Allereerst het advies: zeer deskundig, met grote kennis van zaken. Op een rustige en prettige manier gebracht; kortom, fijne gesprekken met Werner Kafoe. Werkzaamheden: bij elkaar door 4 of 5 verschillende teams (duo's) uitgevoerd. Zonder uitzondering zeer deskundig, echt vakmanschap en dus ook grote kennis van zaken. Bij sommigen bemerkten wij ook een gedrevenheid, zoals men bezig was met zijn werk.
| Bedrijfsnaam |
tips: - kom je planning na, of laat het horen als dit niet zo is - spreek met de klant van te voren af hoe het e.e.a. dient te worden geïnstalleerd, maak hierover afspraken (incl. kabelwerk) bijv. in de vorm van tekeningen. - een goed werkende app is nu niet beschikbaar; jammer....we leven in 2019!!!
Snel, vakkundig, netjes opgeruimd en onopvallend te werk
Ik vond het wel Correct.
| Bedrijfsnaam |
hert was een prettige samenwerking met alle betrokkenen
Moest even wachten op levering. Op de dag zelf was afgesproken in de ochtend, maar ze kwamen in de middag. De kwaliteit van het werk en de vriendelijkheid van de mannen maakte echter alles goed
De monteurs hebben prima werk geleverd. Degene die een nieuwe CV-ketel kwam monteren werd echter alleen op pad gestuurd. De ketel moest op zolder worden geïnstalleerd, hetgeen bij Saman bekend was. Dat was hem zonder mijn hulp nooit gelukt. Maar ik vind dat Saman er niet vanuit mag gaan dat de klant in staat is om te helpen. De offerte die is opgesteld was voor mij helder. De prijzen waren concurrerend. Wat mij wel opviel is dat sterk wordt aangestuurd op levering van een warmtepomp. In mijn geval zou dat een enorme investering zijn geweest met slechts een beperkte afname van het gasverbruik. Dit onderdeel van de offerte vond ik niet realistisch. M.i. had Saman beter 2 optie's kunnen uitwerken, zodat de klant kan vergelijken en een keuze kan maken.
| Bedrijfsnaam |
Ondanks dat het best lang duurde voordat de panelen daadwerkelijk gelegd werden, ben ik tevreden met het resultaat. Minpuntjes was wel dat de monteurs geen legplan bij zich hadden en zij niet wisten dat de voedingskabel en de aardkabel al door mij aangelegd waren en aangesloten in de groepenkast. Nu moet alleen nog de zon war vaker gaan schijnen.
Prima verlopen van offertestadium tot installatie
| Bedrijfsnaam |
Heel goed werk geleverd en goede vaklui. Ze werkte erg snel maar vakkundig en hebben ook alles netjes achter gelaten. Wat betreft de leveringsperiode, die is wat mij betreft vrij lang. Als gevolg ben ik door het verbruik van mijn zeeaquarium onnodig veel energie kosten kwijt. Ik kan begrijpen dat het door de grote aanvraag van de panelen dit kan gebeuren maar ik heb een goede kennis van mij, die ik notabeen jullie heb aanbevolen om bij jullie de zonnepanelen te bestellen maar ruim een maand eerder zijn zonnepanelen had gekregen, dat was tussen haakjes ook in Vlissingen. Dat heeft mij toch erg verwonderden en hierdoor toch ook wat ontstemt.
Beveel zeker Saman Groep Zonnepanelen aan, Heb 1 minpuntje heb bepaalde zaken tijdens het advies aangegeven mbt het trekken van de kabel en dit is niet meegenomen. hierdoor extra kosten moeten maken, maar deze hebben ze netjes van de prijs afgehaald!! dankzij de monteurs die geweest zijn!!!
De heren monteurs hebben de klus - het plaatsen van nog 4 zonnepanelen - prima uitgevoerd. Er was goed contact. Tevreden dus.
defect aan de omvormer binnen 3 weken opgelost, dus ben ik tevreden.
tevreden
Ik dacht een groot probleem maar de deskundige monteur had het in no time opgelost.Super
| Bedrijfsnaam |
we zijn enorm goed geholpen door Denie buskop. de door stroom sensor van het warme water was stuk dit vakkundig vervangen en de cv werkt weer naar behoren
| Bedrijfsnaam |
Vriendelijk, vakkundig en harde werkers.
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat er in de planning fouten gemaakt waren. Daardoor moest installatie over 2 dagen gebeuren wat mij extra vrije dagen kostte. Ook de informatie die de monteurs hadden was niet correct. Heb zelf moeten uitleggen wat de bedoeling was en hoe er geplaatst moest worden. Dit viel me eerlijk gezegd wel tegen.
De monteurs waren er om half negen. De kraanmachinist was er om tien uur. De monteurs en de kraanmachinist waren goed op mekaar ingespeeld. De montage van de panelen en het plaatsen van de omvormer is goed gegaan. De monteurs gingen rond 15.00 uur naar huis. Tot heden gaat alles volgens wens. Dus alles verliep volgens ons prima. B.J. Allewijn
goede uitleg omtrent teruggave btw en ondersteuning hierbij, en goede prijs kwaliteit
Goed en vakkundig advies van de adviseur, monteurs waren zeer vriendelijk en verstonden hun vak.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee