Fijne medewerkers en professioneel contact. Zowel op kantoor als bij de montage. Zelfs aan de stofzuiger werd gedacht!
Beste Wim, Bedankt voor uw beoordeling. Erg fijn te vernemen dat het gehele traject voor de plaatsing van uw installatie zo goed is verlopen! We wensen u veel zon en mooie opbrengsten toe. Met energieke groet, Joni Saman Groep
De monteurs hebben goed werk afgeleverd en waren helder in de uitleg na de installatie. Na enkele weken hadden we nog wat vragen en wensen voor aanpassing van bepaalde instellingen en ook dat is vlot opgepakt en afgewerkt.
Beste meneer Kerstens, Bedankt voor uw review. Toevallig had ik vanmorgen al het genoegen om u te mogen spreken over het klanttevredenheidsonderzoek. We zijn dankbaar voor uw input! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Er moest onderhoud plaatsvinden en ik had lekkage aan de cv ketel. Deze opdracht wordt uitgevoerd door twee mensen die staan voor hun job. Goede uitleg over de vragen die Ik had . En goede service en tips.
Beste Piet, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn dat het onderhoud is uitgevoerd en de lekkage is verholpen. Ontzettend fijn dat de monteurs dit naar tevredenheid hebben opgelost en dat ze uw vragen direct konden beantwoorden, ik breng het compliment over op ze! Met energieke groet, Joni Saman Groep
20-02-2024 nieuwe HRE28/27A toestel geleverd en geïnstalleerd. Op vakkundige wijze geplaatst door zeer vriendelijk en technisch bekwaamt personeel. Na plaatsing goede uitleg over werking gekregen en de werkplek weer schoon achter gelaten. Het instellen van de digitale thermostaat is eenvoudig uit te voeren. Hoop dat deze ketel ook weer 18 jaar al meegaan. Een tevreden gebruiker.
Beste meneer Jansen, Bedankt voor deze 10! Wat fijn te lezen dat u zo tevreden bent over de werkzaamheden van het plaatsen van uw nieuwe CV ketel. Dit mooie compliment zal ik ook doorgeven aan de monteur. Wij wensen u veel gemak en warmte toe van uw installatie. Met energieke groet, Joni Saman Groep
Uistekende monteur en hele fijne en vriendelijke uitleg
Beste meneer van Efferen, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. We wensen u veel plezier met uw warmtepomp en een mooie opbrengst toe. Met energieke groet, Benita Saman groep
Na aankomst en vriendelijke begroeting werd alles gelijk in de startblokken gezet en het werk kundig uitgevoerd. Aansluitend duidelijke uitleg over de werking
| Bedrijfsnaam | Hollestein |
Beste meneer Hollestein, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat de zonnepanelen naar tevredenheid zijn geplaatst. We wensen u veel duurzame jaren toe en een mooie opbrengst. Met energieke groet, Benita Saman groep
Was vorig jaar niet zo tevreden over het onderhoud van mijn C.V. maar is de afgelopen keer totaal omgeslagen naar 'n positieve beleving. Deze keer kwam Patrick , het was al bij de eerste ontmoeting 'n goed gevoel want hij had verschillende dingen bij hem waaronder b.v. ook 'n stofzuigertje. Hij was erg vriendelijk en heeft netje's en goed onderhoud gedaan. Waaronder ook het brander blok schoon gemaakt en er tussen en onder gestofzuigd , hiermee wordt voorkomen dat we 'n paar maanden later lekkage hebben doordat al het vuil ( staaldeeltje's ) de boel doet verstoppen in b.v. het sifon met condenswater. Goed werk geleverd en zijn deze keer zeer tevreden. Bedankt Patrick. Met vriendelijke groet Benny
Beste Benny, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze collega Patrick. We wensen u veel plezier met uw cv installatie. Met energieke groet, Benita Saman groep
Beste meneer Rasenberg, Bedankt voor uw beoordeling. Wij wensen u veel plezier met uw installatie. Met energieke groet, Benita Saman groep
Prettige samenwerking ,
Beste meneer de Wijn, Bedankt voor uw positieve beoordeling, dit delen wij graag met onze collega's. Wij wensen u een prettige dag verder. Met energieke groet, Benita Saman groep
Mecit en Ayhan waren keurig op tijd en hebben snel gewerkt. Alles duidelijk uitgelegd✅
Beste Richard, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze collega's Mecit en Ayhan. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met energieke groet, Benita Saman groep
Wordt op advies van saman, omdat pomp stuk is, niet alleen een nieuwe pomp maar ook verdeelstation vloerverwarming geplaatst. ( Ook omdat we nu een hybride warmtepomp hebben, zou die beter werken ivm lagere aanvoertempetatuur) Maar vloerverwarming werkt niet. Door foto's naar hen te sturen konden ze zien dat er automatische ontkuchters geplaatst moesten worden. Einde verhaal, via (ander bedrijf) monteur aanwijzingen gehad zodat we zelf de verdeler in konden stellen zoals hoort bij warmtepomp. Had verwacht dat als het geplaatst wordt, saman het zelf ook goed zou instellen!
Beste mevrouw Bouwmans, Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. Ik kom dan ook graag met u in contact om uw beoordeling te bespreken. Middels uw mail adres vind ik helaas geen relatiedossier. Ik zou u willen vragen om uw postcode en/of telefoonnummer door te sturen, ik neem graag contact met u op. Met energieke groet, Benita Saman groep
Het geheel is geïnstalleerd door klantvriendelijke monteurs, die goed meedachten met onze wensen en netjes werkten.
| Bedrijfsnaam | Kerkhof |
Beste mevrouw Kerkhof, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om terug te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden. Wij wensen u veel plezier van uw installatie. Met energieke groet, Benita Saman groep
Vooraf goede informatie en bij het leggen van de zonnepanelen door Mecit en Ayhan duidelijke uitleg over hoe en wat. In 1 ochtend lag het setje erop.
Beste David, Bedankt voor uw review. Wat goed om te lezen dat de zonnepanelen naar tevredenheid zijn geplaatst. We wensen u veel duurzame jaren toe en een mooie opbrengst. Met energieke groet, Benita Saman groep
Snelle installatie van een nieuwe CV-ketel door installateur Richard. Vlotte, deskundige en vooral beleefde en vriendelijke installateur. Uitleg over de bediening ging wat snel, maar verder meer dan prima werk afgeleverd.
Beste Mario, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze collega Richard. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman groep
Review Richard en Simon en ook Kevin Bij deze wil ik graag Richard en Simon een goeie recensie geven. Ik ben tevreden over hun nette manier van werken, hun beleefde en vriendelijke manier van communiceren en de klantvriendelijke manier van omgaan met mij als klant nav vragen. Met name Richard wil ik bedanken voor zijn geduld en aanpak toen eea niet bleek te werken (werklift) en manier van uitleggen. Datzelfde geldt voor Kevin, die via de storingsdienst heldere uitleg gaf over de werking van de hybridewarmtepomp.
Beste mevrouw Frijters, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de uitgevoerde werkzaamheden en de hulp die onze collega's hebben aangeboden, wij delen dit bericht dan ook graag met hen. Wij hopen u in de toekomst net zo goed te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman groep
Het team van monteurs voerde de installatie van het warmtepompsysteem uit in goed overleg, was deskundig en werkte netjes en snel.
Beste Arien, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat uw installatie naar volle tevredenheid is geïnstalleerd en u het werk van onze monteurs als prettig heeft ervaren. Wij wensen u veel plezier van uw installatie. Met energieke groet, Benita Saman groep
De installatie was zeer snel gedaan. Installateurs overlegden alles helder en duidelijk vooraf. Helaas was er miscommunicatie rondom de aanleg van een 3fase installatie. Monteurs hebben dit netjes afgehandeld. Ik ga ervan uit dat het hoofdkantoor dit ook doet. Eerder contact met de Saman groep was altijd positief.
Beste mevrouw Groenendijk, Bedankt voor deze beoordeling. Wat fijn dat er na overleg door de monteurs een oplossing is gekomen voor de aansluiting in de meterkast. We wensen u veel gemak en mooie opbrengsten van uw installatie toe! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Na eerdere ervaringen met twee partijen die zouden komen installeren doch bij het zien van het dak afhaakten was mijn vertrouwen behoorlijk aangetast!, Mecit en Ayhan hebben snel en goed werk geleverd! Zelfs mijn kopje koffie sloegen ze af. Daar mogen ze voor terugkomen op een zonnige dag!,
Beste Bert, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over Mecit en Ayhan, wij delen uw bericht dan ook graag met hen. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman groep
Deze zomer heeft de Saman-groep een warmtepomp geplaatst in onze woning. Aanvankelijk waren we erg tevreden, totdat er zich een serieus probleem in de meterkast voordeed. Toen de kou kwam en de warmtepomp zijn werk ging doen hoorden we door heel de woning een zoemend geluid. Monteurs van de Saman-groep hebben beide problemen tot volle tevredenheid opgelost. De meterkast is weer veilig en het zoemen was in 10 minuten opgelost. Dit is wat je noemt: "Uitstekende service".
Beste Hein, Bedankt voor uw beoordeling. Goed om te lezen dat onze collega's het probleem hebben kunnen oplossen en u weer kunt gaan genieten van uw installatie. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Wij wensen u een prettige dag verder. Met energieke groet, Benita Saman groep
Zeer kundige, nette vriendelijke man die goede adviezen geeft en de problemen binnen zeer korte tijd weet op te lossen.
| Bedrijfsnaam | de Bruijn |
Beste meneer de Bruijn, Bedankt voor de positieve reactie! Wij zijn blij om te lezen dat u tevreden bent over onze Kevin, dit delen wij graag met hem. Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Met energieke groet, Benita Saman groep
Peter en Jacob waren mooi op tijd en hebben snel gezien hoe de installatie moest plaatsvinden. Door ons was gezorgd dat de werkruimte goed bereikbaar was en de kruipruimte goed begaanbaar en verlicht. In overleg werd de plaats van de betonboring bepaald en ook wat de beste positie van de buitenunit was, hierbij ook rekening houdend met eventuele plaatsing van een schot ter bescherming van de warmtewisselaar en voor geluidshinder. De mannen werkten goed door en hadden een werkverdeling waar ieder een deel zelfstandig oppakte en elkaar assisteerde als dat nodig was. Afgesproken werd de online bediening niet te plaatsen, de voors en tegens werden daarbij uitgelegd. De totale installatie was mooi op tijd gereed en daarna werd de werkplek weer netjes opgeruimd. We kregen een korte uitleg van de werking va de thermostaat en hoe we met eventuele storingen moeten omgaan. Al met al heel tevreden, ook over Steven en de beide dames die assisteerden bij de vervanging van de rookgasafvoer op 16 jan. Ook hier werd goed meegedacht om dit zonder extra breekwerk zo efficient mogelijk uit te voeren.
Beste meneer Noordhoek, Bedankt voor uw mooie review. Daar krijgen wij energie van! Wat goed om te lezen dat u zo tevreden bent over onze collega's. We wensen u veel plezier met uw warmtepomp en vele duurzame jaren toe gewenst. Met energieke groet, Benita Saman groep
Een prima monteur dhr artak petrosian
Beste meneer van der Net, Bedankt voor deze mooie beoordeling. We geven het compliment door aan de monteur! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Met veel medewerkers voor, tijdens en na installatie plezierig kontakt gehad en naar behoren deskundig uitgevoerd. Het doet mijn Zierikzeese hart goed, dat deze onderneming floreert.
Beste Cees, Bedankt voor deze mooie beoordeling. Fijn te vernemen dat zowel de voorbereiding als de installatie van uw zonnepanelen naar wens is verlopen. We wensen u zonnige dagen met mooie opbrengsten toe! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Arthur, Werner en Jermain (bus 226) kwamen bij ons de zonnepanelen plaatsen. Dezelfde dag werd alles ook geïnstalleerd. Erg vriendelijk en kundige mensen. Ze dachten goed mee en legden alles goed uit. Het enige wat beter kon, was dat het goed was geweest als er vooraf contact met ons zou zijn gelegd om te overleggen hoe de connectie met de meterkast het beste kon worden gemaakt. Dankzij de handigheid van de monteurs en plaatsers is dit uiteindelijk goed gekomen.
Beste Brenda, Bedankt voor deze beoordeling. Goed te vernemen dat u tevreden bent over de plaatsing en monteurs. We nemen uw feedback over het leidingtraject naar de meterkast zeker mee ter verbetering! Met energieke groet, Joni Saman Groep
Aardige en vakkundige monteur Artak Petrosian.
Beste mevrouw van Kuipers, Wat fijn om te lezen dat u zo positief bent over onze collega Artak! Wij hopen u graag in de toekomst nog eens te kunnen helpen. Nog een fijne dag gewenst. Met vriendelijke groet, Benita Saman groep
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee