Correcte, vriendelijke monteurs! Alle lof!
Gezien de score , geen verder commentaar. Ik hoop dat het zo blijft
jammer, dat er bij het installeren iets goed fout ging. alles is gelukkig verholpen maar heeft lang op zich moeten wachten voordat er een excuus kwam
Prijs/kwaliteit goed advies/plaatsing en levering prima
De levering verliep zoals afgesproken en het geleverde kwam aan zoals je mag verwachten. Na eenvoudige zelf installatie deed er een voor mij probleem voor. De instelling van de omvormer. Na een aantal telefoontjes lukte het prima. Alle lof voor de back up van SAMAN. Helder en geduldig. Ik beveel SAMAn danookzeer aan
i.v.m. ziekte werd de levering opgeschoven. Mondeling nieuwe afspraak gemaakt, tegelijkertijd, die helaas niet werd bevestigd. De dag van montage gebeld, en had wat moeite met de telefoniste om doorverbonden te worden. Is allemaal goed gekomen, gelukkig. de 2 monteurs verdienen duidelijk een pluim voor de kwaliteit van hun werk en zeker ook voor hun inzet. totaal: Zeer tevreden.
Wij hadden water schade in onze meterkast! Er was snel een monteur aanwezig en zijn echt goed en keurig netjes geholpen. Wij zijn ook zeer tevreden.
| Bedrijfsnaam |
Deskundige en duidelijke informatieve uitleg bij de aankoop. Keurige en correcte uitvoering bij de montage op het dak en in de meterkast.
Opdracht werd perfect uitgevoerd en leidde tot tevredenheid. Snel, accuraat en klantvriendelijk.
Heel vriendelijk,beleefd, vakkundig en hard werkend personeel.Wees daar maar zuinig op. Vlot gewerkt en alles op tijd.En da tin deze tijd!
Mooi staaltje vakwerk geleverd!
Voor Saman groep gekozen vanwege de positieve ervaringen van familie en kennissen. Helaas hebben wij die ervaring totaal niet mogen ervaren. De installatietijd nam lang in beslag (zonnepanelen lagen 3 dagen onbeschermd in de achtertuin) en ook de installatie was niet top. Panelen liggen wat schuin en steken op sommige plekken uit. Alleen op te lossen door alles opnieuw te leggen volgens Saman... Tot slot was er een verkeerde omvormer geleverd en moest weer vervangen worden. Helaas moesten we overal achteraan bellen om de installatie afgerond te krijgen. Ook de monteurs waren behoorlijk gehaast en klaagden over de enorme drukte. Op basis van mijn eigen ervaring zou ik Saman niet aanbevelen, wel op basis van de ervaringen van familie. Als Saman niet serieus actie onderneemt, gaan ze ten onder aan hun succes.
Uit rapportcijfers moge U blijken wat mijn mening is wat betreft advies cq. het uitgevoerd werk.
kwaliteit moet we nog zien. personeel netjes en goed werk geleverd. enkel communicatie voor werkoverleg vanuit kantoor kan beter. nu zijn er paar probleempjes ontstaan
We zijn tot op heden tevreden over de geleverde producten en de service.
Erg aardige hardwerkende monteurs
Gouwepoort 1