3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Onze ervaringen met de monteurs zijn goed. Waar het Saman momenteel aan schort is de onderlinge afstemming tussen afdelingen en werkprocessen. Bij het bestellen van de 2 radiatoren is er veel fout gegaan: verkeerde bestelling of levering, langskomen voor montage van een radiator waarbij onderdelen nagebracht moesten worden, na montage van de 2e radiator een medewerker die een dag later belt om een afspraak te maken voor plaatsing, de eindafrekening moet worden aangepast i.v.m. onjuiste facturering.

Netjes gewerkt, Prettige monteurs

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dank voor het advies, de snelle service en de flexibiliteit van de mannen die geweest zijn, stuk voor stuk kanjers!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Via o.a. media en de aanblik van de vestiging in Zierikzee had ik vertrouwen in "SAMAN". Uw offerte maakte op mij een zeer professionele indruk. De lange levertijd kon ik plaatsen. Door onwerkbaar weer op de dag van plaatsing, kwam er nog een week bij. Toen de kauwen, de extra hoogte van 't nieuwe montage systeem ontdekt hadden en ik contact opnam met Saman, ging het verkeerd. Mensen zijn onbereikbaar, nemen een dag de tijd om terug te bellen of bellen helemaal niet terug. Een week geleden werden de voorwaarden voor de, voor dit systeem onontbeerlijke vogelafweer overeengekomen. De opstelling van "Saman" hierin, vond ik zeer positief. Een schriftelijke bevestiging van deze overeenkomst en wanneer er uitvoering aan deze overeenkomst wordt gegeven ontbreken na 10 dagen nog steeds. Uw pluspunten worden teniet gedaan door de problemen met bereikbaarheid, communicatie en planning.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onze eerste kennismaking was die met de adviseur. Deze begon met het goedkoopste pakket, maar luisterde tevens goed naar wat wij als klant wilden. En ook naar de manier van plaatsing (portrait). Hierdoor kwamen wij uiteindelijk uit in het duurder segment panelen, de SunPower, die 9 cm korter en 6 cm breeder zijn. De terugverdientijd bleek maar 1 jaar langer te zijn. De plaatsing is op wat opstart problemen na (1 pan te ver naar links, lees dak van de buren) naar wens opgeleverd. Binnen is de omvormer zeer netjes en professioneel weggehangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Deskundig geadviseerd door adviseur/verkoper. Snel geleverd en zeer deskundig en netjes gemonteerd. Ook de afwerking binnen zeer netjes. Helemaal niets op aan te merken.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Doe het zelf pakket geplaats Gecontroleerd door Saman groep en en Wiffi geinstalleerd

4 sterren: goede service, goed behandeld

Uitleg installatie was zeer kort tot niet aanwezig. was niet nodig, heb ook niet aangedrongen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de bijeenkomst waarin de bestelling werd geplaatst tot en met de plaatsing is alles prima verlopen. Afspraken werden nagekomen en er werd tijdig een afspraak voor plaatsing gepland. Ik zit nog met één puntje. Ik kan de geproduceerde zonne energie nog niet op mijn mobiele telefoon zien, ik krijg dit niet voor elkaar. Kan ik hierbij geholpen worden? Vast bedankt voor de te nemen moeite. Met vriendelijke groet, Janny Quaak-Sinke.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede duidelijke voorlichting.prettige medewerkers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het opvragen van de offerte en de benadering naar ondergetekende was ronduit nalatig en lui te noemen. De heer Cornelissen heeft dit na mijn klacht uitstekend opgepakt en is de CV-ketel in redelijke korte tijd tot tevredenheid geplaatst.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Er werd een monteur gestuurd die tot geen enkele oplossing kwam en er alleen naar keek. Dat kunnen wij zelf ook.

goed gewerkt

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na thuisgekomen te zijn van vakantie troffenwe het huis op 16 graden op zaterdagmiddag / printplaat kapot - zaterdagavond was eea verholpen / echter bleek het probleem groter en was er kort daarna weer storing / zowel qua snelheid als financieel prima opgelost door Saman

4 sterren: goede service, goed behandeld

De levertijd was ongeveer een half jaar. Advies, kwaliteit en montage is heel netjes.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee