Er was 1 bevestiging van een zonnepaneel los. Deze kon nog 1.5 cm vast gezet worden. Een aantal van deze bevestigingen vond ik later in mijn heg met 3 stuks eindkappen van de rail. Er was 1 dakpan kapot gegaan tijdens de werkzaamheden maar is deze niet doorgegeven door de monteur. Verder vind ik het niet fraai dat je van de westkant de bedrading kan zien die naar binnen gaat.
Zeer lange levertijd. Snelle en vakbekwame montage. Adequate info na montage.
Nvt
Lange levertijd, goede monteurs, echter storing op kortegolfband (40meter = 7,2 MHz) die nog niet opgelost is
Algeem indruk is goed; opvolging projectleiders wat minder(wellicht vanwege de drukte) Ik zou zeker weer met jullie in zee gaan, met name om de expertise op electrisch vlak.
| Bedrijfsnaam |
Zeer tevreden, monteurs werken netjes, en denken zelfs met de klant mee, geweldig, en alle monteurs even vriendelijk
Snel goed en vAkkundig
| Bedrijfsnaam |
Eerlijke en duidelijke informatie gekregen. Goede uitleg om voorbereidingingen zelf te doen. Goede samenwerking met de monteurs. Behulpzaam en vriendelijk.
| Bedrijfsnaam |
Verloopt allemaal vlot en goed !
| Bedrijfsnaam |
We zullen zeker uw bedrijf aanbevelen, snel, kundig en accuraat en zeer klantvriendelijk.
| Bedrijfsnaam |
Ik vind dat de verkoop afdeling heel slecht werkt: A: De vertegenwoordiger die bij mij de situatie heeft opgenomen, heeft mijn bevestiging dat ik akkoord ging met het plaatsen van zonnepanelen lang naast zich neer gelegd. B: Er werd mij verteld dat er iemand langs zou komen om de bekabeling te bekijken, toen ik aangaf dat dit niet nodig was omdat deze bekabeling er al lag werd me medegedeeld dat de man toch langs zou komen, hij was toch in de buurt, dus thuisgebleven maar niemand gezien. C: De gemaakte afspraak voor het monteren van de zonnepanelen werd niet bevestigd, dus op de dag dat ik dacht dat ze gemonteerd zouden worden niemand gezien, bij tel. navraag bleek dat dit een heel andere datum was. Toen ik aangaf om dit dan in de toekomst gelijk via de mail te bevestigen werd er "norrig" geantwoord dat ze dit een week voor de montage deden. (ik heb een week voor de montage geen mail gehad!!) D: beloofde waardebon voor 100 euro korting bij het afsluiten van een energiecontract heb ik nooit ontvangen. Positief: De monteurs daartegen hebben prima werk verricht!!, en de rekening was wel zoals afgesproken binnen een week binnen.
zeer goede monteurs duidelijke uitleg nemen ook de tijd voor uitleg
De monteurs hebben klantvriendelijk gewerkt. Alle vragen werden beantwoordt. We vinden dat jullie een pluim hebben verdiend.
Ben erg positief, één opmerking: ik zou teruggebeld worden m.b.t. informatie over vogelwerende maatregelen en dat is vergeten blijkbaar want ik ben niet teruggebeld.
Na jaren lang klant geweest te zijn bij Saman ben ik helaas erg teleurgesteld. Ik vind het erg jammer want ik was altijd dik tevreden. Ook nu weer was de service van de monteur prima en niets op aan te merken. Na onderhoud aan onze installaties, CV ketel, zonne boiler, grijs water circuit en gedwongen ventilatie systeem heb ik een flinke rekening moeten betalen. Maar goed onderhoud was lang geleden dus dat kan gebeuren. Helaas lekte het grijswater reduceer nog steeds dus dat was niet opgelost. Oke even contact gezocht en de monteur kon vrij snel weer ter plaatse zijn. Helaas kon hij weinig repareren. Hij vroeg mij om de documentatie en die heb ik na een klein weekje toegestuurd, moest even zoeken natuurlijk. Vervolgens krijg ik een offerte voor vervanging van mijn totale grijs water circuit van 1695 euro. Te gek voor woorden. Ik heb netjes gebeld en gezegd daar niet op in te gaan omdat het volgens mij een simpele reparatie zou kunnen zijn. Zelf op zoek gegaan en geconstateerd dat het membraam lek was van het reduceer en deze voor 25 euro vervangen, besteld op het internet. Krijg ik nog een rekening van 55 euro voor de gemaakte uren van de monteur. Was volgens mij al garantie werk en het probleem was ook al niet opgelost. Gelukkig is deze factuur terug gedraaid wat ik dan weer wel heel netjes vind. Ik moest er wel zelf achteraan bellen om dit gedaan te krijgen. Maar die offerte voor zo een simpel probleem zit mij erg dwars. Een klant zou ja zeggen voor zo een kleine reparatie, kan toch niet. IK ben dan ook niet van plan nog langer klant te blijven bij Saman wat ik erg jammer vind. En ik weet dat dit voor Saman ook geen probleem is maar ik betreur het erg. Met vriendelijke groet, Huib
| Bedrijfsnaam |
Levertijd was volgens afspraak en de montage voldeed aan onze verwachtingen qua snelheid en netheid.
Monteurs zijn vaklui en heel klantgericht. Keurig werk geleverd, bijzonder vriendelijk en alles perfect weer opgeruimd.....hulde!!
goede en duidelijke uitleg vooraf en after sale is ook goed
Belde op een maandag morgen en werd s’middags al geholpen ! Het advies en het geleverde werk , in een woord ,,SUPER,, De factuur viel mij dus alleszins erg mee !
| Bedrijfsnaam |
we hebben heel duidelijk uitleg gehad over zonnepanelen en gebruik app,en monteurs waren heel aardig
Vriendelijke monteurs en hele nette werkers.
Wij zijn zeer tevreden over de geleverde installatie en uitgevoerde werkzaamheden. De installatie ziet er keurig uit. Na afloop van de werkzaamheden is alles netjes opgeruimd (boorstof enz.). Klein minpuntje is de de Omnik Internal Data Collector (Wifi kaart). Reeds tweemaal is de verbinding verbroken geweest, waarbij deze Wifi kaart opnieuw geprogrammeerd moest worden. Onduidelijk is, waarom deze kaart zijn programmering verliest.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee