Veel mensen willen zonnepanelen daardoor was bij ons de levertijd wat langer, maar de communicatie daarom heen is duidelijk en goed. Het werk dat geleverd wordt is erg goed. Oog voor detail. Zeer nette oplevering. Goede uitleg vanuit de monteurs. Absoluut een aanrader om voor Saman te kiezen.
Alles prima verlopen. Kleine technische aanpassing gemaakt door meedenkende monteur wat ook nog voordeliger uitviel.
| Bedrijfsnaam |
Er waren communicatieproblemen omdat we geen Nederlands zo goed spreken
| Bedrijfsnaam |
Zowel mail- als telefonisch contact was chaotisch en met vlagen erg klantonvriendelijk.
| Bedrijfsnaam |
Ervaring uitstekend. Hetgeen ik mis is, dat er geen na controle/inspectie is na het geleverde werk.
| Bedrijfsnaam |
Uitvoering beter georganiseerd, maar wel bureaucratischer dan voorheen. Niettemin moet Saman nog al eens terugkomen omdat het werk niet 100% is.
| Bedrijfsnaam |
Het team dat de panelen heeft bevestigd was zeer kundig en netjes. Ook de elektricien heeft keurig werk geleverd. Wij zijn dan ook SUPER tevreden.
wij hadden prima ervaren werknemers.
Alles ziet er mooi en professioneel uit, helaas werkt de installatie maar op halve kracht en moet ik iedere dag de installatie smorgens uitzetten om hem alsnig op volle kracht te laten werken, een vreemd verschijnsel, ik ben benieuwd of ik de enige ben, of dat de gewone doorsnee klant dit niet opvalt.
De kosten vielen behoorlijk tegen. Geen prijsopgaaf van te voren en in mijn ogen te veel uren gerekend.
| Bedrijfsnaam |
Uitvoering en advies prima. Vanuit kantoor meerder keren informatie met fouten gehad. Dit vraagt echt aandacht! Erg irritant. Onderstaande e-mail adres is fout, weer zo'n fout!!! Moet zijn: [email protected]
goede uitleg,vriendelijke en geduldige monteurs en goede app.....alles werkt goed
Met wat wisselende monteurs is het prima voor elkaar gekomen en nu nog het leveren en aansluiten van een digitaal bord in de hal. Staat op voor dinsdag 6 nov. a.s.
zie boven
Ik heb een doe 't zelf pakket bij u afgenomen. Ik heb de vragen omgebogen en beantwoord n.a.v. het doe 't zelf pakket. Door de enorme drukte bij de Saman groep heb ik wel langer moeten wachten op reacties en soms zelf meerdere keren moeten terugbellen om een reactie te krijgen.
Prettige samenwerking en afspraak is afspraak en dat wordt gewaardeerd.
Lange wachtlijst. Maar in 4 uur ligt het erop. Vriendelijk personeel en goed werk geleverd.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee