In eerste instantie kreeg ik het gevoel dat het allemaal zal gaan lukken totdat de monteurs gingen bellen vrij lang, daarna krijgen wij te horen dat er een verkeerde omvorming bij was en de andere omvormer niet op voorraad is moest eerst bestellen en kan twee weeken duren. Na twee weken zelf gebeld, een afspraak gemaakt voor week verder moeste al 3 weken met zeer goed weer zonder omvorming een gemiste kans, de nieuwe monteurs kregen te horen dat alleen een omvormer geplaatst moest worden maar er moest nog veel meer gedaan worden, nadat de omvormer geplaatst was bleek dat dit ook een verkeerde was nu wel met spoed een andere gehaald gelukkig. 4 uur verder alles is in orde.
Gut
| Bedrijfsnaam |
uitstekend werk geleverd
| Bedrijfsnaam |
Jammer dat er zoveel monteurs langs moesten komen voordat het werkelijk gemaakt was. Is gelukkig nu verholpen. Maar de service aan de telefoontaps super en de uitleg van de monteurs was duidelijk en goed
| Bedrijfsnaam |
Met directie goed contact , met levering en uitvoering ronduit slecht , gemaakte afspraken niet nagekomen .
| Bedrijfsnaam |
zeer behulpzaam en netjes gewerkt ziet er prima uit jammer dat de monitoring niet via het net gelukt is ondanks de inzet van de monteur nu gaat het via de wiffie maar die laat het regelmatig afweten zodat je niet altijd inzicht heb over de panelen en het opwekken van de stroom word mischien nog wel aangepast
| Bedrijfsnaam | hendrickx |
Door afwezigheid werk heb ik de monteurs alleen moeten laten. Bij terugkomst was alles netjes gemonteerd en schoon achtergelaten. De monteurs warren vriendelijk en servicegericht. Er werd meegedacht bij plaatsen van de apparatuur. Tevreden met het resultaat. De levertijd was later dan voorzien door grote drukte bij Saman, waarvoor begrip. Een punt van aandacht is de lange reactietijd op de mail bij vragen en terugbel verzoeken.
| Bedrijfsnaam | 1974 |
Over het algemeen niks aan te merken over de Saman Groep! Wat kleinigheidjes (bij welk project heb je dat niet) werden netjes en in overleg opgelost. Enig puntje is dat ze een aantal uren later kwamen, zonder bericht. Maar qua geleverd werk; top!
Zowel het advies als de montage is prima verzorgd.
| Bedrijfsnaam | Burger |
weinig aan toe te voegen enige wat ik nog heb gedaan ; enkele dakpannen vervangen die wat beschadigd waren en een enkele nog wat oplicht vanwege de kabel die er onder ligt De verwerking digitaal is prima verlopen
Zeer tevreden, duidelijke offerte, koopovereenkomst.
ik heb zelf aan gegeven dat ik meer panelen op west , dan op oost wilde. Saman had waarschijnlijk, zoals bij de buren, alles op oost willen leggen, aan de hand van een kompas en een ander rekentool. Nu blijkt, dat de opbrengst over de eerste maand van de panelen op west 30% hoger is. Ik moet nog wachten tot ik een jaaropbrengst heb, maar ik ben er zo goed als zeker van dan west beter is dan oost.
| Bedrijfsnaam | De heer |
een stroeve eerste kennismaking en een langdurige periode vanaf opdracht tot levering , bij levering installatie ging de ploeg naar huis omdat het niet lukte om de opdracht uit te voeren, daarna niets gehoord van Saman, pas na bellen van mijn zijde werd er een nieuwe afspraak gemaakt. Toen werd alles in een keer afgemaakt zonder ook maar een enkel probleem.
| Bedrijfsnaam | n.v.t |
De offerte was gemaakt voor 14 zonnepanelen wat volgens de adviseur mogelijk was. Er bleek maar plaats voor 11 panelen te zijn. Diverse keren onjuiste documenten, waaronder de afrekening, ontvangen omdat ze nog 14 in plaats van 11 panelen vermelden. Tot drie maal toe moeten vragen om de code voor de app voor de panelen. We kregen de code pas weken later. Kortom advies en administratie was onder de maat. De installatie door de monteurs was prima
| Bedrijfsnaam | Kaland |
Erg goed geholpen en sneller geleverd dan verwacht. De installateurs namen nauwelijks tijd voor koffie en hebben doorgewerkt totdat de installatie gereed was.
Goed. Niet te veel praten. gewoon werken.
Mijn ervaring is tot nu toe goed maar heb nog geen ervaring als het op service/ garantie aan komt
Goede service.Wel een punt van aandacht is de afhandeling offerte. Ook heeft men een inschattings fout gemaakt t.a.v. reparatie cv ketel.(is mog niet aan vervanging toe,onderxelen vervangen.Andere monteur zegt dat ketel ovwrleden is.
| Bedrijfsnaam |
Mijn ervaring voor advies en plaatsing is zéér positief. Maar met een andere service heb ik wel grote moeite. Ik ben aangemeld bij het SolarEdge Monitor Platform en als ik daar inlog moet ik mijn e-mailadres invullen en ook nog eens een wachtwoord. Dan begint de grote ellende. Dan komt er een plaatje met "ik ben geen robot" en moet je verschillende foto's aankruisen. Soms is het zo onduidelijk dat ik wel 6 maal opnieuw kan beginnen voordat ik verder ben. Ik vind dit echt BELACHELIJK en ZEER KLANTONVRIENDELIJK. Als je met je wachtwoord aanmeld moet dit toch voldoende moeten zijn.
| Bedrijfsnaam | Brugman |
Saman voert het werk uit zoals gesteld in de offerte
correct, duidelijk en goede ondersteuning bij overstap naar groene energie
| Bedrijfsnaam | Schrier Int Transport |
De verkoper heeft bij ons thuis alles goed bekeken en een goede offerte gemaakt. Na akkoord van de offerte zijn ze het systeem komen installeren . Ook de installatie is netjes uitgevoerd. Wij zijn hierover tevreden.
Voordat de deal rond was is de zon vele malen op gekomen en onder gegaan. Uiteindelijk is alles goed gekomen en kundige monteurs hebben hun werk goed gedaan.
| Bedrijfsnaam | Beerens |
Na de koopovereenkomst heeft het een half jaar geduurd voor de panelen op het dak konden worden geplaatst. Na een half jaar wachten, leken de panelen niet op het dak te kunnen volgens plan, dus. Besproken met monteurs en een ander plan gemaakt. Opzich geen probleem, monteurs hebben goed werk geleverd tot aan de eerste regenbui toen bleek dat er lekkage was door een kapotte pan, en een pan die niet terug lag op zijn plek. Na 2 dagen bellen eindelijk iemand te pakken gekregen die is komen kijken en wat heeft aangepast. Helaas nog steeds lekkage. Aannemer gebeld om de schade op te lossen. Daarna de btw aangifte voor de zonnepanelen teruggaaf willen aanmelden.. Let op! Indien je zzp’er bent!! Zet het op naam van je vrouw! Anders kan je dat btw voordeeltje wel vergeten. Dat had wat beter verteld mogen worden bij de aanschaf. Kortom: moeilijke communicatie, schade, een geen btw teruggaaf. Daarnaast moet ik wel er eerlijk bijvertellen dat de monteurs verder buitenom de schade netjes werk hebben geleverd. En mee denken met fatsoenlijke Oplossingen.
Gouwepoort 1
4301 RZ Zierikzee