4 sterren: goede service, goed behandeld

Snel en goed probleem aan wifi instellingen van Omnik omvormer

4 sterren: goede service, goed behandeld

Op de afgesproken datum, kon het leggen van de panelen zelf helaas niet doorgaan vanwege de wind. De overige voorbereidingen (omvormer, meterkast, rails) zijn toen wel getroffen. Helaas duurde het twee weken voordat de panelen geplaatst konden worden. De monteurs gaven wel de indruk dat ze wisten waar ze mee bezig waren.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer tevreden, altijd behulpzaam als ik als particulier langs kom voor een onderdeel, en laatst bij een storing op vrijdagavond direct een bekwame monteur aan huis. Groet

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ging eerst mis met de verzending. Mogelijk verschil in oordeel t.o.v. eerdere verzending. Advies: Had niet vooraf vastgesteld kunnen worden dat de aansluiting bestaande leiding niet kon met de Jaga. Zou kosten gescheeld hebben. Prijs kwaliteit moeilijk te oordelen gezien bovenstaande. Monteurs: Mag je eisen dat de monteurs hun schoenen uitdoen wanneer zij op de slaapkamers bezig zijn. 1 monteur deed het wel, de andere niet. Zou hier graag een reactie van u willen hebben. Snelheid levertijd koppel ik meer aan het nakomen van afspraken. Zou gewenst zijn wanneer door drukte bij u zaken uitlopen dit met de klant besproken wordt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Verbinding met WIFI werkt nog niet ! Dus opbrengst zonnepanelen is niet te volgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn zeer tevreden over de monteurs Michel en Marco. De mannen werken goed samen, ze hebben humor en zijn zeer correct. Ze kiezen niet de weg van de minste weerstand maar zoeken naar de mooiste en beste oplossing. Bedankt namens ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer prettige contacten met adviseur Werner Kafoe en directeur Daniel Lodders. Minder te spreken over de financiële afdeling omdat in beide rekeningen, die we tot nu toe kregen, het aantal werkuren niet klopte. Dat is wel netjes gecorrigeerd. De levertijd scoort iets minder omdat we lang moesten wachten op de kabels die we deels zelf zouden aanbrengen voorafgaand aan de klus van Saman.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Toen nieuwe ketel was geplaatst bleek de druk terug te lopen. Omdat ik dacht dat het door de nieuwe ketel kwam, reageerde ik geirriteerd richting uw kantoor. Ten onrechte zo bleek achteraf. Daarvoor mijn excuses. Het lek zat ergens anders in het circuit en is snel gerepareerd.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het duurde even voordat er reactie kwam op de vraag wanneer iemand langs kwam voor de offerte! (Dit geluid heb ik reeds vaker van andere mensen gehoord!)

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mij is nog niet helemaal duidelijk of de installatie nog verder afgesteld kan/moet worden. Watertemperatuur inschakelen installatie e.d

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb in mei 2014 een set van 12 zonnepanelen laten plaatsen door de SAMAN groep. Dit tot volle tevredenheid. Het is nu feb 2018en ben nu 61 jaar en inmiddels gepensioneerd en heb alle tijd om nog zelf een set van 4 te instaleren. Twijfelde geen moment waar ik die zou kopen. Bij SAMAN dus. De geleverde set werd keurig afgeleverd en van alle benodigde instructies voorzien. De installatie stelde niets voor. Piece of cake. Maar struikelde bij de WIFI instelling. Tot drie maal SAMAN gebeld en werd perfect te woord gestaan. Mijn speciale dank aan de heer Provoost die mijn uiteindelijke installatie een succes maakte. De vermelde beoordeling is dan ook naar mijn mening niet overdreven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Totaal oordeel maar een 6 omdat de rekening niet klopte. De nieuwe rekening kregen we maar niet, maar zijn in die tussen tijd wel div malen gebeld waarom we de rek. niet hadden betaald. Na voor de zoveelste keer ons verhaal te hebben gedaan gingen ze het voor ons uitzoeken... Alleen nog steeds geen rek. Gehad 😣🤔

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Deskundig, vakkundig en klantvriendelijk bedrijf met helaas een omslachtige en chaotische administratie. Werkbonnen die per mail komen waar ik geen behoefte aan heb. Bij de facturering gaat wel eens wat fout. Geen factuur gestuurd maar dan ineens een aanmaning. Kortom dit kan beter.

2 sterren: slechter dan verwacht

klantonvriendelijk

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We waren ons net aan het orienteren toen jullie bijlage bij de PZC in de bus viel. Wat direct aansprak was de zinsnede: "bij ons pakt iemand de telefoon op als we gebeld worden". Aanbod zag er goed uit; bezoek aan Zierikzee beviel ons: plezierige ontvangst. Het vervolg was steeds zeer naar ons zin: telefonisch contact, emailuitwisseling, snelheid van reageren. Tweede bezoek en gesprekken met de adviseur trokken ons definitief over de streep en daar hebben we, zoals uit de gegeven cijfers al blijkt, geen spijt van gehad. Het komt niet vaak voor dat we een bedrijf treffen waarbij alles klopt--zeker niet als het --in de verte--iets met bouw te maken heeft. Bij jullie was dat dus wel het geval, waarvoor hulde.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Levering en installatie was prima. Het voortraject duurde erg lang, het was lastig een afspraak te maken . We hebben ook nooit een offerte gehad.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De monteur wist bij het plaatsen van de waterontharder eigenlijk al dat hij een terug moest komen omdat de geplaatste slang geknakt was.Hij had eigenlijk de slang al gelijk moeten vervangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Saman Groep is zeer deskundig en professioneel. We zijn zeer tevreden over het afgeleverde werk. Ze dachten mee met bijvoorbeeld plaatsen van een extra waterkraan voor de wasmachine. Ook het weghalen van onnodige leidingen die er al zaten, was geen enkel probleem. De communicate en planning was soms wel wat verwarrend, omdat we meerdere contactpersonen hadden. Wij raden Saman Groep zeker aan!

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee