Servicemonteur Willem denkt mee, staat open voor onze aandachtspunten en geeft goed advies.
×
Harde werkers, in uitleg wat minder. Wachttijd tussen bestellen en plaatsen wel wat lang.
| Bedrijfsnaam | De Bree |
Dag van afspraak niet opgekomen. Geen bericht ( zeer onbehoorlijk ) dus zelf bellen? Ook moeilijk met nieuwe planning , wilden ze me 2 weken laten wachten, na te veel vocaal geweld dit gewijzigd.( wat een benadering ) E mail hier over gestuurd maar geen enkele reactie tot op heden, in mijn ogen een zeer klant onvriendelijke benadering. Factuur was wel op tijd.
| Bedrijfsnaam | Schipper |
De afgesproken installatie is na 3 bezoeken nog niet afgerond. Het laatste bezoek is 1 maand geleden geweest en nog niet werkend opgeleverd. Daarna 4 weken niets meer gehoord. En nu 1 gemiste oproep, geen bericht...
Jullie reageren snel, en maken afspraken die snel kunnen worden uitgevoerd. In dat opzicht een goede zaak. Zeer klantvriendelijke monteur.
| Bedrijfsnaam |
Plezierig en duidelijk , Netjes gewerkt.
zie boven.
Een goede ervaring
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat we meerdere keren telefonisch een storing hebben gemeld waarop niet adequaat een monteur is ingezet. Na een enkele weken hebben we zelf met een monteur contact opgenomen. Dit is John van de Kasteele. Deze monteur is z.s.m. gekomen en heeft ons goed geholpen!
| Bedrijfsnaam |
Zeer goede service, snelle levering en goed advies. Mijn dank, J.D.
| Bedrijfsnaam |
Panelen vakkundig geplaatst en aangesloten.
Vakkundig, correct en vriendelijk
| Bedrijfsnaam | van Rosevelt |
Na de officiële bestelling konden de panelen vrij snel geplaatst worden. Ondanks dat de straat was opgebroken hebben ze daar snel op geanticipeerd en de panelen alsnog de zelfde dag geplaatst. Alles netjes geïnstalleerd en uitgelegd. Prima service!
| Bedrijfsnaam | * |
Goede service. Panelen werken prima.
App gestuurd en binnen 2 uur een kostenplaatje en een datum voor plaatsing van het vogelschroot. Klasse!!
Ervaring is prima.
Correcte behandeling. Vriendelijke en zeer kundige monteurs
De mannen zijn een dag bezig geweest met de installatie van een nieuwe zonneboiler op ons redelijk primitieve waterpomp systeem. Dit veroorzaakte vertraging, maar is gelukt.
| Bedrijfsnaam |
Op vrijdagmiddag een probleem in de meterkast, uitgebrande groep. Netjes binnen een uur alles weer werkend.
| Bedrijfsnaam |
Lange levertijd van panelen, als ze komen leveren de monteurs nette en vakkundig werk af.
We moesten 4 maanden wachten voordat de zonnepanelen geplaatst werden. Vanwege de drukte. Verder werden we zeer klantvriendelijk geholpen.
De offerte uitbrengen is soepel verlopen. De uitvoering wat minder, iedere dag andere monteurs, iedere dag weer opnieuw vertellen wat was afgesproken. Uiteidelijk is alles goed opgelost.
| Bedrijfsnaam | VvE Hof ter Veste |
Snel en vakkundig, beleeft personeel.
| Bedrijfsnaam | Ijzelenberg |
Gouwepoort 1