Prima en op korte termijn deskundig geholpen door vriendelijke vaklui!
| Bedrijfsnaam |
volgens de leveringsbon moest ik 2 profielen van 306 cm krijgen maar die zijn vervangen door 1 profiel van 606 cm dat ik zelf moest doorzagenin 2 maal 302,5 cm en dat zorgde ervoor dat er heel weinig speling overbleef om de 3 zonnepanelen te plaatsen Een tweede opmerking ik was verrast doordat ik mijn 11 zonnepanelen in 2 lussen (kringen moest plaatsen ) waardoor ik aansluitkabel te kort kwam ik had dat graag wat duidelijker in de offerte gezien
klantvriendelijk en deskundig
| Bedrijfsnaam |
De reden van het cijfer 5 voor de klantgerichtheid van de monteurs is dat de monteur voor de montage van de panelen deze niet, zoals afgesproken was met adviseur Marcel Stroo, op de afgesproken plaats had gelegd, nadat ik gezegd had ze toch op de afgesproken plaats gelegd wilde hebben heeft hij dit met grote tegenzin wel gedaan maar is zonder gedag te zeggen weggegaan. De monteur van het elektra deel (een jongen uit Hellevoetsluis) was heel vriendelijk en heeft keurig werk geleverd en krijgt een een 9
Het contact was van te voren prima. Goede uitleg gekregen over een warmtepomp en zonnepanelen. Wij moesten door onze vloertegels frezen en het was jammer, dat de onderaannemer geen afval meenam. Dat was ons niet verteld. Ook kleine dingetjes die we van te voren hadden willen bespreken kon niet, omdat die afspraak er niet is geweest ivm drukte. Maar het is allemaal goed opgelost, dus uiteindelijk prima geholpen en afgehandeld, alleen had de extra rit naar ons toe bespaard kunnen blijven door nog even van te voren langs te komen om alles met ons door te nemen.
| Bedrijfsnaam |
Fijne ervaring en fijne monteurs ondanks de warmte zijn de zonnepanelen er keurig op het dak gemonteerd.
| Bedrijfsnaam |
Wegens grote vraag naar zonnepanelen bij Saman, lang moeten wachten op plaatsing. Voor de rest super goed geregeld
net en correct geplaatst en afgewerkt.
Allemaal top! Moesten wel tijdje wachten eer ze geplaatst konden worden. Begrijpelijk: veel mensen willen panelen.
Saman is een firma die duidelijk klantgericht en transparant werkt met het oog gericht op de toekomst.
| Bedrijfsnaam |
Goed en deskundig advies en afhandeling. Correcte behandeling van de klant
Ik had gebeld voor een afspraak en deze was voor 's middags gemaakt. Ze kwamen niet binnen het aangegeven tijdsvak, dus ben ik gaan bellen. Ik werd een aantal keren doorverbonden met een ander. Uiteindelijk werd er gedaan alsof ik de communicatie verkeerd had begrepen, terwijl de afspraak 's morgens heel duidelijk was gemaakt. Er is wel meteen iemand gekomen maar dit werd gebracht alsof ze over hun hart streken. Helaas kon het probleem niet verholpen worden, wel advies gehad wat we zouden kunnen doen. Kwaliteit is dus prima, communicatie waardeloos en zeer onprofessioneel. Geen klant-is-koning-idee.
| Bedrijfsnaam |
monteurs op tijd begonnen, vriendelijke, deskundige lieden. Prima mee ter communiceren. hartelijk dank
Mijn mening heb ik al eerder gegeven. Zonnepanelen zien er goed uit. Kabeloorvoering door het platte dak was niet professioneel. Er werden twee gaten geboord, waarom weet ik niet en vervolgens werden deze gaten met kit afgedicht. Een kabeldoorvoering moet op een juiste manier dichtgebrand worden om gedurende jaren geen problemen te veroorzaken. Kitten is in dit geval een slechte kwaliteit van werken. Als u een professionele manier van kabeldoorvoeren zou hanteren zou ik u aanbevelen. Een echte dakdekker heeft overigens het probleem verholpen.
Correcte offerte en installatie. Alles schoon opgeleverd. Plezierige en vriendelijke monteurs.
| Bedrijfsnaam |
Erg deskundig op het gebied van zonnepanelen, montage is prima verlopen en heb een goede instructie gekregen.
| Bedrijfsnaam |
De keren dat ik jullie nodig had was alles snel geregeld! Topmonteurs
| Bedrijfsnaam |
Deskundig en snel service beurt uitgevoerd, binnen hooguit 15 min stond monteur weer buiten. De factuur voor deze werkzaamheden gezien de tijd hiervoor benodigd is vrij hoog.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee