Prima werk geleverd. Door andere passing had er 1 meer kunnen worden geplaatst. Maar zo is het ook oké.
1. s.v.p. betere uitleg van andere manier van "stookbeleid"zoals lengte opwarmtijd,welke temperatuurverschillen. 2.betere instructie van nogal ingewikkelde thermostaat 2. betere
| Bedrijfsnaam |
De wachttijd was erg lang. 6 mnd. Daarna nog een maand vertraging door slecht weer, verkeerde materialen meegekregen en “ toch meer werk dan voorzien” Allemaal begrijpelijk, maar wel 3x een vrije dag moeten nemen....
de kwaliteit van uw advies ( welke ketel is voor mij de beste keuze) moet nog blijken in de komende jaren
| Bedrijfsnaam |
Wat betreft het aanbevelen, er waren toch onduidelijkheden omtrent het onderhoudscontract. Werd naar mijn inzien niet goed voorgelicht bij het afsluiten ervan , met als gevolg een hoop gesteggel over een nota. Vriendelijke groet, Tonny Huibregtse
Monteurs maken bijna niet haalbare beloftes waar
Het valt ons tegen dat degene die de offerte maakt niet goed samen werkt met de klant. Zo moesten wij zelf een kabel trekken van een aantal meter voor de zonnepanelen. Wat ik niet snapte en om uitleg heb gevraagd, die ik nooit heb gekregen. Met als gevolg toen de monteurs kwamen op de werkbon stond dat wij zelf de kabel hadden gezorgt. Zodoende moesten de monteurs 3 keer terug komen om de panelen aan te sluiten. Viel mij tegen omdat ik er 3 keer voor thuis moest blijven.
Zelfs in het voortraject oplossings gericht denken
Duurde wel even en begrijp dat het druk is maar dan heb je ook wat. Wat meningsverschil over de legwijze maar daar zijn we ook uit gekomen
Prima after Sales service Na een opmerking over de aansluitkabel, is dit snel en zeer vakkundig hersteld Ook de verkoper weet waarover hij praat, is deskundig en snel met antwoorden!
Waar gewerkt worden fouten gemaakt, maar die werden gelijk in orde gemaakt.
Meer dan een half jaar vanaf de bestelling tot plaatsing. Na de plaatsing, die niet netjes was afgewerkt, werkte de Wifi niet. Gebeld met de klantenservice. Die vertelde mij: "Wacht maar even, het is nog maar net geïnstalleerd." Alsof het dan ineens magisch zou gaan werken. Ik heb vervolgens zelf de Wi-Fi geïnstalleerd, wat nu prima werkt.
| Bedrijfsnaam |
De bereikbaarheid voor telefonisch contact is zeer slecht. Hierbij zal veel te winnen zijn. Monteurs zeer deskundig en vakbekwam en hulpvaardig.
| Bedrijfsnaam |
Buitengewoon kundig en professioneel !!
ik heb deze lijst al ingevuld en ingezonden
De levertijd was overdreven lang maar daar zullen alle solarbedrijven wel last van hebben. De monteurs waren zeer netjes en beleefd en werkten onafgebroken door. Het geleverde werk was top. Jammer dat 1 van de 18 optimizers niet werkt maar dat zou opgelost worden (is overigens nog steeds niet gebeurd). Verder prima! Prijs kwaliteit is lastig te beoordelen, iedereen stunt nu met prijzen namelijk. Je kan hier pas echt iets over roepen na minimaal een jaar of wat, als de installatie zich heeft bewezen (of niet...).
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee