In deze enquete mis ik de vraag wat ik vind van de klantgerichtheid en klantvriendelijkheid van de afdeling planning. Als ik deze zou moeten beoordelen dan zou ik niet hoger komen dan een 2
het geheel voldoet aan onze verwachting gewoon goed.
op dit moment zijn de klachten (nog) niet afgehandeld. (ruim 1 maand na installatie)
We zijn zeer positief over de vakmensen en monteurs die bij ons thuis aan het werk zijn geweest. Prettig contact en deskundige mensen! We zijn veel minder positief over de communicatie met het kantoor: steeds andere mensen en soms van het kastje naar de muur gestuurd. Er worden dingen toegezegd die niet nagekomen worden! Zo wachten wij nog steeds, na meerdere telefoontjes op een schriftelijke bevestiging van het stopzetten van het onderhoudscontract van het ventilatiesysteem. Wij moesten dit in eerste instantie afsluiten omdat er anders geen monteur langs kon komen. Monteur is geweest, gaf het advies voor een nieuwe installatie, vervolgens bij jullie aangeschaft er zit een garantie op van 2 jaar. Dus een onderhoudscontract hiervoor is voorlopig niet nodig. Contract zou stopgezet worden maar wordt alsnog steeds maandelijks van onze rekening afgeschreven. Meerdere malen contact over gehad, met verschillende personen en steeds uitgelegd hoe het zit. Er wordt steeds gezegd dat het geregeld gaat worden en dat we daarvan ook een bevestiging krijgen: tot nog toe niets ontvangen!! Het gaat misschien niet om een groot bedrag, maar het principe klopt gewoon niet dat we er telkens achter aan moeten bellen. En dat is erg jammer, en gaat ten koste van jullie goede naam wb de uitvoering van werkzaamheden. Graag ontvangen we dus op korte termijn alsnog de bevestiging van het stopzetten van het onderhoudscontract van het ventilatiesysteem.
| Bedrijfsnaam |
Goed en zorgvuldig werk geleverd.
| Bedrijfsnaam |
Warmte pomp was door de storm wat van zijn plaats gegaan , dit was nog een garantie
| Bedrijfsnaam |
Wat ik wel enigszins heb gemist is uitleg over de wijze van verwarmen ("stookgedrag"). Het reageert toch net allemaal wat anders dan verwarmen met gas. Ook wat meer uitleg bij (kleine) storingen die je zelf kan verhelpen was welkom geweest. Het is toch een behoorlijk complexe installatie met een dikke stapel handleidingen/instructies. dus dit geeft een wat onzeker gevoel bij mij....
Goed bedrijf, snelle service
| Bedrijfsnaam |
De communicatie met uw kantoororganisatie is bijzonder lastig. Mensen zijn nooit bereikbaar en terugbeltoezeggingen worden herhaaldelijk niet nagekomen. De panelen zijn vorige week geplaatst, terwijl mijn eerste initiatief naar SAMAN dateert van begin augustus 2018. Ik had de panelen willen combineren met vernieuwing van het dak, maar dat was niet mogelijk. Daardoor heb ik ook extra kosten dakdekker (ter behoud van garantie op het dak). Hoewel dit bij contractering was afgesproken, werd dit door SAMAN herhaaldelijk 'vergeten' en moest ik meermalen in actie komen. Slordig allemaal. Zoals ik het kan zien werkt alles naar behoren, maar dat mag ook wel voor deze prijs. Achteraf had ik er mogelijk beter aan gedaan de panelen via mijn energieleverancier te bestellen.
Zo rond 13:00 kwamen 3 medewerkers van de SAMAN groep om bij ons 8 zonnepanelen te plaatsen. Ze troffen het, het was goed weer droog en weinig wind. Binnen 3 uur waren de panelen geplaatst en de installatie ingeregeld. Het duurde nog wel tot avond voordat ik de SolarEdge gegevens op mijn mobiel kon inlezen. De installatie was voortreffelijk verlopen, echte vakmensen. Nu maar hopen op zonnige tijden. SAMAN bedankt.
Niet aan afspraken houden: Verkeerde beugels toegepast ondanks overleg bestaande constructie dak / geen levering link t.b.v monitoring panelen ondanks diverse beloftes. Geen/weinig vakkennis: pas na instellen link t.b.v. monitoring panelen blijkt storing a.g.v. toepassen verkeerde optmisers. Dit blijkt overigens pas na overleg met leverancier.
Goed gewerkt.Alleen wat probleemjes met weergave Omnik Portal.
wij zijn prima geholpen met een duidelijk en gedegen advies. Enkel de levertijd van de zonnepanelen liet op zich wachten..
Dakgootpreventie + zonnepanelen gevraagd. U woont te ver. Belachelijk
snel en vakkundig geregeld.Prima monteur.
| Bedrijfsnaam |
zeer goede service en cominucatie
prima; mannen zetten muziekbox in de goot tijdens het werk/de uitvoering; dat vonden we niet leuk, maar ze pasten zich snel aan
slechte communicatie en afwikkeling rommel in dakgoot/huis laten liggen
Onze beoordeling is niet zo positief omdat er een verschil was tussen de offerte waar wij opdracht voor gegeven hebben en de werkelijke uitvoering. Offerte 24 panelen, volgens de monteurs slechts 20 uiteindelijk 21 geplaatst. Ondanks extra voorziening van ons zelf, het plaatsen van een versterker zou het volgens jullie verkoper moeten werken. Ondanks het plaatsen van een versterker voor de wifi werkt het niet, jullie monteur krijgt het niet opgelost als alleen dat we telkens alles moeten resetten gaf hij aan. We kunnen nog steeds niets inlezen, zowel niet via de IPad als de Telefoon. Hopelijk hebben jullie hier een oplossing voor?? Na de opdrachtbevestiging aan Saman van jullie verkoper niets meer vernomen. Vinden we niet zo netjes.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee