Uitstekend en zeer bekwaam

Wij zijn uitermate tevreden over de uitvoering van de werkzaamheden. Iedereen had kennis van zaken en was bereidwillig en meedenkend.

Jullie sturen prima mensen naar de klant

Nooit teleurgesteld geweest

Veel beloven maar nog weinig waarmaken

Een zonneboiler met cv haard en zonnepanelen aangeschaft. Zonneboiler met cv haard na 3 maanden nog niet werkend, laminaat op bovenverdieping moet vervangen, is verzopen. Volgende week opnieuw een nu andere monteur. Mooi systeem, maar tevreden, voorlopig nog niet. Veel extra kosten en nog geen profijt. Zonnepanelen waren te laat binnen, dus maand uitgesteld. Vrije dagen geregeld maar volgende maand maar weer opnieuw regelen. Afspraken worden niet nagekomen en montage van een systeem aangenomen waar eigenlijk te weinig kennis over is en nauwelijks ervaring.

EEN TREURIGE MISCOMMUNICATIE

Het bedrijf kent zijn klanten niet meer. De afdelingen bij Saman zijn niet op elkaar ingespeeld. De coördinatie ontbreekt bij het bedrijf. Slordig en klantonvriendelijk.

Goed advies en deskundig uitgevoerd.

Project vakkundig uitgevoerd. Projectleider wel eens moeilijk bereikbaar. Maar alles prima geregeld en verlopen.

Prima !

Montage CV ketel is goed verlopen ! behoudend de mondeling uitleg van de leiding gevende waar zij niet wisten de complete leidingen moesten vervangen waar zij meer werk hadden dan gepland en er spullen gebracht moesten worden. Overigens is dit keurig opgelost, tevens het plaatsen van onze waterontharder verliep niet geheel volgens plan waar de monteur niet de waterontharder ingeregeld kon krijgen waar een week later iemand anders van Samen dit wel heeft kunnen doen met de juiste uitleg van het apparaat.

Vriendelijk en kundig personeel aan huis. Bereikbaarheid en deskundigheid kantoorpersoneel kan beter

Niet goede compatibiliteit tussen zonnepanelen en omvormer werd snel opgelost. Echter van problemen met digitale omgeving oplossen lijkt te weinig kennis in huis. Ook was ineens na begin mei de opbrengst naar beneden bijgesteld met ca 20 euro in 2 maanden tijd zonder dat dit door Saman te verklaren was. Alleen Solaredge kan gegevens blijkbaar aanpassen; verder geen actie ondernomen van ons of Saman om dit verder te achterhalen. Kortom uiteindelijk worden alle problemen opgelost; het kost alleen wat tijd en energie. .

• Deskundigheid/vakmanschap*
  • Prijs/kwaliteit*
  • Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?*
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Goede service, vriendelijk personeel en vakmensen!

top service! op zaterdagmorgen erachter gekomen dat de CV ketel stuk was, en s'middags om 15:00uur gerepareerd, ondanks dat toch de pomp vervangen moest worden!

Goed!

Snelle communicatie, goed product, goede prijs.

Gedegen maar een beetje druk

Deskundig en gedegen

volgens afspraak en netjes

hele vriendelijke man , stelde zich netjes voor en leverde goed werk kortom we zijn heel tevreden

Prima service!

Op verzoek werden snel enkele offertes uitgebracht voor een nieuwe cv-ketel. De ketel snel en kundig geplaatst. De facturering was eveneens vlot met een extra korting wegens een verzuim in de offerte. Ik heb al jarenlang prima ervaringen met Saman, voor verwarming, pv-panelen en zonnecollector.

Goeie en vriendelijke mensen op de vloer, op kantoor kan beter

Goeie ervaring met de monteur die de nieuwe ketel ophing, hij was erg klantvriendelijk en vakbekwaam. Ik vind het alleen heel erg storend, dat wanneer ik gebeld wordt door Saman , ik niet thuis ben en later terugbel, dat de telefoniste niet weet wie ik moet hebben, of wie mij gebeld kan hebben, want jullie hebben maar 1 centraal nummer. Ook heb ik eergisteren een mail gestuurd dat diverse radiatoren niet warm worden, ook niet na ontluchten en bijvullen, maar daar nog geen reactie op gehad. Misschien is er 's morgens gebeld, maar dan slaap ik omdat ik nachtdiensten draai. Er is ook een ( mondelinge ) afspraak om 21 juni zonnepanelen te plaatsen, daar heb ik tot op heden ook nog geen schriftelijke bevestiging van.

Goede service en personeel

In augustus 2015 17 voor 4,51 kWp zonnepanelen met optimizers geplaatst met als gevolg dat de elektriciteitsrekening lekker naar beneden ging en nog steeds gaat. Dankzij de de App Solar Edge welke ze voor mij activeerden kon ik de opbrengst goed volgen en ook het aantal Euro's wat ik terug verdiende. Ook zag ik op deze App dat twee panelen ineens niet meer meededen. Twee optimizers kapot waar wel 25 jaar garantie op zit. Saman heeft deze gewisseld zonder kosten maar berekende wel €152,80 arbeidsloon. Dan gaat je aandeel verdiende kosten wel heel snel omlaag als dit zo doorgaat met het kapot gaan van de optimizers!

• Deskundigheid/vakmanschap*
  • Prijs/kwaliteit*
  • Snelheid/levertijd*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van ons advies?*
  • Wat vindt u van de kwaliteit van het door ons geleverde werk?*
  • Wat vindt u van de klantgerichtheid van onze monteur(s)?*

Vertrouwen verloren

Verwarmingsketel in storting. De deskundige Monteur constateert dat sifon warmtewisselaar volledig verstopt is en bij onderhoud 6 maanden eerder niet schoongemaakt kan zijn. Ondanks de verklaring van de monteur neemt Saman de positie in dat dit wel gebeurd is, omdat het afgetekend zou zijn op de werkbon. Met dit soort onderhoud kan je dus niet storingsvrij van beurt naar beurt. Een beschamende opstelling. Voor de monteur die de storing heeft verholpen wel alle lof.

Duur in het onderhoud

Duur in het onderhoud.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Thermostaat van de infra rood panelen was doorgebrand. Andere dag was er al een nieuwe thermostaat geplaats. Super, hoefden wij niet in de kou te zitten. Dank je wel.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zoals ik al in een mail zei: zeer goede vakman en heel klantgericht

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Willem van der Horst is een deskundige en sympathieke medewerker van SAMAN.

2 sterren: slechter dan verwacht

Eerst bijna 3/4 jaar moeten wachten, vervolgens beschadigingen op de oprit door onkundig terugleggen van de klinkers en als klap op de vuurpijl meer dan 20 dakpannen kapot gemaakt welke niet meer te krijgen waren en me voor een stelpost van 800,- euro stelden.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Niet zo best, na al onze beloofde afspraken en leveringstijden,hebben wij t niet als goed ervaren, de rest moeten we nog afwachten.Sorry, maar zo is toch onze ervaring.

4 sterren: goede service, goed behandeld

naar de klacht van het uitgevoerde werk betreft de bekabeling buiten deze zeer snel en correct uitgevoerd zijn wij zeer tevreden

2 sterren: slechter dan verwacht

De opname en het advies was vakkundig en erg goed! De afhandeling daarna alleen een groot drama waardoor we Saman niet zullen adviseren bij anderen. Diverse zaken zijn misgelopen en we moesten overal zelf achteraan. Onze ervaring hebben we gedeeld met de betrokken adviseurs, maar hier is niet eens op gereageerd. Echt een gemiste kans, Saman heeft nog veel werk te verzetten op het gebied van klanttevredenheid. Laten we hopen dat onze situatie een uitzondering was.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik was alleen niet blij met de lange levertijd terwijl de buren later gekocht en eerder geleverd.

Gouwepoort 1

4301 RZ Zierikzee