Ben eigenlijk niet zo tevreden. De werkzaamheden zijn tot op heden nog niet klaar. Als u meer wil weten dan kunt u mij bellen op nummer 0111-482093.
goed werk gelevert
| Bedrijfsnaam |
beschaafde jongens werken hard roken niet beleefd jacco volkert danny 1 naam weet ik niet meer kwam de nieuwe ketel inlezen en kastje in de meterkast plaatsen alles doet het goed zowel de nieuwe ketel als de oude die nagezien werden vg
| Bedrijfsnaam |
Deskundig , aardig , snel en accuraat !
| Bedrijfsnaam |
levertijd aan de lange kant, maar de montagedatum in de planning bleef keurig staan. Dik tevreden!
Ik ben tevreden over de product en systeem performance garanties die Saman heeft gegeven. Dat in combinatie met de gekozen producten en de totaal prijs heeft mij doen kiezen voor Saman. En toen kwamen ze installeren. Van tevoren even met de 2 man besproken hoe ik het wilde en ze hebben het precies zo geinstalleerd. Hoe het beter kan weet ik niet. Het systeem moet zich nu bewijzen maar nu, 10 dagen na oplevering in de winter, hebben de 12 panelen al 80kWh opgeleverd. Het is erg leuk om te zien als je electriciteitsmeter achteruit draait.
| Bedrijfsnaam |
Wij zijn super te spreken over de monteurs. Klasse! Het contact met het kantoor is wat stroperig
| Bedrijfsnaam |
Monteurs waren zeer correct. Keurig netjes gewerkt en geen rommel achtergelaten.
goed georganiseerde afspraak kunnen maken , 2 verschillende monteurs na elkaar. kundig werk , prettig overleg.
| Bedrijfsnaam |
Ze werken nejes en nemen de tijd om het goed inorde temaken
Zie de rapportcijfers!!
| Bedrijfsnaam |
heel goed .Wil wel meer panelen bijplaatsen. Alleen ;de afd. verkoop zou een duidellijke pdf moeten maken bij afspraaak thuis van exacte locatie panelen van wens klant.Het was bijna anders geplaatst zoals afgesproken door vertegenwoordiger.De monteurs hadden een papiertje bij zich van wat ik wilde .wat niet klopte .Dus . ALLES electronisch vastleggen daar de monteur ook een tablet had.Probleem opgelost .
Prima advies en plaatsing van alles in overleg
Goede informatie, vlotte montage en goede uitleg over de installatie. Na werkzaamheden werd alles netjes opgeruimd. Zeer tevreden.
Wat beter met uitleg wat de klant wil even persoonlijk contact . Waardoor er een duidelijk beeld ontstaat van de werkzaamheden
Prima team om mee te werken en met goede vakkennis en 'Hands On' mentaliteit.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee