| Bedrijfsnaam |
Leuke en gezellige groep monteurs. Collegiaal onder elkaar. Gestelde vragen werden correct en vakkundig beantwoord. Elektricien gaf goede en bruikbare tips t.a.v. de "Slimme Meter". Wij zijn tevreden klanten van de Saman Groep en de panelen werken heel goed !
| Bedrijfsnaam |
De cijfers zijn wat laag uitgevallen omdat de monteur storing veroorzaakte en vertrok, daarna is e.e.a. door een andere monteur opgelost maar heeft u mij wel een rekening gestuurd. ook dat is intussen netjes opgelost. Het helpt ook niet als de monteur bij binnenkomst zegt dat hij pas 1 maand in dienst is.
| Bedrijfsnaam |
Door de monteurs goed en vakkundig werk geleverd. Heb nog wel wat vraagjes, bv het uitlezen op de elec.meter en op welke groep in meterkast de panelen zijn aangesloten zijn. Voor de rest wachten op "zonnig" weer.
| Bedrijfsnaam |
communicatie kan beter.er werd gezegd dat we 1week voor plaatsing bericht zouden ontvangen .is niet gebeurd.
Goede monteurs alles naar wens.
Samenwerking verliep uiterst prettig, het werk kon snel afgewerkt worden en voorkomende problemen werden in goed overleg opgekost
| Bedrijfsnaam |
Ze hebben bij ons netjes en vakkundig een nieuwe cv ketel geplaatst Prijs zou wel iets naar beneden mogen aangezien anderen dit voor 150 a 250 euro goedkoper doen Alleen hadden deze geen tijd op korte termijn
| Bedrijfsnaam |
Werkzaamheden netjes afgewerkt, aangename monteurs met goed advies.
Benjamin en Wijnand hebben prima werk geleverd met de aanleg van de zonnepanelen vorige week. Fijn om vaklui in huis te hebben!
| Bedrijfsnaam |
Wij vonden het prettig om met SAMAN personeel samen te werken,Niets was te veel ,als wij iets te vragen hadden kregen wij netjes antwoord.
Regulier onderhoud CV ketel. Er was onduidelijkheid over het plaatsen van een reserve-onderdeel. Dat is met een tweede bezoek opgelost. Ik had verwacht dat water bijgevuld moest worden omdat ik sinds vorige onderhoud vrij veel heb moeten ontluchten, maar dat was kennelijk toch niet nodig. Communicatie via e-mail verloopt niet goed, bijlagen komen niet mee (dat ligt niet aan de instelling van mijn computer, want daar heb ik anders nooit moeite mee). Ik weet dus nog steeds niet of ik een rekening heb gehad of niet.
| Bedrijfsnaam |
Zeer tevreden!!, goede samen werking tussen de monteurs onderling !!! klant vriendelijkheid, top,top,top.
Zeer netjes gewerkt en alles ook netjes achtergelaten. Alles ging in overleg. Er werd een kleine wijziging voorgesteld van het oorspronkelijke plan waarvoor we akkoord gaven.
prima monteurs gehad, goede uitleg, plaatsen ging snel en goed
Zeer klantgericht, leuk contact, professioneel, snelle levertijd gevolg van keuze voor doe het zelf pakket, anders lange levertijd 4 tot 6 maanden
| Bedrijfsnaam |
Prima monteurs op bezoek gehad. Alleen waren ze niet blij met de nieuwe beugels voor de zonnepanelen hierdoor 3 uur vertraging opgelopen. Ze moesten eerst om de oude beugels omdat wij een oud huis hebben met oude dakpannen. En de oude beugels passen veel gemakkelijker. Ook hebben we prima uitleg gehad van de monteurs.
Het leggen van panelen was niet mogelijk. Nu anders gelegd dan in de offerte, te dicht bij de dak rand. Afblaas dampkap verwijdert en komt nu onder de panelen uit. Hoop dat dak nu niet lekt?
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee