onze ervaringen zijn prima over de kwaliteit van het geleverde ziet er allemaal zeer verzorgt uit een kleine tip wat betreft de monteurs probeer altijd de zelfde monteur naar de klant te sturen voorkomt vragen en mis communicatie
| Bedrijfsnaam |
Levertijd was lang, maar begrijpelijk gezien de drukte. Levering en installatie verliep prima, goede monteurs die doorwerkten en netjes en vakkundig werkten
We hebben absoluut geen klagen gehad met Saman. Er werd snel gereageerd op vragen per mail en we zijn 'live' ook prima geholpen. Wat we wel verwarrend vonden, is dat het hele traject via relatief veel verschillende schijven gaat; iemand op kantoor die de klus aanneemt, iemand die van te voren alles komt bekijken en dan uiteraard nog de monteurs zelf. Dit kan m.i concreter / productiever.
Duurde lang eer ik een offerte kreeg. en nog langer dat de faktuur kwam. Dat kan voor jullie zelf veel beter. Was een afgesproken bedrag. Kan de zelfde dag per mail. Nu 2 maand later. Het werk is vakkundig en naar tevredenheid gedaan. P. Paulussen
| Bedrijfsnaam |
Prima bedrijf Goede monteurs Wij zijn best tevreden zeker nu er zoveel zon is
Bitte demnächst die Anfragen in deutsch???
Nooit problemen gehad met Saman
| Bedrijfsnaam |
telefonisch contact om de juiste persoon te krijgen gaat moeilijk, dit mag beter kunnen.
ze goed geholpen.
Waarschijnlijk door de meegeleverde zonneschijn sinds de installatie op 13 juni l.l.( 10 panelen op het Oosten schuin dak ) meer terug geleverd dan verbruikt Hoog tarief 297 KW. , en Laag tarief 31 KW. Wat mij betreft laat de rest v.h.jaar de zon maar schijnen.
Het betrof hier een 'Piekspanning' op het lichtnet. Op hetzelfde moment dat een deel van het dorp zonder stroom zit, wordt een noodstroomaggregaat opgestart die niet de 50 Htz kan vasthouden. Door het opnieuw opstarten van dit noodstroomaggregaat moet er een 'pieksoanning' op het net zijn geweest waardoor mijn keramische kookplaat (Pelgrim) het heeft begeven.
| Bedrijfsnaam |
prima bedrijf. Duurde even voordat alles in orde was maar uiteindelijk prima in orde gekomen. Monteurs uiterst vriendelijk!
| Bedrijfsnaam |
Goed werk afgeleverd! Zal in de toekomst vaker gebruik van Saman gaan maken. Alleen op kantoor lijkt het een beetje rommelig!
| Bedrijfsnaam |
De panelen zijn volgens afspraak aangebracht. De levertijd viel tegen. Bij het advies werd een levertijd van 6 weken gezegd. De werkelijkheid was 9 weken
het duurde 3 weken voordat jullie langs kwamen de monteur kon geen wifi vinden die werkt prima op zolder met als gevolg dat de app niet werkt op mijn telefoon later nog een keer gebeld jullie zouden terug bellen maar er is tot heden nog niet terug gebeld. dus een hele teleurstellende ervaring
We hebben het idee, dat er wel eens langs elkaar heen wordt gewerkt, dit was met name het geval bij een eerdere offerte! Daarnaast denken we, dat de telefonistes proberen zelf gerichte vragen te beantwoorden en niet door te verbinden (twee keer meegemaakt) met de persoon, naar wie je vraagt.
Er zijn 2 monteurs geweest en geen van beide heeft zich voorgesteld dat vind ik niet echt klantvriendelijk
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee