1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij hebben de montage zelf gedaan, verder goede service.

• Deskundigheid/vakmanschap N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

jammer dat er niet wordt gesproken over een onderhouds contract

4 sterren: goede service, goed behandeld

Korte lijnen, direct de juiste personen en betrokkenheid van uw medewerkers vielen ons het meest op.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service snel en klantgericht, goed en duidelijk advies. Verantwoord aandacht geven aan dat wat gedaan wordt. Gezellige monteur, die duidelijk aan kon tonen en vertellen wat er mis was met de ketel...aangaf wat mij te doen staat, en wat belangrijk is. Naast een dosis dikke humor !! mag nog eens langs komen :))deze meneer Ramazan. Weet ook waarover hij het heeft....zeer tevreden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Saman heeft het te druk waardoor reactie vaak te lang op zich laat wachten, moet een actievere houding innemen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Plaatsing van de Elga warmtepomp was een teleurstelling i.e. heeft de eerste week niet gewerkt maar werd later door de verwarmingsmonteur keurig opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aangezien ons oude toestel aan vervanging toe was en wij geïnteresseerd waren in een hybride toestel Hebben wij saman om advies gevraagd Begin van het jaar hadden we hier ook de zonnepanelen aangeschaft en we waren dus al bekend met de deskundigheid van de saman groep Na uitgebreid en deskundig advies Overgegaan tot de aanschaf van de daikin altherma hybride Ook de installatie goed verlopen Bij het inregelen van de thermostaat had ik toch nog wat vragen bij saman werden deze dezelfde avond nog beantwoord Prima service

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijk te woord gestaan. Tips en ideeën over de zelfinstallatie gekregen. Netjes geholpen met inladen van de auto. Knijptang connector onder borg kunnen lenen. Top

4 sterren: goede service, goed behandeld

Complimenten aan de installateurs keurig en netjes gewerkt. Alles uitgevoerd zoals besproken Zover zijn wij heel tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na de montage en in bedrijfstelling voelen wij ons in de steek gelaten, de installatie communiceert nog steeds niet middels de app. Dit euvel duurt nu al vanaf 4 december j.l we worden telefonisch aangehoord , maar verder gebeurt er niets. Heel erg jammer dat een goede service c.q nazorg achterwege blijft. Maar goed we wachten af.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Monteur top, niets op aan te merken, keurig gewerkt. Advies van vertegenwoordiger was zeer matig, moest een aantal keren bellen om de besproken informatie op papier te krijgen. Dit kwam amateuristisch over en kan duidelijk verbeterd worden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Aardige mensen die goed werk leveren en met je mee denken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jazeker, prima vakmanschap voor een goede prijs. Enige verbeterpuntje is de snelheid van reageren op mails. Het duurt best een tijdje voor er reactie komt en ik moest soms zelfs er achteraan bellen. Ik heb dit puntje meegenomen onder snelheid. Levertijd was weer wel prima: omdat het enkele panelen betrof, kon het vrij snel worden geplaatst.

2 sterren: slechter dan verwacht

Geiser in onze caravan onderhoud. Alle kranen openlaten staan. En na het onderhoud lekt onze geiser water.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed en duidelijk invoormatie en uitleg over de zonnepanelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb bij de Saman groep Zonnepanelen besteld en een warmtepomp. De zonnepanelen zijn vlot, goed en conform afspraak geleverd en voldoen prima. De Warmtepomp die krijgt het huis wat moeizaam warm, de insteltemperatuur dient wat hoger ingesteld te worden als gedacht. Het bijzondere en hele prettige hiervan van de medewerkers van Saman, is dat zij een aantal keren terug zijn geweest en er voor gezorgd hebben dat het systeem uiteindelijk toch behoorlijk optimaal presteert. Ook hebben ze meegedacht over oplossingen. Wat moeizaam verloopt is communicatie, er is niet één echt aanspreekpunt, die als een projectleider fungeert en je dient steeds alles eerst aan de secretaresse uit te leggen om verder te komen, dat heb ik als een minpunt ervaren

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

de goot moest gemaakt worden en het is allemaal goed verlopen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

omvormer niet passend bij maximale vermogen panelen ,bij telefonische vraag pas na 2 weken teruggebeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

netjes gewerkt, vriendelijke en behulpzame mannen

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee