Goed en netjes gewerkt
| Bedrijfsnaam | Bonte |
Goed meegedacht met de klant tijdens de werkzaamheden.
Tijdens het verkooptraject prettig contact en meedenken over de gewenste oplossing. De levering was een andere ervaring. De levering was niet compleet en bevatte verkeerde aansluitmaterialen. Het heeft, vanaf de eerste levering, meer dan een maand geduurd voor alles compleet was.
| Bedrijfsnaam | Handelsondernemingen Wanjon |
Monteur Pjotr Piatek maakte op mij een indruk van goed vakmanschap en hij werkte bijzonder vlot en voortvarend. Met de adviseur dhr. Gunter was afgesproken dat de 14 panelen op het hogere deel van de platte bungalow zouden worden gelegd en dus de minste schaduw. Volgens dhr. Goudzwaard was dat een probleem en zijn de panelen nu gelegd op het lagere deel. Nu maar hopen dat dat niet ten koste gaat van het rendement. Bij de karakteristieken van elk van de 14 panelen op de Solaredge webpage staat aangegeven dat de hellinghoek van de panelen nul graden is. In werkelijkheid bedraagt de hellinghoek 25 graden. U doet mij een plezier mij te informeren vanwaar deze discrepantie?
| Bedrijfsnaam | van der Knaap |
Na veel wikken en wegen een keuze gemaakt. Toch maar de goedkoopste variant gedaan. Na een week al 100kw. Zeer tevreden
Afspraken zijn goed nagekomen
| Bedrijfsnaam | Van der Borgt |
De verkoper deed het erg goed en was erg duidelijk. Hij heeft ons goed geholpen. Daarna werd het een drama. We zouden binnen 5 dagen gebeld worden over de levering. Na 2 weken zelf maar gebeld en kreeg een ongeïnteresseerde dame aan de lijn die zei dat het nog wel eens 10 weken kon duren en wij daarna pas bericht kregen. Ongeveer een 10 weken later belde de verkoper om te vragen of de panelen naar wens geleverd waren. Maar ik had ze nog niet. Uiteindelijk kreeg ik een factuur gestuurd per mail met een foute prijs. Hierover contact gehad een paar keer, uiteindelijk een aantal dagen later een factuur gekregen met juiste bedrag. Ondertussen de stroomkabel ontvangen waarvan de chauffeur niet aangebeld heeft maar de kabel met leveringsbon tegen de muur gezet heeft. Daarna eindelijk de panelen ontvangen met doe het zelf pakket. Maar erg duidelijk is de handleiding niet. Maar goed, het zal uiteindelijk wel lukken.
Vriendelijk , zorgvuldig e behulpzaam
| Bedrijfsnaam | De Leylinde |
Op de levering na, die enige maanden is uitgesteld vanwege leveringsproblemen, is de gehele afwerking, opmeting, offerte stelling, installatie en communicatie op een geweldige manier verlopen. Na de installatie geen omkijken meer gehad naar systeem, het draait gewoon prima
Snelheid om te komen prima.rekening klopte niet.daar wacht ik nog steeds op
| Bedrijfsnaam |
zowel de voorlichter inzake zonnepanelen als de electricien hebben keurig werk geleverd
| Bedrijfsnaam |
Monteurs doen goed werk. De communicatie met kantoor drama. Financieel laat ook te wensen over verkeerde rekeningen enz. Verkeerde dingen geleverd, monteur heeft uit moeten zoeken waarom het niet werkte na verschillende storingen er achter gekomen dat er een ander systeem op moest.
#NAAM?
| Bedrijfsnaam |
Prima ervaring met aanleg van zonnepanelen en laadpaal
| Bedrijfsnaam |
Maten van klemmen zijn veel te vaak onderling verschillend van maat. Hierdoor kan ik de klus niet afronden en mint ik een 2e keer terug. Erg slordig Mvgr Johan verdouw
| Bedrijfsnaam |
Ik ben geen profesioneel dus ja de beoordeling moet je ook zo zien
Snel en goed
| Bedrijfsnaam |
Bestelde soort panelen bleken 2 dagen voor plaatsing niet leverbaar!
Ondanks dat ik geen klant ben maar mijn vaste installateur niet thuis gaf in de vakantie periode heb ik op de gok saman gebeld na gegevens uitgewisseld te hebben , belden ze na 5 minuten terug voor een afspraak. Het probleem werd de zelfde dag nog opgelost waar ik zeer blij mee was . Ouderwetse service van een modern bedrijf. TOP!!
| Bedrijfsnaam |
Snelle en vakkundige installatie en goede vrijblijvende informatie gekregen. Ook een alternatieve oplossing of verzoek staat Saman niet in de weg. Wij zijn tevreden over gestapt op GROENE stroom
Enige opmerkingen om het doe het zelf pakket nog beter te maken: Bij de railsen zat geen verbindingsstuk, wel genoemd in de handleiding. Met houten pennen heb ik de verbinding gemaakt. Om de stekkers op de kabel te monteren, zijn er 2 plastic stukjes gereedschap genoemd in de handleiding, voeg deze voortaan toe. De zonnepanelen moeten vastgezet worden met torx boutjes, waarin een pin in het midden zit. Deze zijn voor een doe het zelver zeer moeilijk te verkrijgen. Voeg voortaan een passend bitje toe. Verder is de montage geen probleem, in 2 dagen zaten de panelen gemonteerd en werkten ze.
1 e : hebben zich netjes voorgesteld 2e : goed contact met beide monteurs 3e : werkzaamheden werden netjes en goed uitgevoerd 4e : goede uitleg van monteurs over wat er werd gedaan en aangepast bv plan van panelen leggen en plaatsen van omvormer
uitvoerend personeel kan niet beter. Vreemd dat ik aan de heer die kwam opmeten geen gehoor kreeg op mijn vraag wat het maximale aantal panelen in onze situatie mogelijk is. omdat ik meer wilde investeren ivm een financiële meevaller, dan de 32 panelen. Dat kost Saman dus geld. Maar goed dan verder met 32 die er nu op liggen. Zeer tevreden. Jeroen Kodde
Erg lang op onderdelen moeten wachten.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee