Uitstekende service en advies. Jammer dat er tojdens de verkoop wordt gezegd dat alles door Saman wordt geregeld terwijl je toch zelf aan de gsng moet
Alles is netjes en met goed overleg geplaatst. m.v.g. J.M. Dekker
Snel en goed werk geleverd. Wel was de aanlegprijs, achteraf gezien, aan de hoge kant voor het aantal uren werk.
Ik heb prima ervaring met Saman afgezien van de fout gemaakt bij het aanleggen van zonnepanelen
| Bedrijfsnaam |
Denk dat alles na wens is verlopen, ook de na zorg was mee dan voldoende. We hedden problemen met lekkages, de Zaman groep heeft er alles aan gedaan om deze gezamelijk op te lossen.
| Bedrijfsnaam |
Alles PRIMA, jederzeit wieder!
| Bedrijfsnaam |
Goedendag, We zijn heel blij met de zonneboiler. Wat jammer is dat de monteurs weinig ervaring hebben met de zonneboiler. Ze moesten veel opzoeken in het boekje. Door droeve omstandigheden moest ik we net voor de oplevering. Hierdoor heb ik niet voldoende uitleg gehad over de werking en service van de zonneboiler, maar daar konden de monteurs niets aan doen! Verder heel tevreden!
| Bedrijfsnaam |
Hallo, Het is voor ons nog erg moeilijk om iets over de zonnepanelen te zeggen. Deze zijn pas eind novemebr geplaatst. Heeft dus nog niet zoveel effect gehad. Maar we zijn hoopvol voor de toekomst.
Saman Groep heeft bij mij een warmtepomp hybride CV geplaatst. Deze is zeer deskundig geinstalleerd, en binnen 1 dag gereed. De installatiedeskundigen welke deze CV hebben geplaatst waren zeer vakbekwaam maar ook netjes in hun afwerking en opruimen. De Saman Groep heeft de subsidie aanvraag volledig voor mij geregeld, en het geld staat inmiddels ook al op mijn rekening. Met de hierboven omschreven pluspunten kan ik de Saman Groep aan een ieder aanraden, want ik ben zeer kritisch.
| Bedrijfsnaam |
Monteur levert uitstekend werk, zeer klantgericht en deskundig. Interne afhandeling qua facturatie is in eerste instantie echt onder de maat maar wordt na (herhaald) bellen wel netjes gecorrigeerd.
| Bedrijfsnaam |
Alles volgens afspraak nagekomen zelfs met sneeuw op het dak!!! Prima
Medewerkers die kennis van zaken hebben. Nefit kan heel goed zijn doch het staat en valt met kennis van aanleg en onderhoud voor betrouwbaar Gebruik van ketel. Het gebouw heeft al aan dat niet voor half week gegaan wordt. Dat zagen we al bij de feestelijke opening van Saman. Enkel maak ik mij zorgen over de warmtepompen die geluidsoverlast gaan geven. Wordt geheimzinnig over gedaan. Peutz uit Zoetermeer ondersteund mij. Gemeente S.D. heeft geen kennis in huis. Uw bedrijf is eerlijk in die zaken. De overheid begrijpt weinig van energietechniek. Ogen openhouden en alles lezen aangaande techniek. Veel succes met bedrijf. Oud notaris mr Herman Molenaar
Prima service, goede kwaliteit
nog maar een paar keer contact gehad en al een positieve indruk, zal zeker adviseren naar anderen.
| Bedrijfsnaam |
Vlotte en snelle afspraak met bevestiging per mail.
| Bedrijfsnaam |
Er was enige schade tijdens de installatie van de warmtepomp ontstaan maar dat is volledig opgelost!
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee