Wij zijn super tevreden over het team dat bij ons de zonnepanelen heeft geplaatst. Ook het werk van de elektricien is perfect uitgevoerd. Nogmaals wij zijn zeer tevreden over het team dat bij ons heeft gewerkt.
Het ging goed toen we ze kochten en toen ze op het dak werden gelegd. Echter daarna storing 3 maanden van nov tm jan 2018 aan het lijntje gehouden, Nu weer storing, al weer 2 weken bezich ze beloven maar komen het niet na Iedereen beloofd erachter aan te gaan beloven een nieuwe omvormer ,... dan weer niet... enz.
Goede communicatie, spullen netjes en compleet geleverd. Ook de service met het instellen van het SolarEdge portaal helemaal top!
| Bedrijfsnaam |
Mijn nieuwe kachel werd vakkundig en met plezier geplaatst, daarna de oude kachel afgevoerd zoals overeen gekomen, zeer tevreden zowel over het advies als werkzaamheden
| Bedrijfsnaam |
Heb verschillende keren om reactie en opvolging moeten vragen. Verder goed afgehandeld.
Bij de eerste kennismaking werden meer zonnepanelen voorgesteld dan in de offerte die volgde. We hebben hierover contact gehad en dat is allemaal goed verlopen. Vanwege het verschil tussen hetgeen wat is besproken aan de keukentafel en uiteindeljk in de offerte is gekomen heb ik jullie een 7 gegeven bij kwaliteit van jullie advies. De monteurs waren super! Wat ik nog niet heb gemeld, is dat helaas twee dakpannen bij ons tijdens de werkzaamheden zijn gesneuveld. We zijn super tevreden met onze zonnepanelen! groetjes, Bianca
Prima ervaring, komt afspraken goed na. Betrouwbare en kundige partij. Enig nadeel is dat je zo lang moet wachten tot daadwerkelijk geïnstalleerd kan worden. Maanden levertijd, en zeker met zo'n zomer is dat wel heel jammer ;-(.
We hebben het laatste jaar voor circa 10k aan producten en diensten afgenomen - dat is na de koop van ons huis onze grootste leverancier. Voor ons dus echt wel groot en daarmee spannend. Er zijn in de diverse opdrachten wel wat foutjes (op proces en product/dienst) gemaakt - meeste is goed opgelost. Soms zou de afwerking net wat netter mogen - wij zijn van perfectie. Daarnaast zou een meer totaal advies en breder meedenken best welkom zijn (hier nog meest behoefte aan) - en commercieel voor jullie ook best interessant.
| Bedrijfsnaam |
bovenstaande invulling ziet op Eric 't Mannetje. Die heeft zijn werk prima gedaan. Voor de installatie heb ik de andere enquête ingevuld. Over de installatie ben ik uiterst ontevreden, vandaar de lage beoordeling van het totaal, maar dat heeft niets met de adviseur te maken, alles met de monteurs.
| Bedrijfsnaam |
slecht straat werk (kost EUR 110 extra), leidingen niet weggewerkt: ziet er niet uit, rooster weggehaald niet teruggeplaatst omdat er nu leidingen lopen
| Bedrijfsnaam |
Omdat de leveringsdatum een week werd uitgesteld door warmteverlof koste ons dat 200 Kw is 40,= euro
Er zijn behoorlijk wat steken laten vallen. Bij de offerte is niet gezegd dat de meter niet kon terugleveren, daar ben ik zelf achter moeten komen.De app werkte niet en ook dat hebben we zelf moeten regelen.De BTW teruggave kan een stuk klantvriendelijker. De zonnepanelen zouden aangemeld worden , maar dat gebeurde pas 5 weken later toen ik belde waar de rekening bleef. Rekening in spambox. Niets op naam teruggeleverd tot ik na 6 weken een slimme meter kreeg. Daar ben ik zelf achteraan moeten gaan. Kortom , veel fouten en voor mij geen geld voor teruglevering en een hoop gedoe en geregel.
ik vond het jammer dat alle gebruikte onderdelen die naar beneden vielen daar ook bleven liggen. Er wordt gebruik gemaakt van plastic afdraai boutjes met een punt hieraan. deze lagen her en der verspreid rondom de woning en op het platte dak en in de goot en her en der afval wat erbij hoorde. Voor de rest was ik dik tevreden.
Bedankt, goede voorlichting en snelle levertijd.
Monteurs waren snel in werken, gaven goede info
| Bedrijfsnaam |
Pakketten zijn zorgvuldig samen gesteld zodat het plaatsen vlot verloopt!
Van tevoren werd gezegd dat de omvormer op zolder geplaatst zou worden. Dat leek echter niet mogelijk omdat op onze zolder geen muren zijn (puntdak). Die zolder werd van tevoren niet bekeken. Ik heb toen zelf een ander voorstel gedaan. De monteur vroeg aan ons in welke richting de panelen gelegd moesten worden. Dat vonden wij vreemd. Wordt dat niet van tevoren bepaald en zou het niet handig zijn als de monteurs een kompas bij zich hebben om de richting te kunnen bepalen. De panelen werden heel vakkundig, snel en zeer netjes gelegd. Ook de plaatsing van de omvormer verliep uitstekend. Alles werd zeer mooi afgewerkt en alle troep netjes opgeruimd. De omvormer begaf het na ongeveer 30 uur. Een week later werd een andere omvormer geplaatst. Na ongeveer een maand werkte de wifi niet meer zodat ik op mijn account niet meer kan zien wat de panelen opbrengen. Daar heb ik over gebeld en gemaild maar dat heb ik niet kunnen oplossen. Het leek alsof ik het zelf maar moest uitzoeken. Ik denk dat het weinig moeite had gekost om telefonisch stap voor stap uit te leggen wat er precies moest gebeuren maar ik moest het alleen doen a.d.h. van een per mail toegezonden handleiding . Ook mijn dochter heeft het achteraf nog geprobeerd maar het is niet gelukt. Dat vind ik echt een minpunt. Van tevoren werd al gewaarschuwd voor eventuele wifiproblemen. Als die problemen verwacht kunnen worden dan moet van tevoren toch goed bekeken worden hoe dat vermeden kan worden. Ik weet dat ik terug kan bellen. Dan komt er waarschijnlijk een monteur langs om het probleem te verhelpen. Daar zal dan voor betaald moeten worden. Ik snap niet waarom het niet telefonisch opgelost kon worden. Bij zo 'n dure installatie mag het toch niet aankomen op 5 minuutjes uitleg per telefoon? Ook heb ik zelf om de factuur moeten vragen. We hebben dus heel wat positieve maar jammer genoeg ook negatieve ervaringen.
Na een goed advies de opdracht gegeven en alles is naar behoren uitgevoerd. goede monteurs , vriendelijk en klantgericht.ik ben zeer tevreden.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee