als een eenvoudige vanzelfsprekendheid verondersteld werd. Hopelijk kan dit tijdens de afspraak met een van uw medewerkers eind augustus soepel verholpen worden!
iedereen maakt fouten,wel jammer dat er op 1 plek drie keer is mis geboord,met nader contact met u is eigenlijk gebleken dat de panelen op de dakkapel 90 graden gedraaid zouden moeten liggen,die kunnen jullie nog omdraaien, en als ik er dan nog 4 panelen er bij zou doen moesten we nog 1300 euro betalen
Zonnepanelen moeten nog geïnstalleerd worden.
| Bedrijfsnaam |
Neem al jaren zonnepanelen bij jullie af en is altijd prima geregeld !!
Helaas was ik niet thuis tijdens de levering en installatie en montage. Ik ga ervan uit dat ik nog een korte uitleg krijg.
Bij opmerkingen over de factuur wordt erg traag gereageerd door de service afdeling
| Bedrijfsnaam |
Na aanleg zonnepanelen vergeten dakpan terug te leggen/schuiven waardoor lekkage ontstond. Verder zeer tevreden.
Issues die er waren zijn allemaal netjes opgelost.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee